Всі статті Новини Пошук роботи Увійти в ІТ Кар'єра Історії Розвиток Happy HR Спецпроєкти

Найпопулярніші вакансії тижня на Happy Monday: 10 пропозицій від крутих роботодавців

13.07.23 Новини 6 хв читання

Цього тижня в добірці найпопулярніших — вакансії для фахівців різних напрямів та досвіду. Потрібні проджект-менеджери, диджитал-маркетологи, фахівці з контенту. Чудову кар’єрну можливість знайдуть для себе й студенти 2-5 курсів. На Happy Monday ми публікуємо вакансії лише перевірених роботодавців.



1. Customer support manager до Projector


Projector шукає Customer support manager, який має досвід від 1 року та вміє вести перемовини мовою клієнта. Основними завданнями буде підтримка й спілкування з клієнтами в режимі ділового листування (соцмережі, пошта); консультування клієнтів та допомога їм у розв’язанні різних питань. Компанія пропонує безлімітну відпустку, знижки на всі освітні продукти Projector.

За 8 років роботи Projector зі школи переріс в онлайн-інститут

Дізнайтеся більше, як працюється в компанії

Читати


2. Junior Digital Marketing Specialist (chat bots) до Laba


Laba шукає Junior Digital Marketing Specialist. Він верстатиме чат-боти у Smart Sender, налаштовуватиме аналітику воронки в чат-боті. Необхідним є досвід в інтеграції будь-яких сервісів, володіння базовими формулами Google Sheets, аналітичне мислення. Компанія пропонує безлімітну відпустку, лікарняні, компенсації на освіту поза курсами компанії, на спорт і заняття англійською. 

За 7 років існування компанія запустила понад 410 онлайн-курсів

Дізнайтеся більше, як тут працюється

Читати


3. Project Manager / Operations Manager до Squareshot


Squareshot шукає досвідченого та амбіційного Operations Manager, який очолить команду підтримки клієнтів, продакшну та постпродакшну, а також відповідатиме за управління повсякденними операціями бізнесу. Серед вимог — три роки досвіду в операційному менеджменті, досвід керування командами в мінливому та динамічному середовищі. Компанія пропонує курси підвищення кваліфікації, можливість безпосередньо впливати на продукт і кінцевий результат компанії.


4. Координатор/ка проєктів до NGO School of ME


NGO School of ME шукає координатора/ку проєктів. Його/її обов’язками буде спілкування з командою, учасниками та партнерами щодо активностей проєктів; залучення до проєкту необхідних підрядників, проведення тендерів, підготовка програмних звітів тощо. Серед вимог — три роки досвіду проєктного менеджменту та/або координації освітніх і консалтингових проєктів в неприбутковому секторі або бізнесі. Позиція передбачає часткову зайнятість.


5. Junior HR-Administrator до Laba Group


Laba Group шукає Junior HR-Administrator, який ефективно організує робоче середовище команди в Україні. Зокрема, потрібно буде адмініструвати систему обліку персоналу, складати індивідуальні плани розвитку працівників, брати участь в HR-проєктах. Компанія пропонує гібридний формат роботи, вільний доступ до усіх своїх курсів, безлімітну відпустку. 


6. Продавець-консультант до онлайн-зоомагазину PETSTAR


Онлайн-зоомагазин PETSTAR шукає продавця-консультанта. Перевагою буде попередній досвід роботи в онлайн-магазині чи в зоомагазині. Основні обов’язки: приймати й оформляти замовлення, спілкуватися з покупцями телефоном та у листуванні, консультувати, взаємодіяти з виробниками, постачальниками та складом.


7. Education Project Manager до ГО «Моє Місто»


Netpeak Group шукає Education Project Manager до ГО «Моє Місто», який допомагатиме запускати й реалізовувати акселератор з краудфандингу для неприбуткових організацій та громадських активістів. Важливим є досвід роботи чи волонтерства від 1 року: організаційна діяльність, проєктний менеджмент у сфері освіти, робота з ком’юніті, організація подій. Компанія пропонує внутрішні корпоративні знижки на різні послуги, зокрема на курси англійської та інші бенефіти.


8. Викладач освітніх програм до «ЯвКурсі»


«ЯвКурсі» шукає викладача освітніх програм — студента 2-5 курсу, який прагне ділитися знаннями, розвивати інших та допомагати підліткам знайти свій шлях у житті. Компанія пропонує гідну оплату праці, можливість поєднувати навчання з роботою, тренінги, можливості для кар’єрного зростання. Вакансія передбачає очне навчання в офісі освітньої компанії ЯвКурсі у Києві протягом серпня і подальшу роботу в київському офісі.


9. Редактор стрічки новин до «Ґрунт.Медіа»


Агенція «Ґрунт.Медіа» шукає редактора/ку стрічки новин. Його обов’язками буде оперативно та грамотно писати про найважливіші події в Україні та світі, вести стрічку в телеграмі, твіттері та фейсбуці, створювати креативи/каруселі в інстаграмі. Серед вимог — журналістська/філологічна освіта, досвід роботи в медіа не менше 1 року, розуміння світових трендів написання мілітарних, технологічних, суспільних та політичних новин.


10. Контент-менеджер порталу до Дія.Бізнес

Офіс з розвитку підприємництва та експорту шукає контент-менеджера порталу до Дія.Бізнес. Серед вимог — професійний досвід роботи контент-менеджером, журналістом онлайн-видань економічної/соціальної/бізнес-тематики. Кандидат має володіти навичками написання новин, оглядів, інтерв’ю; комунікації з представниками державних органів, профільних асоціацій, лідерами думок.

Не знайшли свою вакансію?

Маємо десятки інших пропозицій від топових компаній з різних сфер. Для зручності пошуку користуйтесь фільтрами

Вакансії
Розсилка, що розвиває вашу кар'єру

Підписуйтесь на щотижневу розсилку від головної редакторки Happy Monday з підбіркою найцікавішого контенту тижня, новин та кар'єрних можливостей.

Більше
Відгук

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: