Всі статті Новини Пошук роботи Увійти в ІТ Кар'єра Історії Розвиток Happy HR Спецпроєкти

10 вакансій із найбільшою зарплатою: до UN Women, Creative States, Save Ukraine і не тільки

05.08.24 Новини 6 хв читання

Для тих, хто не любить сюрпризів та воліє заздалегідь знати, на яку зарплату розраховувати, на Happy Monday є фільтр, за допомогою якого можна переглянути лише вакансії, у яких вказано розмір винагороди. Зібрали добірку з десяти вакансій з найбільшими зарплатами, а решту ви можете переглянути за посиланням

1. Менеджер/ка з партнерств і фандрайзингу до U&WE HUB


Зарплата: 50000–80000 грн / міс

U&WE HUB шукає менеджера / менеджерку з партнерств і фандрайзингу. Потрібно буде розвивати партнерства, вести переговори, розробляти та реалізувати стратегії залучення фінансових ресурсів для підтримки проєктів, організовувати події, аналізувати ефективність роботи тощо. У кандидатах шукають енергію та ентузіазм, 3+ роки досвіду у фандрайзингу, комунікабельність, креативність, організованість, високий рівень англійської мови, інші мови будуть перевагою.


2. Директор з маркетингу, CMO, Head of marketing до Thehrdwood


Зарплата: $1000–2000 / міс

Компанія Thehrdwood, що займається виготовленням та продажем персоналізованих товарів з дерева на Etsy та Amazon шукає у свою команду СМО для просування бренду на міжнародному ринку. Обов’язки: розробляти маркетингову стратегію компанії; побудувати команду з маркетингу; планувати бюджетування відділу і відстежувати ціни конкурентів; проводити аналіз конкурентного середовища тощо. Вимоги: вища освіта — маркетинг, економіка; досвід на аналогічній посаді від 3−7 років; командність та досвід в управлінні командою; аналітичний склад розуму та системний підхід до будь-яких задач; розуміння і досвід в SEO, SMM, PR, PPC, SEM, influence маркетинг, e-mail та інших каналах просування та інші.


3. Communications Associate at UN Women


Зарплата: $1587 / міс

«ООН Жінки» шукають комунікаційника / комунікаційницю. Бажаний досвід та навички: 3 роки досвіду роботи у сфері комунікацій, зокрема у напрямі диджитал-комунікацій, вебменеджменті, управлінні соціальними медіа, копірайтингу, графічному дизайні; досконалі навички графічного дизайну, володіння Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Adobe Premier тощо; вміння працювати з Drupal, HTML, Readymag буде перевагою; досвід координації мультимедійного виробництва (фото, відео, цифрові медіа); володіння англійською (C1/C2) та українською мовами є обов’язковим; досвід написання та редагування комунікаційних текстів англійською та українською мовами; здатність створювати креативні рішення та працювати в чіткі дедлайни тощо.


4. Finance Responsible at The International Committee of the Red Cross


Зарплата: 96000–135000 грн / міс 

Міжнародний Комітет Червоного Хреста шукає відповідального за фінанси, який / яка керуватиме фінансовою командою в Києві, братиме участь у прийнятті фінансових рішень, забезпечуватиме правильність бухгалтерських даних і балансів, а також складатиме звіти про відхилення від витрат/бюджету. Вимоги: вільне володіння англійською та українською мовами; досвід роботи не менше 10 років у аналогічній сфері діяльності в середній та великій компанії, неприбутковій організації чи державній установі з використанням інтегрованої системи бухгалтерського обліку; досвід управління командою та сильні соціальні навички; знання систем внутрішнього контролю та передового досвіду фінансового обліку; ліцензія сертифікованого бухгалтера (CPA) буде перевагою.


5. Programme Manager Recovering Ukraine Democratically at WFD


Зарплата: $1925–2474 / міс

Вестмінстерська фундація за демократію (WFD) шукає досвідченого програмного менеджера, який працюватиме у Києві та підтримуватиме реалізацію програми «Відновлення України через демократію» (RUD) в Україні. Ключові навички та досвід: мінімум 2 роки досвіду розробки, реалізації та управління портфелем програм; глибоке знання політичного середовища в Україні та досвід роботи з демократичними суб’єктами; відмінні навички управління проєктами та програмами; досвід розробки пропозицій, укладання контрактів, закупівель, управління грантами, дотримання вимог донорів, навички фінансового менеджменту та контролю та інші.


6. Head of Operations до Save Ukraine


Зарплата: 60000–85000 грн / міс

«Save Ukraine» шукає Head of Operations. Обов’язки: планування, розробка та запуск нових проєктів у соціальній сфері; розробка та захист бюджетів проєктів; підготовка пропозицій щодо рівня заробітних плат для персоналу проєкту; управління бюджетами по персоналу; планування, участь в рекрутингу та організація роботи команд соціальних проєктів; організація процесів та управління портфелем проєктів та інші. Ідеальний кандидат має: мінімум 2 роки підтвердженого досвіду роботи на керівній посаді, бажано на посаді операційного директора або проєктного менеджера; навички стратегічного планування та виконання; досвід у бюджетування та фінансового менеджменту; досвід в управлінні командами; організаторські та лідерські здібності; відмінні навички ведення переговорів та побудови відносин.


7. SMM Specialist до Admix Global


Зарплата: $1000–1700 / міс 

Admix Global шукає  SMM Specialist, який яка відповідатиме за складання контент-плану; взаємодію з аудиторією, відповіді на коментарі та зворотний зв’язок; аналіз та вивчення актуальних тенденцій у маркетингу та контенті, спрямоване на постійне покращення; планування та запуск рекламних кампаній в соціальних мережах; складання звітів про виконану роботу та представлення результатів керівництву. Вимоги: досвід роботи від 2-х років на позиції SMM Specialist; англійська — Upper Intermediate і вище; досвід роботи в індустрії B2B SaaS; експертне володіння передовими методиками і інструментами SEO; розуміння алгоритмів Facebook, YouTube, Linkedin, Instagram, Twitter; знання графічних редакторів для створення контенту буде перевагою.


8. Corporate Lawyer (Корпоративний юрист) до Creative States


Зарплата: 40000–55000 грн / міс

Creative States шукає корпоративного юриста / юристку. До його / її завдань входитиме: забезпечення дотримання компанією законодавчих вимог та норм; розробка та вдосконалення правової політики компанії; підготовка та аналізування договорів, угод та інших документів; консультування керівництва та інших підрозділів компанії з питань правової складової їх діяльності; взаємодія з зовнішніми юридичними консультантами та органами державної влади тощо. Вимоги: вища юридична освіта; досвід роботи на аналогічній посаді від 3-х років; глибокі знання цивільного, адміністративного, господарського, податкового та трудового права; досвід претензійно-позовної роботи, представництва і захисту інтересів компанії у судах усіх інстанцій та інші.


9. Менеджер з продажу освітніх продуктів до STUDY.UA 


Зарплата: 40000–60000 грн / міс 

STUDY.UA шукає менеджера / менеджерку з продажу освітніх продуктів. Основні завдання: продаж послуг компанії (продуктова лінійка Міжнародної школи, Вищої та середньої освіти за кордоном, групових поїздок); підбір вищих навчальних закладів; ознайомлення клієнтів зі вступними вимогами навчального закладу; ознайомлення з поданням документів клієнтів на зарахування до навчальних закладів за кордоном; робота з закордонними партнерами. Від кандидатів очікують: наявності досвіду продажів освітніх або туристичних послуг, ювелірних виробів, люксових предметів, елітної нерухомості; успішного досвіду ведення переговорів; знання етапів та технік продажів; відмінних комунікативних навичок, проактивності, клієнтоорієнтованості тощо.


10. Менеджер з продажу нерухомості (з навчанням) до LevelGroup


Зарплата: 30000–90000 грн / міс

LevelGroup шукає менеджера / менеджерку з продажу нерухомості. Вимоги до кандидатів: вміння аналізувати великий обсяг інформації; висока комунікабельність, вміння знаходити спільну мову з людьми різного рівня; бути амбіційним, пунктуальним, цілеспрямованим та мати активну життєву позицію; з максимальною повагою ставитися до навколишнього середовища; бажання не тільки заробляти, а і допомагати людям, покращувати навколишній світ, зокрема особистим прикладом.

Не знайшли свою вакансію?

Маємо десятки інших пропозицій від топових компаній з різних сфер. Для зручного пошуку користуйтеся фільтрами.

Вакансії
Розсилка, що розвиває вашу кар'єру

Підписуйтесь на щотижневу розсилку від головної редакторки Happy Monday з підбіркою найцікавішого контенту тижня, новин та кар'єрних можливостей.

Більше
Більше Більше для компаній
Пошукачу
Для компаній
Увійти
Є ідея!

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: