Всі статті Новини Пошук роботи Увійти в ІТ Кар'єра Історії Розвиток Happy HR Спецпроєкти

Найпопулярніші вакансії тижня на Happy Monday: 10 пропозицій від крутих роботодавців

25.01.24 Новини 6 хв читання

Цього тижня у фокусі уваги пошукачів були вакансії від PinchukArtCentre, Uklon, Shelfy та PETSTAR. Дивіться, кого вони шукають — цілком імовірно, що саме вас.


1. Менеджер/Менеджерка проєктів до PinchukArtCentre

Компанія PinchukArtCentre шукає в команду Менеджера/Менеджерку проєктів. Кандидатові потрібно мати вищу гуманітарну освіту; відмінно володіти англійською й українською мовами; мати досвід роботи з бюджетуванням проєктів та з договорами у міжнародній компанії; володіти MS Word & Excel на високому рівні. Позиція передбачає повну зайнятість.


2. Program Officer at IREX

IREX шукає Program Officer. Кандидат повинен мати ступінь бакалавра соціальних наук, міжнародних відносин або подібної дисципліни; мінімум 3 роки відповідного досвіду роботи в секторі NGO; мінімум 2 роки досвіду в програмах громадянського суспільства та досвід роботи у сферах, пов’язаних зі згуртованістю чи інклюзією; та досвід розробки та/або проведення відповідних навчальних програм. Також потрібно мати досвід роботи з міжнародними донорськими проєктами; вільно володіти англійською та українською мовами; мати сильні навички управління проєктами та відмінні навички спілкування. Це робота на повний день.


3. SMM Specialist (Employer Brand) до Uklon

Компанія Uklon шукає в команду SMM Specialist (Employer Brand). Для цієї позиції вам потрібен досвід ведення соціальних мереж від 2-х років; досвід ведення соціальних медіа TikTok від одного року; розуміння SMM метрик; розуміння алгоритму соціальних медіа TikTok, YouTube; досвід розробки сценарію для ТікТок та Reels; досвід написання різних текстів; бездоганна граматика та навички письма; досвід роботи зі знімання та монтажу роликів; наявність портфоліо та English на рівні не нижче Upper-intermediate.

Як працюється в Uklon?

Дізнайтеся про цінності компанії і роботу в команді

Читати


4. Продюсер освітніх проєктів до Laba

Laba шукає Продюсера/продюсерку освітніх проєктів. Аби отримати цю посаду, вам потрібно мати від 1 року досвіду роботи проджект-менеджером (продюсером) іншого освітнього проєкту / акаунт-менеджером в агенції / проджект-менеджером в IT; бути готовим розбиратися в диджитал-маркетингу, аналітиці та продажах; мати системний підхід, чіткі процеси та координацію команди; відчувати та розуміти людей, які іноді самі не розуміють, чого хочуть. Ця позиція передбачає повний робочий день.

Як працюється в Laba?

Дізнайтеся про цінності компанії і роботу в команді

Читати


5. Communications Manager at Ukrainian Legal Advisory Group

Компанія Ukrainian Legal Advisory Group шукає у свою команду Communications Manager. Кандидату потрібно мати досвід роботи в комунікаціях від 2-х років; знати англійську на рівні Upper Intermediate/Advanced; вільно володіти українською; вміти розповідати про складне зрозумілою мовою. Окрім того, потрібно бути готовим працювати із темою правосуддя, пов’язаного з війною; мати досвід роботи у сферах прав людини, міжнародного правосуддя; навички графічного дизайну будуть перевагою. Позиція передбачає повну зайнятість.


6. SMM-менеджер до Shelfy

Shelfy шукають у свою команду SMM-менеджера. Майбутній співробітник компанії має мати досвід роботи SMM-фахівцем 2+ років; досвід роботи в агентствах буде плюсом; розуміти алгоритми Facebook, Instagram, YouTube, Linkedin, Twitter; мати досвід роботи з таргетованою рекламою в Facebook Ads та високий рівень знання української мови; на базовому рівні володіти Adobe Photoshop чи Figma та мати портфоліо або кейси своїх робіт. Це робота на повний день.


7. Редактор блогу до robot_dreams

Laba Group шукають Редактора блогу до robot_dreams. Кандидату потрібно мати досвід від 2-х років у технічному копірайтингу/рерайтингу, редактурі; мати відмінні навички редагування та корекції тексту; чітко уявляти, як працює IT сфера; цікавитись IT трендами та бути на «ти» з аналітикою контенту. Ця позиція передбачає повний робочий день.


8. Менеджер/Менеджерка з авторського права до Видавництва Старого Лева

Видавництво Старого Лева шукає у свою команду Менеджера/Менеджерку з авторського права. Кандидату на цю позицію необхідно володіти англійською мовою на рівні В1 і вище; мати аналітичний склад мислення; вміти дотримуватися дедлайнів; розуміти специфіку роботи та особливості пошуку й подачі грантових заявок. Позиція з локацією у Львові.


9. Графічний дизайнер до Design PUB

Компанія Design PUB шукає у команду Графічного дизайнера. Кандидату потрібно бути максимально включеним в команду задля створення продуктів світового рівня; вміти знаходити доречні «фішки», вловлювати «непомітне» та переносити на папір. Типографіка, вміння працювати зі шрифтами, верстка та розуміння базових форматів і вимог для створення візуального контенту та коректного виведення на «екрани» також будуть необхідними. Ця позиція передбачає роботу на повний день в офісі.


10. Office manager до PETSTAR

PETSTAR шукає у свою команду Office manager. Кандидату потрібно мати організаторські здібності та ініціативність; бути самостійним та вміти ставити пріоритети; бути уважним до деталей. На енергійність та високі комунікативні навички кандидата також звернуть увагу. Позиція передбачає часткову зайнятість та гнучкий графік роботи. 

Не знайшли свою вакансію?

Маємо безліч вакансій у креативній індустрії, ІТ-компаніях, освіті тощо 👉

Вакансії
Розсилка, що розвиває вашу кар'єру

Підписуйтесь на щотижневу розсилку від головної редакторки Happy Monday з підбіркою найцікавішого контенту тижня, новин та кар'єрних можливостей.

Більше
Більше Більше для компаній
Пошукачу
Для компаній
Увійти
Є ідея!

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: