Всі статті Новини Пошук роботи Увійти в ІТ Кар'єра Історії Розвиток Happy HR Спецпроєкти

Найпопулярніші вакансії тижня на Happy Monday: 10 пропозицій від крутих роботодавців

22.08.24 Новини 6 хв читання

Цього тижня у фокусі уваги пошукачів були вакансії від USAID/Ukraine, Fedoriv Agency, WOW24−7, WORLD SCHOOL та інших компаній. Роботодавці шукають проєктних менеджерів, спеціалістів з комунікацій, персонального асистента для СЕО і навіть директора школи. Аналізуйте вимоги й надсилайте свої резюме — можливо, це пропозиції саме для вас.


1. Спеціаліст/ка з питань розвитку та комунікацій (цифрові продукти) до USAID/Ukraine


Представництво USAID в Україні шукає спеціаліста/ку з питань розвитку та комунікацій. Основною метою діяльності такого фахівця буде підвищення обізнаності про діяльність та цілі організації за допомогою цифрового охоплення. Серед вимог до кандидата: ступінь бакалавра (або вищий) та мінімум 5 років досвіду роботи у сферах журналістики, масових комунікацій, міжнародних відносин, маркетингу, дизайну або лінгвістики; вільне володіння англійською та українською мовами.


2. Директор/ка школи (Київ, Оболонь) до WORLD SCHOOL


Мережа міжнародних шкіл з кампусами в Києві та Львові запрошують в команду директора школи на Оболоні. Серед основних напрямків роботи директора: впровадження міжнародних академічних стандартів; формування і розвиток команди школи; забезпечення безперебійного й ефективного функціонування навчального закладу; комунікація з учнями та батьками. Розглянуть кандидатів з вищою педагогічною освітою, високим рівнем англійської мови, системним мисленням та високим рівнем емоційного інтелекту. Серед переваг роботи відзначають покриття витрат на навчання, зокрема, за кордоном, окремий робочий кабінет, преміювання за результатами роботи.


3. Personal Assistant до Waveup


Венчурна агенція для стартапів шукає у свою команду Personal Assistant для CEO. Основними завданнями фахівця буде організація зустрічей, перельотів, бронювань; менеджмент платежів / рахунків; вирішення адміністративних завдань та конфіденційні задачі (листи, подарунки тощо). Кандидат має володіти англійською на рівні Upper-Intermediate+, бути відповідальним, уважним та самостійним у виконанні навіть складних завдань. Спеціаліст може розраховувати на конкурентоспроможну зарплату з переглядом суми кожні 3-6 місяців, віддалену роботу з доступом до коворкінгу в Києві, корпоративний ноутбук, вечірки з командою. 


4. Freelance Graphic Designer до Genesis | 6037


Венчурне партнерство 6037, що є частиною української кофаундингової ІТ-компанії Genesis, шукає Freelance Graphic Designer-a, який допомагатиме створювати нові ідеї для рекламних креативів. Серед переваг позиції — вільний графік з умовою, щоб завдання виконувалися вчасно. Від кандидатів очікують досконалого володіння Figma та наявності актуального портфоліо. Потрібно буде виконати тестове завдання.


5. Проєктний/а менеджер/ка до ГО «Вільний вибір»


Громадська організація, що надає психологічну підтримку ветеранам, захисникам та членам їхніх сімей, шукає в команду людину, яка має досвід роботи з грантовими проєктами, вмотивована долучитися до сфери ветеранських справ та добре працює в режимі мультитаскінгу. Серед обов‘язкових вимог до кандидата: досвід управління грантовими проєктами від 1 року; вміння працювати з іноземними донорами; англійська на рівні B1+. Майбутньому співробітнику пропонують офіційне працевлаштування та можливість відвідувати офіс в Києві.


6. SMM Lead до Fedoriv Agency


Відома агенція шукає в команду керівника SMM-команди, який розробить і реалізує стратегію соціальних медіа, що відповідатиме бізнес-цілям компанії, а також збільшить розмір і якість аудиторії за допомогою органічних і платних публікацій в соцмережах. Серед навичок, якими має володіти кандидат: вміння працювати з Facebook, Instagram, Twitter, LinkedIn, YouTube та іншими платформами; знання англійської на рівні Upper-Intermediate+; знання основ та інструментів SEO, Google Analytics, Facebook і Linkedin Ads; розуміння принципів графічного дизайну.


7. Маркетолог/иня освітнього проєкту до POKLYK


Команда, що запускає освітній бізнес для дорослих, шукає інтернет-маркетолога. Потрібен спеціаліст, який забезпечить регулярний продаж освітніх продуктів через побудову системи якісних контентних воронок. Розглядають фахівців на повну та неповну зайнятість, але очікують, що залученість у співпрацю буде мінімум 50%. Кандидат має мати досвід в продажу послуг, планування та коригування воронок та вміти якісно працювати з аналітикою.


8. Customer Support Representative (Night Shifts) до WOW24−7


Аутсорсингова компанія, що надає послуги у сфері Customer Support, шукає фахівця служби підтримки для програми редагування фотографій. Серед вимог до кандидата: досвід роботи в службі підтримки 6+ місяців; відмінне володіння англійською мовою (Upper-Intermediate+); досвід роботи з Photoshop та Lightroom; відмінні комунікативні навички. Потрібно буде обробляти та вирішувати письмові скарги та запити клієнтів; відповідати на технічні та платіжні запитання; інформувати потенційних користувачів про переваги продуктів тощо. Основний формат роботи — віддалений, але працювати потрібно в нічну зміну — з 23:00 по 08:00 ранку за Києвом.

Які переваги роботи в WOW24−7?

Дізнайтеся детально про графік роботи, бенефіти та можливості для кар’єрного розвитку співробітників.

Читати


9. Менеджер/ка з координування навчання до Ampli


Підлітковий акселератор шукає менеджера з координування навчання. Ідеальний кандидат проактивний, комунікабельний, стресостійкий, відповідальний і самостійно доводить справи до кінця; вміє працювати у Google Docs; проживає в Україні та готовий працювати онлайн. Позиція передбачає повну зайнятість з гнучким графіком роботи, бонусну систему, 30 днів оплачуваної відпустки, оплачувані лікарняні.


10. Project Manager до Big City Lab


Українське урбан-бюро, що займається розвитком та відбудовою міст та громад, приділяючи значну увагу питанню безбар’єрності, шукає людину, яка буде вести проєкти в напрямі урбаністики. Від кандидата очікують досвіду управління проєктами та вільного володіння англійською. Спеціаліст буде займатися веденням та менеджментом проєктів з розробки посібників і стандартів; управлятиме командами архітекторів, аналітиків та підрядників (дизайнери, редактори, верстальники тощо). Компанія пропонує роботу з топовими стейкхолдерами в країні, що приймають рішення про зміни в системі, компенсацію 50% вартості профільного навчання та курсів, офіс на Золотих Воротах в Києві.

Не знайшли свою вакансію?

Маємо десятки інших пропозицій від топових компаній з різних сфер. Для зручного пошуку користуйтеся фільтрами

Вакансії
Розсилка, що розвиває вашу кар'єру

Підписуйтесь на щотижневу розсилку від головної редакторки Happy Monday з підбіркою найцікавішого контенту тижня, новин та кар'єрних можливостей.

Більше
Більше Більше для компаній
Пошукачу
Для компаній
Увійти
Є ідея!

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: