Всі статті Новини Пошук роботи Увійти в ІТ Кар'єра Історії Розвиток Happy HR Спецпроєкти

10 вакансій від роботодавців, дружніх до ВПО: до UAnimals, «Повернись живим», Gorgany і не тільки

22.04.24 Новини 5 хв читання

Цього тижня зібрали добірку вакансій від роботодавців, які будуть раді посилити свої команди українцями, що вимушено перемістились у межах України (ВПО).

1. Content manager до BRAND UKRAINE


Громадська організація BRAND UKRAINE шукає Content manager для реалізації міжнародних проєктів організації. Від кандидатів очікують вміння писати різні тексти медійного спрямування, знання соцмереж (Instagram, Facebook, Tik-Tok, Linkedin, X), досвід роботи з Youtube та створення сценаріїв для відео, журналістський досвід буде перевагою. Основні обов‘язки: виготовлення текстового контенту для потреб організації (соцмережі, сайти, презентації, проєктний та промо контент), постинг в соцмережі, дотримання планів та графіків виробництва контенту, ведення аналітики соцмереж та підготовка звітів, учать в креативі та підготовці контент-планів.

2. Рекрутер / Рекрутерка до Gorgany


Шукають рекрутера / рекрутерку в команду Gorgany у Львові. Людина на цій позиції працює в постійній зв’язці із керівником (hiring manager); складає сорсингову стратегію та застосовує різні джерела пошуку кандидатів; ефективно використовує внутрішню базу кандидатів; супроводжує кандидата на всіх етапах взаємодії; інформує керівника про результати пошуку тощо. Серед вимог — досвід роботи в ролі рекрутера від двох років; успішні кейси закриття вакансій різних рівнів; знання джерел та інструментів сорсингу; навички побудови стратегій пошуку; знання підходів для оцінки кандидатів; відмінні навички спілкування та ведення переговорів.

3. Керівниця/керівник відділу прямої допомоги UAnimals


Всеукраїнський гуманістичний рух UAnimals людину, яка вміє перетворювати хаос на порядок, мислить процесами і лагідно, але впевнено спонукає інших до дисципліни. Потрібно буде керувати командою 10+ людей; планувати бюджет та графік проєктів; контролювати втілення проєктів; пропонувати ідеї з розвитку відділу; ефективно комунікувати з іншими відділами організації. Кандидатові треба мати досвід управління проєктами з командою від 10 людей; знати англійську на рівні не нижче Intermediate; бути готовим оперативно реагувати на екстрені ситуації; мати відмінні організаційні навички; любити тварин та поділяти цінності організації.

4. Проєктний менеджер до Frontline Robotics


Компанія Frontline, що займається розробкою та виробництвом роботизованих систем для Сил безпеки та оборони України шукає проєктного менеджера / менеджерку, який / яка управлятиме розробкою продукту для покращення військової інфраструктури з використанням передових технологій. Основні обов’язки: управляти проєктом від початку до кінця; координувати команду (10+ людей); контролювати ресурси та терміни, аналізувати ризики та розробляти стратегій щодо їх мінімізації; ефективно комунікувати з усіма стейкхолдерами процесу. Вимоги: досвід роботи PM з хардварним продуктом;  відмінні комунікаційні та організаційні навички; вміння організовувати роботу в команді та мотивувати її до досягнення високих результатів.

5. Full Stack Developer до «Повернись живим»


Фонд «Повернись живим» шукає в команду того, хто працюватиме над покращенням їхнього сайту. Людина на цій позиції буде займатися: розгортанням та налаштуванням WordPress; створенням та редагуванням сторінок та записів; завантаженням та налаштуванням плагінів; моніторингом роботи сайту; розробкою та впровадженням нових функцій; зміною дизайну сайту тощо. Від кандидатів очікують: від двох років досвіду роботи з WordPress; знання PHP, HTML, CSS; знання AWS екосистеми; вміння працювати з Git; вміння пріоритизувати завдання та запити, ефективно управляти своїм робочим часом; готовності до навчання та розвитку.

6. Education Coordinator до SET University


Український некомерційний технологічний університет SET University шукає Education Coordinator. Основні завдання: комунікація зі студентами та викладачами; відвідування занять; робота з LMS: відстеження успішності студентів, завантаження матеріалів, внесення змін; комунікація із залученими до викладання експертами; паперова робота з документами студентів. Ідеальний кандидат має гарні навички тайм-менеджменту і пріоритизації завдань; етично спілкується з усіма учасниками робочих процесів; працює з таблицями; відкрито комунікує про наявні проблеми і готовий/а вирішувати їх; вільно та грамотно володіє українською мовою та англійською від A2.

7. Middle SMM-менеджер до The EngL


The EngL шукає Middle SMM-спеціаліста / спеціалістку. Потрібно вести Instagram, бути першим контактом для тих, хто звертається в директ, співпрацювати з таргетологом. Серед вимог: розуміння маркетингу загалом; базове аналітичне та стратегічне мислення; грамотна письмова мова; робота з тон оф войс; вміння витягувати з купи інформації суть; розуміння, як працює інстаграм; вміння працювати у figma та в інших додатках для створення візуалів; візуальна грамотність; розуміння форматів; базові вміння монтажу відео. 

8. Проєктний менеджер до Svitanok Tiny House


Svitanok Tiny House шукає проєктного менеджера / менеджерку. Основні обов’язки: пошук та вибір локацій, які відповідають потребам проєкту, взаємодія з власниками локацій; управління документацією; бюджетування; розв’язання проблем, які можуть виникнути під час використання локації. Вимоги: вища технічна, економічна або юридична освіта; знання та досвід роботи в проєктному менеджменті від 1 року; англійська мова — В1+; відмінні аналітичні здібності та вміння працювати з даними; відмінні комунікативні навички, вміння знайти підхід до будь-якої людини.

9. Partnership Manager до GoITeens


GoITeens шукає менеджера / менеджерку по роботі з партнерами. До його / її обов’язків входитиме: пошук та залучення нових партнерів, узгодження умов співпраці, підтримка колаборацій; пошук партнерів для розвитку внутрішньої афіліат-програми; пошук благодійних фондів для фінансування навчальних програм та підтримка наявних партнерств; супровід партнерів та запуск спільних маркетингових активностей; аналіз ефективності партнерських рекламних кампаній; ведення документації та звітності тощо. Серед вимог — досвід роботи на аналогічній посаді від двох років; розуміння revenue share, CPA та ROMI; відмінні навички ведення переговорів, також буде плюсом досвід у продажах; грамотна усна та письмова українська мова.

10. Marketing Specialist до 31 Group


Команда 31 Group в пошуку досвідченого маркетолога, який зможе побудувати напрям маркетингу та піару. Від кандидатів очікують: досвід роботи у сфері інфлюенс-маркетингу, диджитал маркетингу та піару від трьох років; досвід керування командою від 1 року; досвід організації і проведення колаборацій з брендами, інфлюенсерами, лідерами думок; управлінські та комунікаційні навички; системність та структурність мислення; вміння самостійно управляти власним ресурсом та пріоритезувати завдання. 

Не знайшли свою вакансію?

Маємо десятки інших пропозицій від найкращих українських та міжнародних компаній

Переглянути

Розсилка, що розвиває вашу кар'єру

Підписуйтесь на щотижневу розсилку від головної редакторки Happy Monday з підбіркою найцікавішого контенту тижня, новин та кар'єрних можливостей.

Більше
Відгук

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: