Всі статті Новини Пошук роботи Увійти в ІТ Кар'єра Історії Розвиток Happy HR Спецпроєкти

10 вакансій від перевірених компаній: до Uklon, ОККО, BetterMe і не тільки

04.03.24 Новини 7 хв читання

Зібрали актуальні вакансії від компаній, які мають профілі на Happy Monday. Можливо, серед них є ваш майбутній роботодавець  — дізнайтеся більше про нього в розділі Компанії.

1. Happiness/Office Manager до BetterMe


Українська компанія, яка розробляє IT-продукти у категорії здоров’я та дозвілля, BetterMe шукає Happiness/Office Manager. До завдань на цій посаді входить: забезпечення життєдіяльності офісу, пошук нових креативних рішень щодо офісних бенефітів, зустріч гостей компанії, ведення офісних витрат, виконання доручень керівників, допомога в організації корпоративних заходів тощо. Ідеальний кандидат має досвід від одного року на аналогічній позиції, звик працювати в режимі багатозадачності, має високий рівень самоорганізації, вміє працювати з оргтехнікою, легко знаходить спільну мову з різними людьми. BetterMe пропонує конкурентну заробітну плату, професійне зростання, медичне страхування.

2. Education Product Manager до robot_dreams


IT-школа robot_dreams, яка є частиною міжнародної EdTech-компанії Laba Group, шукає Education Product Manager. Спеціаліст на цій посаді буде шукати теми та лекторів-експертів у своїх сферах; покращувати наявні курси та розробляти нові; керувати просуванням продукту; аналізувати результати маркетингу та продажів; відповідати за фінансові показники продукту. Ви підійдете компанії, якщо маєте від одного року досвіду роботи продюсером, проджект-, івент- чи акаунт-менеджером; не боїтеся розбиратися у складних темах; вже вмієте керувати проєктами та взаємодіяти з командами. Компанія пропонує безлімітну оплачувану відпустку, доступ до курсів, компенсацію 50% на освіту поза курсами компанії, спорт і заняття англійською. 

3. Customer Support Manager at Precoro


Українська продуктова компанія Precoro шукає Junior Customer Success Manager. Його основні обов’язки: надавати професійну підтримку клієнтам; ознайомлювати нових клієнтів з продуктом; відповідати на запити клієнтів на пошті та телефоном; аналізувати запити та передавати їх відповідним командам тощо. Серед вимог до кандидата: володіння письмовою та усною англійською мовою на рівні C1; досвід взаємодії з клієнтами; навички роботи в Excel; аналітичне мислення; навички розв’язання проблем; високий рівень відповідальності. Компанія пропонує гнучку політику відпусток, компенсацію на додаткове навчання, а також медичне страхування.

4. Media Buyer до expla


Українська engineering marketing компанія expla шукає Media Buyer. До його завдань входитиме: створення, ведення та оптимізація маркетингових кампаній; пошук нових трафік-джерел та їх тестування; збільшення маркетингових метрик у власній закупівлі — revenue, profit, ROI та покращення воронок; дослідження ринку задля пошуку нових ідей та підходів. Основна вимога до кандидатів — досвід роботи в афіліейт-маркетингу та/або медіабаїнгу від одного року, й попередній досвід роботи із рекламними бюджетами від $30,000/місяць. Компанія пропонує щоквартальний перегляд досягнень, графік роботи без відстежень, компенсацію навчання та розширене медичне страхування.

5. Compensation & Benefits Specialist до Uklon


Українська продуктова IT-компанія Uklon шукає Compensation & Benefits Specialist, який буде відповідати за наповнення інформаційної системи кадровими даними та підтримку документації щодо бенефіт-програм, братиме участь в автоматизації, тестуванні, впровадженні та допрацюванні нових модулів систем управління персоналом і підготовці презентаційних матеріалів. Кандидатам знадобляться: навички адміністративної роботи та діловодства, досвід кадрового адміністрування; досвід роботи з інформаційними системами даних; самостійність, вміння планувати діяльність, відповідальність. Компанія пропонує регулярний performance & salary review, корпоративне навчання та медичне страхування. 

6. Асистент/Асистентка керівника (remote, part-time) до Reprezent


Компанія з дизайну презентацій Reprezent шукає асистента/асистентку керівника. На цій позиції потрібно буде багато гуглити та аналізувати інформацію для потреб команди та клієнтських проєктів; розбиратися у нових програмах, інструментах та налаштовувати деякі процеси; шукати можливості для зростання та розвитку компанії; читати статті, книги, обробляти прочитану інформацію та розповідати команді. Від кандидатів очікують аналітичного складу розуму, вміння як знаходити необхідну інформацію, так і аналізувати її, виділяючи ключові моменти; вміння працювати над проєктами «з нуля»; готовності брати на себе відповідальність та знання англійської на рівні не нижче за Upper-Intermediate (B2). 

7. PR-менеджер внутрішньої комунікації до ОККО


Компанія ОККО шукає PR-менеджера/ку внутрішньої комунікації. Треба буде розробляти та реалізовувати програми/проєкти у сфері внутрішніх комунікацій; організовувати внутрішньокорпоративні заходи, працювати зі зворотним зв’язком; збирати, аналізувати, писати та розповсюджувати інформаційні матеріали у внутрішніх каналах комунікацій; працювати над підвищенням ефективності корпоративних ЗМІ тощо. Серед вимог — досвід роботи у напрямку внутрішніх комунікацій від двох років; навички написання новин та інших інформаційних повідомлень для співробітників; навички роботи з презентаціями та всіма продуктами MS Office; знання (базове) SharePoint, Photoshop, бажано Canva, Figma; навички підготовки звітності, діловодства тощо. 

8. User Acquisition Specialist до PlantIn


PlantIn — один з найбільших бізнесів в екосистемі продуктових IT-компаній Genesis шукає User Acquisition Specialist. Він чи вона буде запускати рекламні кампанії на facebook/google для Android; тестувати нові рекламні платформи для Android (TikTok, Snapchat та інші); аналізувати та відстежувати ефективність рекламних кампаній; відповідати за окупність трафіку; генерувати нові ідеї та гіпотези на основі даних тощо. Перевагою буде досвід закупівлі трафіку від 1,5 року для мобільних застосунків (Facebook); вміння самостійно працювати з великими бюджетами; знання англійської мови на рівні Upper-Intermediate. PlantIn пропонує гнучкий графік роботи, можливість працювати у гібридному форматі, 100% оплату лікарняних, медичне страхування та компенсацію навчання.

9. Head of SMM до Promodo


Агенція диджитал-маркетингу Promodo шукає Head of SMM, у чиї обов’язки входитиме: формування та впровадження стратегії розвитку продуктів SMM; управління SMM-командою; розбудова нетворкінгу та підсилення впізнаваності Promodo на ринку послуг SMM; аналіз ефективності реалізованих проєктів, побудова системи клієнтської та внутрішньої звітності; підготовка висновків, рекомендацій для покращення продукту тощо. Ідеальний кандидат має досвід роботи на аналогічній посаді від двох років, вміє управляти SMM-командою від 10 людей, має розуміння соціальних мереж, їх можливостей, інструментів та трендів, вміє працювати з аналітикою соціальних мереж та використовувати дані для оптимізації стратегії тощо. 

10. Молодший фахівець з розслідування фінансових злочинів до EY в Україні


Глобальна багатопрофільна організація, що надає професійні послуги в галузях аудиту, консалтингу, права, стратегії, оподаткування та угод, EY в Україні шукає молодшого/у фахівця/фахівчиню з розслідування фінансових злочинів. Людина цій посаді виконувати такі обов’язки: робота у сфері розслідування та протидії шахрайства, дотримання антикорупційного та ПВК/ФТ законодавства; допомога у зборі інформації, структуруванні та аналізі даних; підготовка робочої документації та звітів; участь в інтерв’ю з клієнтами, ведення протоколів зустрічей; проведення комплексних перевірок благонадійності. Серед вимог: вища освіта в галузі бухгалтерського обліку, фінансів або права; володіння англійською мовою від В2; вміння аналізувати дані та робити висновки на основі загальнодоступної інформації.

Не знайшли свою вакансію?

Маємо десятки інших пропозицій від топових компаній з різних сфер. Для зручного пошуку користуйтеся фільтрами.

Шукати

Розсилка, що розвиває вашу кар'єру

Підписуйтесь на щотижневу розсилку від головної редакторки Happy Monday з підбіркою найцікавішого контенту тижня, новин та кар'єрних можливостей.

Більше
Відгук

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: