Всі статті Новини Пошук роботи Увійти в ІТ Кар'єра Історії Розвиток Happy HR Спецпроєкти

Найпопулярніші вакансії тижня на Happy Monday: 10 пропозицій від крутих роботодавців

21.03.24 Новини 5 хв читання

Цього разу пошукачі найбільше цікавилися вакансіями менеджерів та операційних фахівців. Крім цього, були популярними позиції у сфері медіа та комунікацій. Серед роботодавців — Laba, Quadrate28, proto produkciia, Alcor, Uklon тощо. 


1. Junior Graphic Designer до Laba


Українська EdTech-компанія Laba Group шукає Junior Graphic Designer. У task list майбутнього працівника будуть: розробка дизайну презентацій для HR-команди; робота над дизайном навчальних матеріалів і привітань для співробітників. Крім цього, потрібно підтримувати ідентичність та стиль бренду через дизайн. Шукають людину, яка на «ти» з Figma і Google Slides; вміє працювати з Adobe Photoshop та Adobe Illustrator; уважна до деталей; відкрита до обговорень; дотримується дедлайнів. 


2. Освітній/я менеджер/ка U&WE Hub до CSR Ukraine


Громадська організація CSR Ukraine шукає освітнього менеджера до спільноти U&WE Hub (Ukrainian Women Entrepreneurs Hub). Майбутній співробітник координуватиме освітню програму локальних U&WE Hub та розвиватиме спільноту жінок, які мають свій бізнес або лише планують його започаткувати, підтримуватиме їх на цьому шляху, організовуватиме події та вестиме проєкти. Від кандидата очікують досвід у проджект-менеджменті від 5 років; досвід реалізації проєктів в освітній сфері; відмінні комунікативні навички; обізнаність у темі підприємництва; знання української та англійської мов для ведення перемовин; навички роботи з Google Drive, Zoom, Trello, Slack тощо.


3. Менеджер/ка проєктів до студії 3D-візуалізації Image Factory


Студія 3D-візуалізації Image Factory шукає менеджера проєктів. Серед обов’язків майбутнього працівника: систематизація та оптимізація процесів для досягнення максимальної продуктивності та якості роботи, співпраця з художниками та дизайнерами, відстеження прогресу проєктів. Вимоги до кандидата: досвід у 3D-візуалізації та бажання розвиватися у цій сфері; знання англійської на рівні не нижчому, ніж В1; уміння організовувати та систематизувати робочі процеси; готовність вивчати нові інструменти та робочі методики; відповідальність та відмінні комунікативні навички.


4. Менеджер по роботі з клієнтами до Лондонської школи англійської мови


Лондонська школа англійської мови шукає менеджера по роботі з клієнтами. Людина виконуватиме такі завдання: робота з вхідними та вихідними дзвінками й повідомленнями для залучення нових клієнтів; інформаційна підтримка студентів школи; контроль за платежами; ведення клієнтської бази. Потрібні: досвід роботи з клієнтами у сфері продажів; відмінні комунікативні навички; рівень англійської B1 та вище; відповідальність та орієнтованість на результат; вміння працювати в команді.


5. Операційний/а спеціаліст/ка з рекрутингу до EPAM Anywhere


EPAM Anywhere, що є частиною EPAM Systems, шукає операційного спеціаліста з рекрутингу. Людина оцінюватиме профілі кандидатів і виявлятиме ІТ-таланти, працюватиме з внутрішніми інструментами, системами та документацією, розвиватиме HR-бренд компанії тощо. Чекають на фахівця зі знанням англійської мови на рівні B2+, який має щонайменше пів року досвіду в адміністративній роботі, продажах, HR, рекрутингу чи іншій суміжній сфері. Крім цього, потрібні досконале володіння MS Office, відмінні комунікативні навички, аналітичне мислення, здатність приймати самостійні рішення на основі попередніх кейсів, готовність до мультизадачності.


6. Комунікаційний/а менеджер/ка до Quadrate28


Компанія Quadrate28, що працює у сфері маркетингу, шукає комунікаційного менеджера. Основним завданням позиції будуть: розробка комунікаційної стратегії, створення медіаплану, реалізація комунікаційних кампаній, налагодження та підтримка відносин із медіа, організація публічних заходів (пресконференції, виступи, презентації тощо). Ідеальний кандидат має досвід роботи від 2-х років у галузі PR і комунікацій, вміє грамотно формулювати та доносити думки, легко налагоджує спілкування з людьми та брендами, швидко готує тексти українською та англійською мовами. 


7. SMM Specialist Trainee до Uklon 


Продуктова IT-компанія Uklon шукає SMM Specialist Trainee. Що потрібно робити: відстежувати активності конкурентів, тренди, настрої цільової аудиторії; залучатись до розробки креативного контенту для соціальних мереж; допомагати з розробкою ситуативних комунікацій; разом з SMM-командою формувати tone of voice в комунікаціях; брати участь в інших проєктах команди. Потрібна грамотна людина, що любить соціальні мережі та прагне розвиватися в маркетингу.

Як працюється в компанії Uklon

Дізнайтеся найцікавіше про роботодавця

Читати


8. Account Manager до Alcor


Технологічна компанія Alcor шукає Account Manager. Співробітник відповідатиме за побудову довгострокових відносин із клієнтами з США та Європи; забезпечуватиме повний цикл адміністративної підтримки шляхом координації внутрішніх підрозділів; виявлятиме нові бізнес-можливості для клієнтів. Шукають людину, яка має більше, ніж один рік досвіду роботи з клієнтами; володіє англійською на рівні Upper Intermediate та вище; має аналітичний склад розуму та навички роботи з Excel; швидко вчиться нового. 


9. Менеджер/ка освітньої продукції до proto produkciia 


Агенція proto produkciia шукає менеджера освітньої продукції. Майбутній співробітник розроблятиме освітні програми, взаємодіятиме з тренерами, фасилітаторами та лекторами, а також шукатиме освітні таланти для конкретних програм. Ідеальний кандидат знайомий з освітнім та культурним середовищем та його основними гравцями; знає англійську мову на рівні B2+; організований та орієнтований на результат; сприймає зворотний зв’язок та готовий втілювати зміни.


10. Проєктний асистент/ка (Project Assistant) до медіа позитивних новин «ШоТам»


Медіа «ШоТам» шукає проєктного асистента. Серед обов’язків: технічний та адміністративний супровід грантової команди; підготовка та надсилання документів для подання грантових заявок та підписання договорів; збір та ведення бази кейсів впливу та історій успіху проєктів; організація та ведення документообігу тощо. Потрібна людина з ідеальною українською, що має релевантний досвід роботи від одного року (досвід роботи в громадському секторі та/або грантових проєктах буде перевагою). Також очікують вільне володіння письмовою англійською (рівень B2 та вище) та навички ділової комунікації.

Не знайшли свою вакансію?

Маємо десятки інших пропозицій від топових компаній з різних сфер. Для зручного пошуку користуйтеся фільтрами

Вакансії
Розсилка, що розвиває вашу кар'єру

Підписуйтесь на щотижневу розсилку від головної редакторки Happy Monday з підбіркою найцікавішого контенту тижня, новин та кар'єрних можливостей.

Більше
Відгук

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: