Всі статті Новини Пошук роботи Увійти в ІТ Кар'єра Історії Розвиток Happy HR Спецпроєкти

Найпопулярніші вакансії тижня на Happy Monday: 10 пропозицій від крутих роботодавців

23.05.24 Новини 7 хв читання

Зустрічайте нашу нову підбірку найпопулярніших вакансій. Робимо все для того, щоб ви знайшли роботу своєї мрії. Цього разу вакансії у диджитал-маркетингу, копірайтингу, комунікаціях, графічному дизайні, SMM, проджект-менеджменті та інших сферах. Не проґавте свій шанс змінити життя на краще.


1. Молодший/а асистент/ка з діджитал-маркетингу до Mazars


Міжнародна компанія Mazars шукає молодшого асистента з діджитал-маркетингу. Людина вестиме контент-план для соціальних мереж; братиме участь у створенні комунікаційних кампаній; готуватиме та публікуватиме дописи; складатиме презентації; збиратиме дані для аналітики тощо. Від кандидата очікують: досвід написання текстів (пости в соціальних мережах, статті ) та базове розуміння основ дизайну (композиція, баланс, контраст); англійська від Intermediate; навички роботи з PowerPoint, а також з відео- та графічними редакторами (Figma, програми з пакета Adobe).

Хочете дізнатися, як працюється у компанії?

Читайте про її історію, цінності та робочі будні у профілі

Дивитися


2. Creative Copywriter до Uklon


Продуктова IT-компанія Uklon шукає Creative Copywriter. Таски майбутнього працівника: генерація ідей для перфоманс- та брендових кампаній; написання текстів для відео- та радіороликів; створення текстів для застосунків, лендингів та банерів; написання креативних текстів для колаборацій; забезпечення єдиного Ton of Voice у всіх комунікаціях бренду. Потрібно: досвід креативного копірайтингу від 2-х років; вміння адаптувати тексти під різні канали та формати комунікацій; бездоганні українська й  англійська; використання ШІ-інструментів у роботі (буде перевагою). 

Все ще вагаєтеся?

Дізнайтеся про роботу, навчання на кар’єрний розвиток у компанії

Читати


3. Асистент/ка з комунікацій до ReThink


Некомерційна організація ReThink шукає асистента з комунікацій. Обов’язки: написання текстів до розсилок та створення дизайнів на основі шаблонів; аналіз результатів розсилок, пошук рішень для покращень; створення та публікація контенту; комунікація з користувачами. Від кандидата очікують: бажання розвиватися у напрямі SMM чи email-маркетингу; розуміння принципів економіки замкненого циклу (чи готовність у цьому розібратися); англійська від B1; уміння просто пояснювати складні речі; базові навички роботи з графічними редакторами та платформами email-маркетингу (досвід роботи з Figma та MailChimp буде перевагою).


4. SMM-спеціаліст/ка (контент-мейкер/ка) до Dolphins Agency


Digital-агенція Dolphins шукає SMM-фахівця. Зона відповідальності майбутнього працівника: написання текстів; робота над комунікаціями брендів: спільна з PM та командою розробка SMM-стратегії, підбір категорії публікацій, робота з дизайнером над форматом постів та їхньою візуалізацією. Вимоги: досвід ведення сторінок у соцмережах; грамотність; розуміння, що означає Tone of Voice; відповідальність. 


5. Координатор/ка освітніх заходів до Superhumans Center


Медичний центр Superhumans шукає координатора освітніх заходів. Потрібно: планувати та організовувати освітні заходи для медичної команди; координувати роботу лекторів у межах цих заходів; збирати та аналізувати інформацію про освітні потреби медичної команди; розробляти графік освітніх програм; вести бази даних, робити розсилки; аналізувати результати проведення освітніх заходів для покращення їхньої якості та ефективності. Потрібно: вища освіта в медичній, фармацевтичній або суміжній галузі; англійська мова від В1; грамотна українська — письмове та усне мовлення; просунуті організаційні та комунікативні навички.


6. HR-менеджер/ка до Talent 360


Українська консалтингова компанія Talent360 шукає HR-менеджера. Це має бути людина, яка професійно налагодить процеси у двох напрямах: рекрутинг (формування профілю, робота з різними джерелами пошуку, проведення співбесід, онбординг) та HR (бренд роботодавця, побудова корпоративної культури, зустрічі one-to-one, exit-інтерв’ю, організація тренінгів, аналітика ринку). Щоб отримати офер, треба мати: досвід на посаді HR / Head of Recruitment; розуміння рекрутмент-процесу під вакансії топрівня; знання стандартних та альтернативних каналів пошуку; вміння формувати та вести кадровий резерв; досвід розробки та впровадження навчальних програм, тренінгів.


7. Графічний/на дизайнер/ка до Quadrate 28


Група компаній Quadrate 28 шукає шрафічного дизайнера. Людина створюватиме дизайн-матеріали з розумінням цілей та аудиторії; розроблятиме дизайн для контенту у соціальних мережах; працюватиме з графікою та ілюстраціями; займатиметься розробкою мерчу; братиме участь у створенніі гайдлайнів/брендбуків тощо. Потрібно: релевантний досвід роботи від 1-го року; наявність портфоліо; знання Adobe та Figma; розуміння принципів графічного дизайну, композиції, колористики, типографіки; аналітичне та креативне мислення, увага до деталей.


8. Project Manager до Locomotive Media Group


Digital-компанія Locomotive Media Group шукає Project Manager. Фахівець контролюватиме процес розробки та забезпечуватиме дотримання дедлайнів; розподілятиме завдання між проєктами; створюватиме та підтримуватиме проєктну документацію; контролюватиме оплати від клієнтів; надаватиме регулярні звіти по роботі команди. Ідеальний кандидат: має досвід роботи на позиції Project Manager від 1-го року; просунуті лідерські та комунікативні навички; здатний розв’язувати проблеми та має проактивний підхід до управління проєктами; розуміє основні маркетингові метрики. 


9. SMM-менеджер/ка до спільного проєкту МОН та ЮНІСЕФ


Спільний проєкт Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та Міністерства освіти і науки України (МОН) відкриває конкурс на позицію SMM-менеджера. Серед основних завдань: комунікація з аудиторією у соцмережах; підготовка відповідей на запити від аудиторії в соцмережах МОН на основі документів; залучення до розроблення та реалізації SMM-стратегії, контент-плану для соцмереж; збір аналітики та робота з SMM-метриками тощо. Щоб стався метч: більш як два роки роботи в напрямі SMM; відмінні навички написання текстів, розуміння Tone of Voice; досвід та природна схильність до людяного ведення діалогу з аудиторією; готовність працювати у команді; відповідальність. 


10. Freelance IT Content Writer до Ecrivio (часткова зайнятість)


Контент-студія Ecrivio шукає досвідчених райтерів та райтерок, які працювали з ІТ-темами. Потрібно писати тексти про різні цифрові продукти та послуги. Вимоги: рівень письмової англійської від С1; більш як два роки досвіду написання текстів в ІТ-сфері; аналітичне мислення та вміння шукати інформацію; відповідальність та увага до деталей.

Не знайшли свою вакансію?

Маємо десятки інших пропозицій від топових компаній з різних сфер. Для зручного пошуку користуйтеся фільтрами

Вакансії
Розсилка, що розвиває вашу кар'єру

Підписуйтесь на щотижневу розсилку від головної редакторки Happy Monday з підбіркою найцікавішого контенту тижня, новин та кар'єрних можливостей.

Більше
Більше Більше для компаній
Пошукачу
Для компаній
Увійти
Відгук

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: