Всі статті Новини Пошук роботи Увійти в ІТ Кар'єра Історії Розвиток Happy HR Спецпроєкти

Найпопулярніші вакансії тижня на Happy Monday: 10 пропозицій від крутих роботодавців

09.05.24 Новини 8 хв читання

Щотижня збираємо для вас найпопулярніші вакансії — щоб ви знаходили «ту саму» роботу. Менеджер по роботі з клієнтами, HR-менеджер, спеціаліст із маркетингу чи головний бухгалтер — можливо, роботодавці чекають саме на ваше резюме? Віримо, що ці пропозиції зроблять чиїсь понеділки щасливими.


1. Менеджер/ка з пошуку професійних можливостей до Ukraine Global Scholars


Благодійна організація Ukraine Global Scholars шукає менеджера з пошуку професійних можливостей, який опікуватиметься програмою стажувань і допомагатиме студентам знайти першу роботу. Людина працюватиме з базами даних стажистів та випускників організації, комунікуватиме з партнерськими організаціями та компаніями, допомагатиме студентам у пошуку літніх стажувань та першої роботи в Україні, організовуватиме події тощо. Потрібно: метч із цінностями організації; вища освіта; вільне володіння англійською; більш як 3 роки досвіду в HR або рекрутингу, а також досвід роботи з молоддю; зареєстрований ФОП.


2. Менеджер/ка по роботі з клієнтами до Task Force


Міжнародна перекладацька компанія повного циклу Task Force шукає менеджера по роботі з клієнтами. Серед обов’язків майбутнього працівника: консультування клієнтів; приймання замовлень та контроль за їхнім виконанням; виставлення рахунків; робота з CRM та обліковими системами тощо. Вимоги до кандидата: знання англійської на рівні від В2; досвід роботи з клієнтами від 2-х років; клієнтоорієнтованість, відповідальність.


3. Асистент/ка регіонального координатора до БФ «СпівДія»


Благодійний фонд «СпівДія» шукає асистента регіонального координатора. Обов’язки: співпрацювати з проєктною командою; допомагати в організації заходів та тренінгів; допомагати у зборі інформації для звітів; працювати з ПЗ для управління завданнями. Ідеальний кандидат: має вищу освіту за релевантним напрямом; досвід роботи від 1-го року; просунуті комунікативні навички; вміння організовувати робочі процеси; аналітичне мислення тощо.


4. HR-менеджер/ка до ENGin


Глобальна неприбуткова організація ENGin шукає HR-менеджера. Людина розроблятиме та впроваджуватиме кадрову політику; надаватиме підтримку менеджерам і співробітникам із питань, пов’язаних з персоналом; вестиме бази даних; найматиме людей в команду; опікуватиметься оцінкою продуктивності працівників та їхнім розвитком тощо. Від кандидата очікують: вільне усне та письмове володіння українською мовою; володіння англійською мовою на рівні C1+; відмінні комунікативні навички; високий рівень цифрових навичок для роботи онлайн. 


5. Junior Marketing Specialist до BetterMe


Better Me, українська ІТ-компанія, яка створює продукти у сфері Health & Fitness, шукає Junior Marketing Specialist. Майбутній працівник допомагатиме маркетинговій команді з операційними завданнями; проводитиме дослідження маркетингової діяльності конкурентів; генеруватиме ідеї для нових рекламних кампаній; налаштовуватиме та запускатиме рекламні кампанії (Meta, Google тощо); ставитиме технічні завдання для креативної та контент-команд. Вимоги: мінімальний досвід на позиції Junior Marketing Specialist; розуміння базових маркетингових метрик; англійська від Intermediate; аналітичний майндсет. 

Все ще вагаєтеся?

Дізнайтеся більше про умови та переваги роботи в BetterMe

Читати


6. Головний/а бухгалтер/ка до Carbominer


Український кліматичний стартап Carbominer шукає головного бухгалтера. Обов’язки: облік фінансово-господарської діяльності компанії відповідно до чинного законодавства; складання звітності для внутрішніх і зовнішніх потреб, подання обов’язкової фінансової та податкової звітності; проведення платежів, ведення розрахунків із партнерами; контроль валютних операцій та здійснення ЗЕД тощо. Що потрібно: досвід роботи на аналогічній посаді від 2-х років; знання бухгалтерського, кадрового та податкового законодавства України; досвід проходження фінансового моніторингу та перевірок; знання бухгалтерських програм (BAS).

Зацікавила вакансія?

Читайте у профілі про умови роботи в компанії та її цінності

Читати


7. Web Designer до Brainstack_


Українська мультипродуктова IT-компанія Brainstack_ шукає Web Designer. Основні завдання майбутнього співробітника: створення та підтримка дизайну (лендинги, промоматеріали, блог, розсилки); створення графічних креативів для інших потреб; співпраця з командою розробників; підтримка наявних проєктів та оновлення дизайну з урахуванням сучасних тенденцій. Потрібна людина, що має портфоліо та комерційний досвід роботи у вебдизайн від 2-х років; знає Figma на високому рівні; вміє працювати в Adobe Photoshop, Adobe Illustrator та інших графічних редакторах; розуміє принципи UX/UI та використовує їх у роботі; обізнана щодо принципів адаптивного дизайну.

Шукаєте крутого роботодавця?

Читайте про 7 причин працювати саме в Brainstack_

Читати


8. PR-менеджер/ка до Big City Lab


Українське урбан-бюро Big City Lab шукає PR-менеджера. Серед обов’язків: підготовка комунікаційної стратегії компанії та окремих проєктів; комунікація з медіа; написання текстів (релізи, колонки, статті); організація фото- та відеознімання; пошук підрядників та комунікація з ними; звітність, ведення бази ЗМІ, медіамоніторинг тощо. Вимоги: досвід роботи у сфері PR від 3-х років; досвід управління комунікаційними командами від 1-го року; наявність власної бази контактів у ЗМІ; вільне володіння англійською мовою.


9. Support Agent до Headway


EdTech-стартап Headway шукає Support Agent. Майбутній співробітник спілкуватиметься з користувачами продуктів стартапу на трьох платформах (тікет-система, соцмережі, відгуки в сторах); вестиме базу із запитами та ідеями від користувачів; комунікуватиме з командою аналітики й технічними спеціалістами для швидкого розуміння проблем і виявлення багів. Що очікують від кандидата: від пів року досвіду на позиції Support Specialist в IT-компанії; досвід роботи з Zendesk або іншими helpdesk-системами; рівень письмової англійської — Advanced та вище; мати можливість працювати інколи в нічні зміни.


10. Junior UGC Creators Manager до BetterMe


Продуктова IT-компанія BetterMe шукає Junior UGC Creators Manager. Чим займатиметься майбутній працівник: пошук креаторів для створення контенту; комунікація з креаторами — від першого контакту до укладання угод і отримання матеріалів; створення робочої документації та скриптів: технічні завдання, референси, допомога з образами та локаціями, створення та покращення скриптів для підняття конверсій. Потрібно: навички пошуку талантів на різних платформах; глибоке розуміння різних соціальних медіаплатформ, їхніх алгоритмів та тенденцій; відмінні комунікативні та організаційні навички; володіння англійською мовою на рівні від Upper Intermediate.

Не знайшли свою вакансію?

Маємо десятки інших пропозицій від топових компаній з різних сфер. Для зручного пошуку користуйтеся фільтрами

Вакансії
Розсилка, що розвиває вашу кар'єру

Підписуйтесь на щотижневу розсилку від головної редакторки Happy Monday з підбіркою найцікавішого контенту тижня, новин та кар'єрних можливостей.

Більше
Більше Більше для компаній
Пошукачу
Для компаній
Увійти
Відгук

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: