Всі статті Новини Пошук роботи Увійти в ІТ Кар'єра Історії Розвиток Happy HR Спецпроєкти

10 вакансій у сфері фінансів: до EY, «Освіторії», fint8 і не тільки

07.10.24 Новини 7 хв читання

Цього тижня ми зібрали найцікавіші вакансії для бухгалтерів, фандрайзерів та фінансових менеджерів. Рівень позицій варіюються від інтерна до головного бухгалтера у відомих компаніях та організаціях. Обирайте вакансію, що відповідає вашим навичкам та інтересам, і надсилайте резюме.


1. Єдиний бухгалтер (виробництво) до Frontline


Компанія Frontline шукає єдиного бухгалтера на виробництво. Ви будете відповідальні за ведення фінансового обліку та контролювати фінансові операції компанії, зокрема оплату рахунків постачальникам, нарахування та виплату зарплат, складання калькуляції собівартості одиниці виробу та партії продукції тощо. Потрібно мати від 3 років досвіду роботи на аналогічній посаді, знання бухгалтерського обліку та податкового законодавства та вміти працювати у програмах BAF 8.3 (корп), М.Е.DОС, Електронний кабінет платника податків, Microsoft Office, Google Suite. Робота передбачає гібридний формат.


2. Бухгалтер (-ка) до БФ «Таблеточки»


Благодійний фонд «Таблеточки» шукає бухгалтера / бухгалтерку. Основні обов’язки включають ведення обліку витрат, контроль бухгалтерських операцій та роботу з первинними документами. Ідеальний кандидат / кандидатка має знання законодавчих та нормативних документів з бухгалтерського обліку та постійно вдосконалює свої знання; має навички ведення бухгалтерського та податкового обліку на підприємстві; впевнено працює з первинною документацією, пакетом MS Office, програмами Google тощо. Компанія пропонує гнучкий графік та можливість працювати дистанційно.


3. Молодший фінансовий менеджер до fint8


Компанія fint8 шукає молодшого фінансового менеджера для підтримки фінансових операцій та ведення бюджетних процесів. Ви будете працювати з фінансовими документами та допомагати у підготовці звітності. Ідеальний кандидат має аналітичні здібності та бажання розвиватися у сфері фінансів.

Як працюється у fint8?

Дізнайтеся про цінності компанії та роботу в команді

Читати


4. Менеджер/ка грантів та партнерств до БУР


ГО «Будуємо Україну Разом» шукає менеджера з грантів та партнерств. Робота полягатиме у взаємодії з міжнародними донорами, підготовці грантових заявок та організації партнерських відносин. Кандидатам потрібно мати досвід у написанні грантових заявок, володіти англійською мовою на рівні В2-С1 та вміти співпрацювати з міжнародними організаціями. Пропонують 8-годинний робочий графік та можливість 1 день на тиждень працювати дистанційно.


5. Фахівець з управління проєктами та закупівлями до Суспільного Мовлення


Суспільне шукає фахівця / фахівчиню з управління проєктами та закупівлями. Він / вона буде відповідати за організацію процесів закупівель, координування проєктів та співпрацю з підрядниками. Перевагою будуть досвід роботи з публічними закупівлями від 2 років, знання нормативно-правової бази щодо публічних закупівель (тендерів, мистецьких конкурсів тощо) та навички роботи з електронним документообігом.


6. Бухгалтер (ПДВ) до КУА “ІНВЕСТ-ТАНДЕМ”


Компанія з управління активами «ІНВЕСТ-ТАНДЕМ» запрошує бухгалтера з досвідом роботи з ПДВ. Обов’язки: організація та ведення бухгалтерського обліку декількох підприємств на загальній системі оподаткування; виписка та реєстрація вихідних податкових накладних, контроль за дотриманням правила першої події; вивантаження вхідних податкових накладних із Медок; збір та обробка первинної документації з податкового обліку. Вимоги: вища освіта (облік та аудит, фінанси) або студент останніх курсів ВНЗ; досвід роботи бухгалтером з ПДВ (буде перевагою); гарні знання бухгалтерського та податкового обліку, ПСБУ, ПКУ; знання програм 1С:8.3, МЕДОК, Ліга.


7. Головний/на (єдиний/а) бухгалтер/ка до Happy Monday


Шукаємо в команду відповідального головного бухгалтера, який розділить наші цінності та піклуватиметься про фінанси Happy Monday. Потрібно вести облік фінансових операцій нашої організації у Finmap; працювати з договорами та первинними документами; здійснювати платежі та працювати з банківськими виписками; вести звітність ФОП (3 група). Happy метч буде з людиною, що має досвід роботи на аналогічній посаді від 2 років; знання з бухгалтерського обліку та податкового законодавства України; вміє працювати у Вчасно, Finmap чи з іншою програмою для фінансового обліку бізнесу. 

Хочете дізнатися більше про роботу в команді?

Про наші принципи, графік роботи та майбутніх колег читайте в профілі Happy Monday

Читати


8. Помічник бухгалтера / молодший бухгалтер до ГО «Освіторія»


Громадська організація «Освіторія» шукає молодшого бухгалтера для допомоги у веденні фінансової документації та обліку. Ця посада чудово підходить для початківців у сфері фінансів. Обов’язки включають роботу з первинною документацією та підтримку бухгалтерських процесів. Вимоги до кандидатів: мати вищу освіту (облік і аудит); досвід роботи бухгалтером від 2-х років; вміти працювати в 1С 8.3, Medoc, Вчасно, клієнт- банк; знати законодавства у галузі оподаткування й обліку.


9. Інтерн до відділу трансфертного ціноутворення до EY


EY запрошує інтерна до відділу трансфертного ціноутворення. Це ідеальна можливість для студентів старших курсів або випускників, які бажають розвиватися у сфері міжнародного оподаткування. Обов’язки: робота з різними базами даних, перевірка вивантаженої інформації з баз даних, проведення порівняльного дослідження; проведення галузевого та ринкового аналізу; аналіз інформації та документів, підготовлених та наданих клієнтами. Вимоги: вища освіта в галузі фінансів або математики (недавній випускник); рівень володіння англійською мовою — В2  і вище.

Як працюється в EY?

Дізнайтеся про цінності компанії та роботу в команді

Читати


10. Фінансовий менеджер до ZDOROVI


Національна агенція гуманітарної допомоги ZDOROVI шукає фінансового менеджера / менеджерку, який / яка буде керувати фінансовими операціями, займатися бюджетуванням та фінансовою звітністю. Ідеальний кандидат має досвід роботи з бюджетами, володіє англійською мовою, знає основи бухгалтерського обліку та вміє працювати з програмою BAS Бухгалтерія Корп. Юридична освіта буде перевагою.

Не знайшли свою вакансію?

Маємо десятки інших пропозицій від топових компаній з різних сфер. Для зручного пошуку користуйтеся фільтрами.

Вакансії
Розсилка, що розвиває вашу кар'єру

Підписуйтесь на щотижневу розсилку від головної редакторки Happy Monday з підбіркою найцікавішого контенту тижня, новин та кар'єрних можливостей.

Більше
Більше Більше для компаній
Пошукачу
Для компаній
Увійти
Є ідея!

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: