Всі статті Новини Пошук роботи Увійти в ІТ Кар'єра Історії Розвиток Happy HR Спецпроєкти

10 вакансій для захисників та захисниць України: до DNIPRO-M, «Суспільне мовлення», GoITeens і не тільки

17.06.24 Новини 5 хв читання

Зібрали добірку вакансій від компаній, які вважають, що мати в команді захисників та захисниць України — це честь. Пропонують роботу графічного дизайнера, менеджера з продажів, бухгалтера, артдиректора, виконавчого продюсера та інші. 

1. Middle Graphic Designer до League Design Agency


League Design Agency шукає Middle Graphic Designer, який / яка буде аналізувати конкурентів та проводити первинні дослідження аудиторії; розробляти ефективні та креативні концепції візуальної айдентики та пакувань; створювати носії айдентики, розробляти конструктив та технічні завдання; оформлювати презентації реалізованих проєктів для демонстрації клієнтам тощо. Ви можете стати частиною команди, якщо для вас Adobe Illustrator — є основним інструментом, що завжди відкритий та готовий до реалізації будь-яких задумів; Figma — універсальний засіб втілення будь-яких ідей; Midjourney та ChatGPT — нові друзі та вірні асистенти, які прискорюють роботу над рутинними задачами; візуальна айдентика — не просто логотип, а дизайн-система для спілкування бренду з його клієнтами.

2. Media Marketing Project Manager до Publicis Groupe Ukraine


Publicis Groupe Ukraine шукає Media Marketing Project Manager. Спеціаліст на цій позиції буде вибудовувати та підтримувати ефективні комунікації з бренд-командами клієнтів та різними експертами у групі; формувати ефективні медіастратегії для брендів клієнта й контролювати усі процеси кампаній; оперативно реагувати на запити та запитання клієнтів; формувати та своєчасно надсилати звітність для клієнтів тощо. Ідеальний кандидат / кандидатка бажає розвиватися у сфері реклами й медіа; має досвід планування і запуску рекламних кампаній; знається на диджитал-проєктах; відповідальний, структурований, уважний, вміє конструктивно розв’язувати поточні питання з різними людьми; володіє англійською на рівні Intermediate і вище.

3. Менеджер з продажу IT курсів до GoITeens


GoITeens шукає менеджера / менеджерку з продажу IT-курсів. Серед завдань буде проведення онлайн відеоконсультацій по продукту — презентація курсів та демонстрація практичних завдань; надання рекомендацій клієнту щодо вибору онлайн-курсу та консультування про переваги онлайн-навчання; продаж курсів під час консультації, оформлення продажів; заповнення звітностей по статусу клієнтів, робота в CRM та таблицях. Ключові вимоги: вміння легко порозумітися з незнайомими людьми, відсутність страху проводити презентації на камеру; наявність комп’ютера, хорошої вебкамери та доступ до стабільного, швидкого інтернету; вміння швидко засвоювати нову інформацію у великих обсягах; досвід продажів, або досвід в клієнтській підтримці або колцентрі.

4. Product manager до DNIPRO-M


DNIPRO-M в пошуку Product-менеджера / менеджерки. Обов’язки: формувати пропозиції для введення нових продуктів до асортименту; здійснювати аналіз ринку інструменту та техніки в Україні та Європі; здійснювати пошук та відбір постачальників (Європа, Китай, Україна); комунікувати та взаємодіяти із суміжними відділами при розробці та покращенні інструменту; проводити інтерв’ю з поточними користувачами та потенційною цільовою аудиторією для маркетингового аналізу. Від кандидатів очікують володіння англійською мовою на рівні В1+; наявності досвіду роботи в суміжних сферах (торгівля/менеджмент/маркетинг); розуміння того, як влаштований товарний ринок України та/або Європи; вміння працювати на перспективу з великими обсягами даних тощо.

5. Бухгалтер до БО “БФ “Energy act for Ukraine”


Благодійний Фонд “Energy act for Ukraine” шукає бухгалтера / бухгалтерку. Майбутні завдання: ведення бухгалтерського/управлінського та податкового обліку благодійного фонду; проведення оплат в клієнт-банкінгу; формування та подача податкової та бухгалтерської звітності; своєчасне ведення та закриття платежів; контроль наявності необхідної документації для здійснення платежів та подачі бухгалтерської та податкової звітності. Необхідні навички: досвід роботи бухгалтером від двох років у сфері НГО; знання програм 1C Бухгалтерія, MeDoc; знання чинного законодавства України у сфері бухгалтерського обліку та фінансів; досвід взаємодії з банківськими, податковими та державними структурами; досвід проходження внутрішніх і зовнішніх аудитів.

6. Артдиректор (ка) до plusone social impact


Plusone social impact шукає артдиректора / артдиректорку. До його / її обов’язків входитиме створення і розробка візуальних концепцій та ідей для комунікаційних кампаній; розробка тендерних пропозицій для соціальних кампаній; презентація ідей: здатність ефективно презентувати ідеї як всередині команди, так і клієнту; реалізація проєктів з професійною командою. Кандидатам знадобляться досвід у креативній індустрії: від 5 років; навички роботи в графічному дизайні та знання програм Adobe Creative Suite; образність мислення, жага працювати з ідеями; бажання реалізовувати масштабні проєкти на важливі теми; гнучкість у підходах, готовність чути клієнта та адаптувати ідеї; креативне портфоліо тощо.

7. Виконавчий продюсер до Суспільне Мовлення


Суспільне Мовлення в пошуках виконавчого продюсера / продюсерки. Ключові функції: планування виробництва спеціальних проєктів; координація та контроль виробництва у взаємодії з внутрішніми та зовнішніми виробниками; комунікація та документальний супровід взаємовідносин з контрагентами; моніторинг визначних дат та ринкових тенденцій для формування портфеля спеціальних проєктів. Вимоги: досвід роботи за керівною професією — не менше 5 років та в медіа — не менше 3 років; розуміння аудіовізуального ринку та творчо-технологічного процесу виробництва аудіовізуального контенту; навички роботи з електронним документообігом; знання англійської мови на рівні В1-В2 буде перевагою.

8. Аналітик/иня – дослідник/ця до Big City Lab


Big City Lab шукає аналітика / аналітикиню, що працюватиме у напрямах формулювання стратегій міст та окремих проєктів. Очікують уміння працювати з великими обсягами текстової інформації та оформлення її у структуровані презентації; вільного володіння англійською мовою; наявності досвіду роботи у дослідницьких або аналітичних компаніях від 1 року; навичок роботи з презентаціями та управління проєктами.

9. Керівник івент-відділу до військового фонду «Рій»


Благодійний фонд «Рій» шукає керівника / керівницю івент-відділу. Обовʼязки: побудова процесів відділу; планування, організація, контроль, звітність благодійних заходів; розробка концепцій та ідей публічних заходів через аналіз потреб проєктів фонду; формування календарних графіків волонтерської команди; підбір локацій/фестивалів, створення домовленостей про участь; оцінка й аналіз ефективності проведення івентів тощо. 

10. Дослідник-соціолог/політолог до BRAND UKRAINE


BRAND UKRAINE шукає досвідченого дослідника / дослідницю соціополітичних та геополітичних питань. Потрібно буде відповідати за напрям геополітичних та соціополітичних досліджень організації про зв’язки України з іншими регіонами та країнами світу; взаємодіяти з експертами з різних соціально-політичних та соціокультурних галузей; готувати аналітичні звіти на основі зібраної інформації; координувати та контролювати роботу зовнішніх підрядників, які проводять соціологічні дослідження для організації. Обов‘язкові вимоги: вища освіта в галузі міжнародних відносин, політичних наук, соціології, геополітики або суміжних дисциплін; мінімум 3 роки досвіду в соціополітичних або геополітичних дослідженнях; досвід роботи з експертними інтерв’ю та іншими якісними методами дослідження; розуміння зовнішньої політики України, глобальних геополітичних тенденцій та специфіки міжнародних відносин; відмінне володіння українською мовою та інші.

Не знайшли свою вакансію?

Маємо десятки інших пропозицій від топових компаній з різних сфер. Для зручності пошуку користуйтесь фільтрами

Вакансії
Розсилка, що розвиває вашу кар'єру

Підписуйтесь на щотижневу розсилку від головної редакторки Happy Monday з підбіркою найцікавішого контенту тижня, новин та кар'єрних можливостей.

Більше
Більше Більше для компаній
Пошукачу
Для компаній
Увійти
Відгук

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: