Всі статті Новини Пошук роботи Увійти в ІТ Кар'єра Історії Розвиток Happy HR Спецпроєкти

10 вакансій для роботи part-time: до UAnimals, KSE, Mate academy і не тільки

11.12.23 Новини 5 хв читання

Ви готові приділяти роботі лише частину дня або маєте потребу поєднувати кілька проєктів — тоді ця добірка для вас. Ми зібрали вакансії у різних сферах, що передбачають часткову зайнятість.


1. Журналіст/ка на фрилансі до UAnimals


UAnimals шукає журналіста/ку для нового медіа. Що потрібно робити: створювати репортажі; проводити журналістські розслідування про тих, хто утискає права тварин; готувати статті-експлейнери із залученням експертів; брати інтерв’ю в зооволонтерів, експертів, власників тварин та інших дотичних до галузі. Що треба вміти: майстерно працювати зі словом; бути готовим працювати в екстрених ситуаціях; любити тварин і хотіти їм допомогти; цікавитися подіями у світі, орієнтуватися в контекстах.


2. Cloud Support Engineer (24/7 support service) до Master Of Code Global


Master Of Code Global шукає Cloud Support Engineer. Обов’язки: підтримувати невеликі та великі складні проєкти, що стосуються розгорнутої хмарної інфраструктури технологій Amazon AWS; співпрацювати з кросфункціональними командами для усунення та розв’язання технічних питань. Необхідно мати досвід у підтримці хмарної інфраструктури (переважно AWS); глибоке розуміння концепцій та послуг хмарних обчислень; ініціативний підхід до розв’язання питань. Англійська на рівні Intermediate.


3. Лінійний продюсер/ка до Агенції медійного росту «АБО»


Агенція розвитку локальних медіа «АБО» шукає лінійного продюсера/ку. Необхідні вміння й навички: ефективно пріоритезувати задачі та відстежувати їх виконання; вибудовувати успішні та ефективні комунікації; високий рівень самооорганізованості та розуміння дедлайнів; енергійність та наполегливість. Обов’язки: пошук локацій та домовленості з ними для зйомок; пошук фрилансерів (оператори, звукорежисери, водії тощо) для створення відеоконтенту; своєчасне надання інформації бухгалтерам для виплати гонорарів.


4. TikTok creator до ГО «Вокс Україна»


Громадська організація «Вокс Україна» шукає TikTok creator. Ідеальний кандидат знає, що таке медіаграмотність, гумор, сарказм і сатира, вміє їх розрізняти і ними користуватися; швидко підхоплює тренди; розуміє українські суспільно-політичні та геополітичні проблеми. Вимоги: вища або незакінчена вища освіта (журналістика, соціологія, політологія); вміння працювати в кадрі та з відеоредакторами; вміння писати сценарії, робити меми. Це часткова зайнятість, яку можна поєднувати з навчанням або іншою роботою.


5. Методист/ка проєкту «Catch Up для початкової школи» до GO GLOBAL NGO


GO GLOBAL NGO шукає методиста/ку проєкту «Catch Up для початкової школи». Основні обов’язки: управління командою та проєктом з розроблення програми; взаємодія з розробниками застосунку; створення програми та організація навчального курсу для вчителів; адаптація навчальної програми для дітей; створення системи контролю та зворотного зв’язку щодо ефективності програми. Вимоги: повна вища педагогічна освіта; досвід розробки методичних матеріалів; освітніх продуктів (навчальних застосунків, настільних ігор, організація освітніх фестивалів, розробка підручників та навчальних зошитів тощо).


6. Marketing Motion Designer до Mate academy


EDtech-стартап Mate academy шукає Marketing Motion Designer. Що потрібно робити: створювати креативи для просування в каналах залучення користувачів (Facebook); брати участь у розробці нових ідей для рекламних матеріалів; взаємодіяти з маркетинг-командою; самостійно працювати над варіаціями успішних концепцій. Необхідні вміння й навички: 2+ років досвіду в motion дизайні; досвід роботи на аналогічній позиції; володіння After Effects, Adobe Photoshop, Figma; розуміння принципів дизайну та композиції.


7. Social Media Manager до ELVTR


Онлайн-освітня платформа ELVTR шукає SMM. Для цієї посади потрібне знання англійської мови, оскільки компанія працює переважно на ринку США. Обов’язки: готувати й публікувати контент спільно з маркетинговою командою; моніторити й аналізувати показники; своєчасно відповідати на коментарі та запити. Технічний досвід: розуміння роботи платформ соціальних мереж, вміння користуватися інструментами планування, досвід роботи з Canva та Asana.


8. Викладач до Київської школи економіки


Київська школа економіки (KSE) приймає заявки на посаду викладача: фінансового обліку, маркетингу, економіки, штучного інтелекту та природознавчої дисципліни. Кожен курс орієнтовно триває 8 тижнів і має навчальне навантаження 8 академічних годин на тиждень. Обов’язкові вимоги: вільно та грамотно володіти українською та англійською мовами (письмово та усно); дотримуватись робочої етики.


9. SMM specialist до ГО Rethink


Громадська організація Rethink шукає SMM specialist. Що потрібно робити: створювати й публікувати унікальний контент, який відповідатиме комунікаційній стратегії та цілям організації; готувати ТЗ для матеріалів публікацій для підрядників; тісно співпрацювати з колегою з комунікацій та маркетингу; генерувати креативні ідеї та нові формати для соцмереж; досліджувати ринок, аналізувати тренди та створювати цікаві інфоприводи. Необхідно мати досвід роботи в SMM від 1 року; вміти доносити до аудиторії складні теми простою і зрозумілою мовою; розмовляти й писати англійською. 


10. Фандрейзер/ка до БФ «Колеса перемоги»


Благодійний фонд «Колеса перемоги» шукає фандрейзера/ку. Обов’язки: шукати іноземних донорів, спонсорів і партнерів, налагоджувати з ними комунікацію; створювати фандрейзингові проєкти, зокрема благодійні заходи, аукціони, конференції; звітувати про фінансову діяльність донорам та спонсорам; шукати гранти на операційну діяльність; взаємодіяти з представниками міжнародних організацій та інших благодійних фондів. Перевагою стане досвід у сфері благодійництва та фандрейзингу.

Не знайшли свою вакансію?

Маємо десятки інших пропозицій від топових компаній з різних сфер. Для зручного пошуку користуйтеся фільтрами

Вакансії
Розсилка, що розвиває вашу кар'єру

Підписуйтесь на щотижневу розсилку від головної редакторки Happy Monday з підбіркою найцікавішого контенту тижня, новин та кар'єрних можливостей.

Більше
Більше Більше для компаній
Пошукачу
Для компаній
Увійти
Відгук

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: