Всі статті Новини Пошук роботи Увійти в ІТ Кар'єра Історії Розвиток Happy HR Спецпроєкти

Найпопулярніші вакансії тижня на Happy Monday: 10 пропозицій від крутих роботодавців

03.10.24 Новини 6 хв читання

Цього тижня найбільший інтерес користувачів нашої платформи викликали вакансії менеджерів та асистентів. А також — дві пропозиції долучитися до нашої команди 😍 Перевірте, можливо, Happy Monday та інші круті компанії шукають саме вас. 


1. Менеджер/ка курсів до Projector


Онлайн-інститут шукає менеджера курсів з гарними комунікаційними навичками, ідеальним знанням української мови та рівнем англійської, що дозволяє читати професійні статті. Кандидат також має гарно володіти Notion та програмами з Google Workplace, адже він буде допомагати кураторам та студентам із вирішенням організаційних питань та загалом координуватиме всі процеси на курсах — від вступу на курс до фідбеків студентів. Майбутній фахівець може розраховувати на конкурентну заробітну плату, як раз на рік переглядатимуть, віддалену роботу та безлімітну відпустку. 

Як працюється в Projector?

Розповідаємо про внутрішній кодекс команди, можливості для розвитку та онбординг

Читати


2. Бізнес-асистент/ка до Devtalk


Школа англійської мови шукає бізнес-асистента, який допоможе запровадити інновації в школі та організувати роботу команди. Це парт-тайм зайнятість — приблизно на 4 години на день. Він кандидата очікують креативного підходу, бажання реалізовувати свій потенціал та бачення та рівня англійської від B1+. Обіцяють комфортну для фахівця оплату та можливість проявляти себе творчо.


3. Комунікаційний/а менеджер/ка в соціальні проєкти до Happy Monday


Наша платформа з розвитку кар’єри шукає комунікаційного менеджера, щоб розповідати про наші соціальні проєкти ще голосніше, ширше і яскравіше. Новий колега буде керувати комунікаційними кампаніями, створювати та контролювати контент у різних каналах, залучати аудиторію, комунікувати з партнерами та ЗМІ, готувати комунікаційні звіти. На позицію розглянемо людину, що має досвід у реалізації успішних інформаційних кампаній, вміє досягати KPI, володіє англійською щонайменше на рівні B1, але також бездоганно знає українську та любить фемінітиви. Ми пропонуємо гнучкий графік та можливість працювати віддалено, а також повний карт-бланш на реалізацію ідей. Вакансія передбачає виконання тестового завдання.

Хочете дізнатися більше про роботу в команді?

Про наші принципи, графік роботи та майбутніх колег читайте в профілі Happy Monday

Читати


4. Junior PR & Communications до Solidgate


Платформа для оркестрації та процесингу платежів з офісами в Україні, Польщі та на Кіпрі шукає Junior PR & Communications спеціаліста. Завданнями цього фахівця будуть: створення PR-матеріалів, презентацій, контенту для соцмереж; співпраця зі ЗМІ; організація та участь у проведенні онлайн та офлайн івентів. Ідеальний кандидат має понад рік комерційного досвіду в PR/рекламі/маркетингу, володіє англійською не нижче рівня B2, націлений на проактивність та нестандартні підходи до формування/просування бренду. Серед переваг роботи в компанії: медичне страхування та корпоративний лікар, безкоштовні сніданки та обіди в офісі, професійне навчання та сучасна техніка Apple.


5. Головний/на (єдиний/а) бухгалтер/ка до Happy Monday


Шукаємо в команду відповідального головного бухгалтера, який розділить наші цінності та піклуватиметься про фінанси Happy Monday. Потрібно вести облік фінансових операцій нашої організації у Finmap; працювати з договорами та первинними документами; здійснювати платежі та працювати з банківськими виписками; вести звітність ФОП (3 група), ГО; готувати фінансову звітність відповідно до вимог донорів. Happy метч буде з людиною, що має досвід роботи на аналогічній посаді від 2 років; знання з бухгалтерського обліку та податкового законодавства України; вміє вести звітність ФОП, ГО та працювати у Вчасно, Finmap чи з іншою програмою для фінансового обліку бізнесу. Пропонуємо повністю віддалену роботу з гнучким графіком та повний карт-бланш на зміни.


6. Маркетинг-директор/ка до УЛІС


Компанія Dream Hospitality, що охоплює такі проєкти як УЛІС, DREAM Hоstels та Druzi Cafe, шукає експерта чи експертку з маркетингу, що керуватиме командою, організовуватиме процеси та відповідатиме за розробку й реалізацію маркетингової стратегії для кожного бізнесу. Ідеальний кандидат чи кандидатка поділяє цінності компанії — свобода та відповідальність, командна гра, чесність та відкритість, любов до змін, — має високий рівень залученості в процеси, бачить можливості для розвитку й готовий/готова взяти на себе відповідальність за їх реалізацію. Компанія пропонує свободу в прийнятті рішень та організації режиму роботи, частку від прибутку бізнес-юнітів, можливість навчатися коштом компанії та інші бонуси.


7. Project manager до Rescue Now


Міжнародний фонд Rescue Now, що допомагає цивільному населенню України, шукає проєктного менеджера чи менеджерку для проєкту «Інкубатор», мета якого — навчити інші благодійні організації надавати допомогу. Серед вимог до кандидатів: вміння керувати командою та співпрацювати з партнерами; 2 роки досвіду в управлінні проєктами та командами (у неприбутковому секторі або освіті); готовність швидко адаптуватися до змін і розв’язувати проблеми; вміння готувати грантові заявки та знання ринку донорів. Фонд пропонує можливість приєднатися до команди, яка змінює життя на краще, у віддаленому форматі.


8. SMM Content Creator до ddd agency


Агенція креативних комунікацій ddd agency шукає креативного контент-мейкера для створення графічного та відеоконтенту для соцмереж кількох брендів. Розглядають лише кандидатів, які проживають у Львові або ж готові до релокейту. Вимоги до кандидатів: досвід створення графічних візуалів у Figma згідно з брендбуком, монтування відео для інстаграму, тіктоку чи ютубу за допомогою відеоредакторів, дотримання дедлайнів, ТЗ та здорового глузду, робота з англомовним контентом. Натомість пропонують стабільну заробітну плату та додаткові проєктні бонуси, гнучкий графік роботи в гібридному форматі, офіс в центрі Львова, підтримку у персональному професійному розвитку, відповідну техніку за потреби тощо.


9. Recruitment Assistant до Fedoriv Agency


Топова агенція маркетингу та інновацій Fedoriv Agency шукає проактивного й комунікабельного асистента чи асистентку з рекрутингу, бажано з Києва. Обраний фахівець чи фахівчиня буде аналізувати заявки, спілкуватися з кандидатами, створювати й підтримувати бази даних кандидатів та мережі контактів. Серед вимог: досвід роботи в рекрутингу, рівень англійської Upper-Intermediate і вище, досвід роботи з інструментами рекрутингу та системами відстеження заявок (ATS). Компанія пропонує великий офіс із генератором у центрі Києва, гнучкий графік роботи, медичне страхування, 30 оплачуваних днів відпустки на рік і додаткові дні відпустки для всієї агенції взимку та навесні, а також інші бенефіти.


10. Акаунт-менеджер/ка до Craft Sale


Компанія Craftsale, яка займається продажем українських хенд-мейд товарів по всьому світу, шукає акаунт-менеджера чи менеджерку, що буде спілкуватися з клієнтами англійською в чаті, допомагати у виборі продукту, роз’яснювати характеристики товарів та обробляти замовлення. Ідеальний кандидат чи кандидатка самоорганізовані та відповідальні, знають англійську мову на рівні Upper-Intermediate або вище, мають досвід спілкування з клієнтами та досвід роботи з Gmail і Telegram. Команда пропонує повністю віддалену роботу за вільним графіком. Щоб податися на вакансію, необхідно пройти невеличке опитування.

Не знайшли свою вакансію?

Маємо десятки інших пропозицій від топових компаній з різних сфер. Для зручного пошуку користуйтеся фільтрами

Вакансії
Розсилка, що розвиває вашу кар'єру

Підписуйтесь на щотижневу розсилку від головної редакторки Happy Monday з підбіркою найцікавішого контенту тижня, новин та кар'єрних можливостей.

Більше
Більше Більше для компаній
Пошукачу
Для компаній
Увійти
Є ідея!

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: