Всі статті Новини Пошук роботи Увійти в ІТ Кар'єра Історії Розвиток Happy HR Спецпроєкти

Найпопулярніші вакансії тижня на Happy Monday: 10 пропозицій від крутих роботодавців

31.08.23 Новини 7 хв читання

Цього тижня наших читачів зацікавили пропозиції від українських і міжнародних компаній та відомих агенцій. Зокрема, вони шукають рекрутера, копірайтера, дизайнера, а також спеціалістів з комунікацій та PR-менеджерів. 


1. Молодший рекрутер/рекрутерка до DMP Development GROUP


Українсько-швейцарська аутсорсингова компанія шукає рекрутера. Його обов’язками буде: пошук та аналіз резюме кандидатів, проведення співбесід і телефонних скринінгів, спілкування з кандидатами, амбасадорство на заходах/платформах/подіях, звітування. Перевага надається кандидатам із просунутими комунікативними навичками, розумінням роботи соціальних мереж і знанням англійської та/або німецької мов. Компанія дає можливість поєднувати роботу із навчанням чи іншою зайнятістю.


2. Junior Community Specialist до Gathers


EdTech-стартап, що спеціалізується на підвищенні кваліфікації корпоративних фахівців у сфері AI/ML в Україні та країнах Європи, шукає Junior Community Specialist. Серед вимог: надання технічної підтримки під час заходів, контент-менеджмент, робота з email-розсилкою, взаємодія зі спільнотою на різних платформах. Потрібно мати англійську від Upper Intermediate, навички менеджменту віртуальних заходів і знання відповідних програм (Zoom, Discord, Meetup, Eventbrite). Компанія надає медичне страхування. 


3. Графічний дизайнер до Okay Monday Agency


Комунікаційна агенція шукає графічного дизайнера. Обов’язки майбутнього співробітника: створення дизайн-матеріалів, розробка і реалізація креативних ідей, презентування ідей клієнтам — разом із командою. Потрібно: досвід роботи від одного року і професійне портфоліо, знання Adobe Photoshop, Figma, Adobe Illustrator, інтерес до трендів реклами й дизайну. 


4. Викладач англійської мови до Letterz School


Школа іноземних мов і підготовки до ЗНО та ДПА шукає викладача англійської мови. Людина проводитиме групові та індивідуальні заняття для школярів і дорослих, готуватиме якісні й цікаві уроки відповідно до програми школи, проводитиме розмовні клуби. Вимоги до кандидата: високий рівень англійської, досвід роботи зі школярами, творчий підхід, комунікабельність. Буде перевагою наявність міжнародного сертифіката, що засвідчує рівень знання мови.


5. PR-менеджер/комунікаційник до PETSTAR (проєктна робота)


Платформа, що розвиває ініціативи у пет-сфері, запускає продукт для власників тварин на міжнародний ринок і шукає для цього комунікаційника. Потрібно буде разом із командою спланувати стратегію проведення кампанії, підготувати прескіт і необхідні супровідні матеріали, провести саму кампанію, відзвітувати про результати. Шукають людину з досвідом у комунікаціях від 2 років, рівнем англійської Advanced/Fluent для спілкування з представниками англомовних медіа і підготовки якісних текстових матеріалів. Важливі любов і гуманне ставлення до тварин, а ще бажано мати власну базу контактів. 


6. Product Education Manager (Content Producer) до Laba


Міжнародна EdTech-компанія шукає Product Education Manager (Content Producer). Серед завдань майбутнього менеджера: аналіз ринку і з’ясування потреб і цілей аудиторії, формування навчальних цілей студентів курсів, проєктування освітніх програм, брифування лекторів, розподіл завдань у команді й моніторинг їхнього виконання, впровадження нових методик і підходів до навчання тощо. Потрібна людина, яка цікавиться бізнес-темами й хоче працювати у сфері онлайн-освіти. Важливі риси: вміння швидко вчитися, вибудовувати win-win відносини з людьми, мислити критично і структурно, пояснювати складні речі простою мовою. 

Як працюється в Laba?

Розповідаємо про це детально в профілі компанії 👉

Читати


7. Copywriter до Fedoriv Agency


Маркетингова агенція шукає в команду копірайтера. Потрібна людина, яка працюватиме з креативною командою — перетворюватиме ідеї на справжні кампанії й шукатиме ідеальне поєднання тексту, стратегії й візуального ряду. Бажані хардскіли — кілька років досвіду роботи копірайтером, англійська рівня від Upper Intermediate, мультизадачність. Софтскіли: креативність, увага до деталей, допитливість, уміння працювати в команді й давати зворотний зв’язок.


8. Customer Service Manager до Beetroot Academy


Шведсько-українська EdTech-компанія шукає Customer Service Manager. Його обов’язками буде: відповідати на запити студентів, допомагати їм, проводити відбір студентів на навчання, працювати з CRM-системою. Потрібні навички: робота з CRM та Google-таблицями, планування свого навантаження, знання англійської на рівні Upper Intermediate і вище, знання польської мови, гарна розмовна українська мова, високий рівень грамотності.


9. PR Manager до BetterMe


Українська компанія з розробки мобільних додатків для здорового способу життя шукає PR Manager. Майбутній співробітник: розроблятиме та впроваджуватиме PR-стратегії для підвищення впізнаваності бренду, вестиме комунікації зі ЗМІ, інфлюенсерами та професіоналами галузі, писатиме пресрелізи й інші тексти, взаємодіятиме з командами маркетингу, дизайну й продажів. Вимоги: понад два роки досвіду роботи в міжнародному PR, широка база медіаконтактів, досвід організації й проведення успішних PR-заходів, знання диджитал-маркетингу і соціальних медіаплатформ.

Як працюється в компанії BetterMe?

Розповідаємо про це детально в профілі компанії 👉

Читати


10. Client Relationship Manager до Squareshot


Компанія, що надає послуги з продуктової фотографії для брендів, шукає Client Relationship Manager. Серед обов’язків менеджера будуть: спілкування з клієнтами та оформлення замовлень, планування процесів, виставлення рахунків і відстеження оплат. Потрібні навички: високий рівень англійської мови та досвід роботи з клієнтами з США, навички ділового листування та спілкування, відмінні організаторські здібності, проактивність. 

Не знайшли свою вакансію?

Маємо десятки інших пропозицій від топових компаній з різних сфер. Для зручного пошуку користуйтеся фільтрами

Вакансії

Розсилка, що розвиває вашу кар'єру

Підписуйтесь на щотижневу розсилку від головної редакторки Happy Monday з підбіркою найцікавішого контенту тижня, новин та кар'єрних можливостей.

Більше
Більше Більше для компаній
Пошукачу
Для компаній
Увійти
Відгук

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: