Всі статті Новини Пошук роботи Увійти в ІТ Кар'єра Історії Розвиток Happy HR Спецпроєкти

10 вакансій в громадських та благодійних організаціях: до Фонду Сергія Притули, БУР і не тільки

22.07.24 Новини 5 хв читання

Мрієте допомагати тим, хто цього потребує, захищати права меншин або соціальних груп, турбуватися про довкілля? Зібрали добірку вакансій від громадських організацій різного спрямування. Шукають HR-менеджерів, бухгалтерів, копірайтерів, юристів та інших фахівців. 


1. Головний (-на) бухгалтер (-ка) до Фонду Сергія Притули


Благодійний фонд Сергія Притули шукає головного бухгалтера / бухгалтерку. Обов’язки: забезпечення ведення бухгалтерського обліку; організація роботи відділу бухгалтерського обліку, контроль за відображенням на рахунках бухгалтерського обліку всіх господарських операцій; забезпечення складання на основі даних бухгалтерського обліку фінансової звітності підприємства, подання в установлені строки; участь у підготовці та поданні інших видів періодичної звітності, які передбачають підпис головного бухгалтера тощо. Вимоги: вища освіта в галузі економіки або фінансів; мінімум 5 років досвіду на відповідній посаді; знання принципів бухгалтерського обліку; знання англійської мови не нижче рівня B1; ідентифікація себе із цілями Фонду Сергія Притули.


2. Відеомейкер/мейкерка до ГО «Кожна Тварина»


Веганська громадська організація «Кожна Тварина» шукає відеомейкера / відеомейкерку. Потрібно буде: створювати відеоконтент для соціальних мереж організації; розповідати історії про організацію, проєкти та людей через відеокомунікацію; аналізувати охоплення, тренди, результати. Ідеальний кандидат має досвід роботи у сфері відеопродакшену, SMM або маркетингу, розуміє принципи ведення соціальних мереж, їхніх алгоритмів та можливостей, вміє знімати та монтувати відео, вміє генерувати круті ідеї та втілювати їх у відео, має високий рівень комунікації, поділяє цінності «Кожної Тварини». Перевагою буде досвід веганства.


3. Менеджер/ка з адвокації до Мережі правового розвитку


Мережа правового розвитку шукає менеджера / менеджерку з адвокації. До його / її обов’язків входитиме розробка і втілення адвокаційних планів з удосконалення проєктів законів, підзаконних актів та нормативно-правових актів органів влади та місцевого самоврядування; проведення зустрічей зі стейкхолдерами в рамках досягнення адвокаційних цілей проєкту; розробка стратегії адвокаційної діяльності проєкту і забезпечення її реалізації та виконання інших завдань. Відбір на посаду здійснюється у форматі тендеру.


4. HR менеджер(-ка) до Ліги Сильних


Ліга Сильних шукає HR-менеджера / менеджерку. Людина на цій посаді буде здійснювати пошук талантів, оцінювати кандидатів, проводити співбесіди; розміщувати вакансії; проводити онбординг та адаптацію; впроваджувати постійний зворотний зв’язок всередині команди; здійснювати оптимізацію та автоматизацію HR-процесів; вдосконалювати корпоративну культуру та канали комунікації. Побажання до кандидата / кандидатки: розуміння побудови HR-системи та HR-процесів; досвід роботи в HR-сфері не менше 2 років; вміння працювати в умовах високого обсягу роботи та керувати багатьма завданнями одночасно; відповідальність, організованість, уміння працювати на результат та дотримуватися дедлайнів; володіння англійською мовою на рівні не нижче В1.


5. Менеджер програм індивідуального розвитку до «Будуємо Україну Разом» 


Будуємо Україну Разом (БУР) шукає менеджера / менеджерку програм індивідуального розвитку. Основні обов’язки: ведення програми довгострокового волонтерства відповідно до концепції програми; відбір громад та учасників відповідно до запиту партнерств; супровід учасників та учасниць програми довгострокового волонтерства під час їх перебування в громадах; комунікація зі спільнотою менторів та менторок програми довгострокового волонтерства тощо. Кандидатам знадобляться: досвід організації освітніх процесів; досвід роботи проєктним менеджером від 2 років; володіння англійською мовою на рівні Intermediate (B1) і вище; високий рівень володіння інструментами: ZOOM, Meet, Teams, Exel, Telegram; власний досвід «довгострокового волонтерства» буде перевагою.


6. Керівник операційного відділу до «Мальтійської служби допомоги»


«Мальтійська служба допомоги» шукає керівника / керівницю операційного відділу. Основні завдання: координувати усі операційні процеси необхідні реалізації проєктів відповідно до  політик та процедур Організації; надавати пропозиції щодо оптимізації адміністративних та операційних процедур; керувати та контролювати процеси закупівель та координувати розподіл матеріалів та ресурсів; контролювати процес  інвентаризації запасів товарно-матеріальних цінностей тощо. Кваліфікаційні вимоги: вища освіта (магістр)  в галузі бізнес-менеджмент, менеджмент, державне управління, соціальні науки, міжнародні відносини, економіка, логістика, облік та аудит, або з суміжних галузей; знання гуманітарних принципів діяльності неурядових організацій; досвід роботи на керівних посадах — не менше 3 років; вільне володіння українською мовою, англійською мовою на рівні — Upper Intermediate.

7. Копірайтер/ка до фонду Markus Foundation


Благодійний фонд Markus Foundation шукає копірайтера / копірайтерку, який / яка буде займатися написанням текстів для соціальних мереж фонду Markus Foundation та ветеранського проєкту, а також підготовкою статей для сайту та різних інших матеріалів. Від кандидатів очікують досвіду написання текстів для соцмереж українською мовою; досвіду або готовності писати тексти для e-mail розсилок, сайту, подій тощо; вміння писати простими словами про складне; бажання розбиратися в темах, з якими ще не працювали; дотримання дедлайнів.


8. Менеджер навчальної діяльності до #stop_sexтинг


Громадська організація #stop_sexтинг шукає менеджера / менеджерку навчальної діяльності. Основні посадові обов’язки: розвиток освітнього напряму; розробка та координація розробки освітніх програм та матеріалів, та оцінки ефективності навчальних матеріалів; координація реалізації освітніх програм. Обов’язкові компетенції та досвід: вища освіта за напрямами «соціальна робота», «психологія» або інші, пов’язані із суспільними науками та/або управлінням; наявність знань різних методів навчання, розуміння їх особливостей; досвід роботи в розробці навчальних програм від 1 року; досвід роботи менеджером щонайменше одного члена команди від 1 року; навички роботи з партнерами та ведення перемовин; навички формування технічних завдань; критичне мислення тощо.


9. Юрист/ка-аналітик/иня до Інституту законодавчих ідей


Інститут законодавчих ідей шукає юриста-аналітика / юристку-аналітикиню. Обов’язки: аналіз публічних політик, правова та антикорупційна експертиза проєктів нормативно-правових актів; проведення досліджень, підготовка аналітичних записок, брифів, напрацювання рекомендацій для органів влади; взаємодія зі стейкхолдерами, участь в робочих групах, круглих столах, конференціях тощо; участь в комунікаційних та адвокаційних кампаніях. Вимоги: вища юридична освіта; релевантний досвід роботи з підготовки аналітичних досліджень або експертизи законодавства від 2 років вітається; бажаний досвід та глибокі знання  у сфері корпоративного та/або кримінального і фінансового права; Англійська — В2+.


10. HR manager до ГО «ВсімДім»


ГО «ВсімДім» шукає HR-менеджера / менеджерку. Основні завдання: моніторинг ринку праці та пошук роботодавців, дружніх до ВПО та ветеранів/ветеранок; проведення презентацій проєкту та участь у підписанні меморандумів про співпрацю; зняття запитів та публікації вакансій; аналіз відгуків та первинна обробка резюме; проведення співбесід з ВПО та ветеранами, аналіз їх досвіду, навичок та мотивації щодо працевлаштування; організація фінальних співбесід з роботодавцями. Вимоги: досвід активного рекрутингу від 5 років в різних галузях економіки (не ІТ-сфера) обов’язково; досвід роботи на позиції HR менеджера бажано; знання та навички методик проведення співбесід та оцінки компетенцій; знання та практичні навички проведення профорієнтаційного тестування, тестування особистісних якостей; вища освіта; вільне володіння українською мовою.

Не знайшли свою вакансію?

Маємо десятки інших пропозицій від топових компаній з різних сфер. Для зручності пошуку користуйтесь фільтрами

Вакансії
Розсилка, що розвиває вашу кар'єру

Підписуйтесь на щотижневу розсилку від головної редакторки Happy Monday з підбіркою найцікавішого контенту тижня, новин та кар'єрних можливостей.

Більше
Більше Більше для компаній
Пошукачу
Для компаній
Увійти
Відгук

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: