Всі статті Новини Пошук роботи Увійти в ІТ Кар'єра Історії Розвиток Happy HR Спецпроєкти

Найпопулярніші вакансії тижня на Happy Monday: 10 пропозицій від крутих роботодавців

01.02.24 Новини 10 хв читання

Цього тижня у фокусі уваги пошукачів були вакансії від Laba, Happy Monday, Jooble та Postmen. Дивіться, кого вони шукають — цілком імовірно, що саме вас.


1. Graphic designer до BRAND UKRAINE

Компанія BRAND UKRAINE шукає Graphic designer для реалізації міжнародних проєктів. Серед основних обов’язків нового члена команди буде виготовлення графічного контенту для потреб організації; первинний контроль якості контенту; дотримання планів і графіків виробництва контенту та створення креативів й участь в підготовці контент-планів.


2. Middle Visual Designer до Happy Monday

Компанія Happy Monday шукає Middle Visual Designer. Новий член команди буде створювати креативи для медіа та SMM; розробляти матеріали для візуальної комунікації; створювати короткі анімації для соцмереж; брати участь у розвитку візуального стилю компанії.

Як працюється в Happy Monday?

Дізнайтеся про цінності компанії і роботу в команді

Читати


3. L&D Specialist до Laba Global

Компанія Laba Group шукає Learning and Development Manager, який/яка допоможе побудувати процес та систему навчання з нуля. Серед основних обов’язків нового члена команди буде розробка L&D стратегії; виявлення та розуміння конкретних потреб у навчанні та розвитку окремих осіб, команд та організації в цілому; розробка ефективних програм навчання, що відповідають цілям компанії та стратегії L&D; встановлення та моніторинг показників для вимірювання ефективності та впливу програм навчання й рівня перформансу по компанії.

Як працюється в Laba?

Дізнайтеся про цінності компанії і роботу в команді

Читати


4. Менеджер по роботі з партнерами (англійська мова) до Jooble

Компанія Jooble шукає Менеджера по роботі з партнерами зі знанням англійської мови. На цій посаді потрібно буде шукати сайти компаній, за допомогою SEO інструментів; домовлятися про розміщення посилань, шляхом листування; вести CRM-систему, яка допомагатиме організовувати роботу та брати участь у командних Zoom-зустрічах.

Як працюється в Jooble?

Дізнайтеся про цінності компанії і роботу в команді

Читати


5. Експерт/експертка з оцінки та моніторингу до Career Hub CSR Ukraine

Компанія Career Hub CSR Ukraine шукає Експерта/експертку з оцінки та моніторингу. Новий член команди буде працювати з аналізом та оцінкою різновекторних проєктів для молоді по 80 годин щомісяця протягом січня-вересня 2024 року. Серед основних обов’язків нового члена команди буде розробка анкет та форм для оцінки й моніторингу проєктів для молоді; збір та аналіз анкетних даних до початку та після завершення проєктів; порівняння та оцінка результатів для визначення ефективності й прогресу та підготовка звітів і презентацій із висновками та рекомендаціями.


6. HR Generalist до Postmen

Компанія Postmen шукає HR Generalist. На цій посаді потрібно буде займатися розвитком, вдосконаленням та розбудовою HR-процесів, що відповідають поточним викликам агенції; управлінням рекрутингу та ефективністю підбору нових співробітників; підтримкою менеджерів у роботі з командами задля посилення корпоративної культури та підвищення продуктивності; управлінням процесу Performance Review та проведення 1-on-1 зустрічей, а також аналізувати лояльності й задоволеності співробітників.


7. Office Manager до Центру економічної стратегії

Компанія Центр економічної стратегії шукає Офіс-менеджера. Серед основних обов’язків нового члена команди допомога у веденні документообігу офісу та проєктної документації; організація оплат заходів, послуг тощо; підтримання порядку та охайності в офісі; робота з поштою, а також потрібно буде відповідати на дзвінки та приймати відвідувачів.


8. SMM Specialist (Employer Brand) до Uklon

Компанія Uklon шукає Social Media Marketing Specialist. Новому співробітнику потрібно буде збільшувати охоплення та залучення аудиторії у TikTok Employer Brand Uklon; впроваджувати новий формат креативного контенту; знайомитись з тіммейтами для подальшої генерації контенту та оновлювати стратегії TikTok, LinkedIn.

Як працюється в Uklon?

Дізнайтеся про цінності компанії і роботу в команді

Читати


9. Junior Project Manager до robot_dreams

Компанія Laba Group шукає Junior Project Manager. Новому співробітнику потрібно буде покращувати вже наявні курси та розробляти нові; шукати теми, які потрібні ринку, та лекторів-експертів у своїх сферах; керувати просуванням продукту на всіх етапах розробки та запуску рекламної кампанії; аналізувати результати маркетингу та продажів; відповідати за фінансові показники продукту та прямо впливати на бізнес.


10. Communications Manager до Happy Monday

Компанія Happy Monday шукає Communications Manager. Нова людина в команді буде надавати комунікаційну підтримку всім продуктам та проєктам Happy Monday — від нових фіч на сайті до національних освітніх проєктів; розробляти ефективні комунікаційні плани та успішно втілювати їх у життя; шукати точки зростання для залучення користувачів і збільшення аудиторії Happy Monday; планувати, запускати, аналізувати рекламні кампанії для просування вакансій, продуктів і проєктів разом з таргетологом, а також створювати, покращувати, аналізувати ефективність email-розсилок для різних аудиторій.

Шукаєте роботу?

У нас на сайті багато вакансій на будь-який смак для фахівців різних професій 👉

Вакансії
Розсилка, що розвиває вашу кар'єру

Підписуйтесь на щотижневу розсилку від головної редакторки Happy Monday з підбіркою найцікавішого контенту тижня, новин та кар'єрних можливостей.

Більше
Більше Більше для компаній
Пошукачу
Для компаній
Увійти
Відгук

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: