Всі статті Новини Пошук роботи Увійти в ІТ Кар'єра Історії Розвиток Happy HR Спецпроєкти

Найпопулярніші вакансії тижня на Happy Monday: 10 пропозицій від крутих роботодавців

28.03.24 Новини 7 хв читання

Цього разу найбільш популярним напрямом став менеджмент — пошукачі обирали позиції проєктних, адміністративних та операційних менеджерів. Крім цього, звертали увагу на маркетингові та HR-вакансії. Ділимося добіркою від перевірених компаній — подавайтеся й ви. 


1. Talent Recruiter до Drama Queen


Креативна агенція Drama Queen шукає Talent Recruiter. У task list майбутнього працівника будуть: написання текстів вакансій, запуск вакансій та відстеження результатів, комунікація з кандидатами, пошук фрилансерів для проєктної роботи. Розглядатимуть спеціалістів із досвідом на відповідній посаді, а також фахівців із рекламної сфери, які не працювали рекрутерами, але мали суміжний досвід підбору людей у команду. Головне — вміння людяно та грамотно комунікувати й розуміння специфіки роботи креативних агенцій, продакшн- і постпродакшн-студій.


2. Асистент/ка маркетолога до Reprezent (часткова зайнятість)


Компанія з дизайну презентацій Reprezent шукає асистента маркетолога (фахівця з соціальних мереж). Основні завдання на цій позиції будуть пов’язані з пошуком інформації, допомогою з виконанням рутинних та креативних завдань для розвитку соціальних мереж компанії. Від кандидата очікують аналітичний склад розуму, вміння знаходити необхідну інформацію, готовність брати на себе відповідальність, просунуті комунікативні навички, терплячість до рутинних завдань. Позиція передбачає часткову зайнятість. 


3. Account Assistant до Carat (dentsu Ukraine)


Комунікаційна група dentsu Ukraine шукає Account Assistant до медійного агентства Carat Ukraine, що входить до її складу. Людина координуватиме роботу різних відділів, займатиметься плануванням та запуском рекламних кампаній, формуватиме звітності для бухгалтерії, займатиметься документацією, комунікуватиме з клієнтами тощо. Вимоги до кандидата: від одного року досвіду роботи на аналогічній посаді в рекламній агенції; базове знання Microsoft Excel, Power Point, Outlook; знання англійської мови на рівні Intermediate та вище; комунікабельність, уважність до деталей.


4. Менеджер по роботі з клієнтами до Лондонської школи англійської мови


Лондонська школа англійської мови шукає менеджера по роботі з клієнтами. Людина виконуватиме такі завдання: робота з вхідними та вихідними дзвінками й повідомленнями для залучення нових клієнтів; інформаційна підтримка студентів школи; контроль за платежами; ведення клієнтської бази. Потрібні: досвід роботи з клієнтами у сфері продажів; відмінні комунікативні навички; рівень англійської B1 та вище; відповідальність та орієнтованість на результат; вміння працювати в команді.


5. Проєктний/а менеджер/ка до БО «Платформа соціальних змін»


«Платформа соціальних змін» шукає проєктного менеджера. Обов’язки майбутнього працівника: планування проєктної діяльності, звітування, комунікація зі стейкхолдерами, управління ризиками, координація адміністративних процедур тощо. Чекають на фахівця з вищою освітою, що вільно володіє українською та знає англійську на рівні від Upper Intermediate. Також потрібний досвід роботи з проєктною/звітною/фінансовою документацією, просунуті організаторські та комунікативні навички тощо.  


6. HR Assistant / Junior Recruiter до Precoro


Українська продуктова компанія Precoro шукає HR Assistant / Junior Recruiter. Основним завданням позиції будуть: забезпечення життєдіяльності офісу, зокрема ведення бюджету, робота з підрядниками, покращення офісного простору та адміністративних процесів, допомога в організації корпоративних заходів, пошук кандидатів. Ідеальний кандидат має структурний і системний підхід до виконання завдань, вміє працювати в режимі багатозадачності, цікавиться розвитком у напрямі рекрутингу та HR, знає англійську на рівні B1 та вище. 

Як працюється в компанії Precoro

Дізнайтеся найцікавіше про роботодавця

Читати


7. Дизайнер/ка до програми UActive від БФ savED (часткова зайнятість) 


Благодійний фонд savED шукає дизайнера до програми для підлітків UActive. Що потрібно робити: працювати зі статичними віжуалами для соцмереж; готувати презентації за ТЗ; готувати промоматеріали для діджиталу й друку; працювати з айдентикою фонду й програми. Шукають людину, з якою станеться метч по візуальному баченню й процесам. Позиція передбачає часткову зайнятість. 


8. SMM Specialist Trainee до Uklon 


Продуктова IT-компанія Uklon шукає SMM Specialist Trainee. Що потрібно робити: відстежувати активності конкурентів, тренди, настрої цільової аудиторії; залучатись до розробки креативного контенту для соціальних мереж; допомагати з розробкою ситуативних комунікацій; разом з SMM-командою формувати tone of voice в комунікаціях; брати участь в інших проєктах команди. Потрібна грамотна людина, що любить соціальні мережі та прагне розвиватися в маркетингу.

Як працюється в компанії Uklon

Дізнайтеся найцікавіше про роботодавця

Читати


9. Operations Specialist до Headway


EdTech стартап Headway, що створює продукти з мікронавчання, шукає Operations Specialist. Людина допомагатиме команді в імплементації бізнес-інструментів, написанні інструкцій та підтримці співробітників упродовж їх використання. Також вона надаватиме рекомендації щодо посилення процесів, відповідатиме за документацію, комунікуватиме та співпрацюватиме з менеджерами команд. Від кандидата очікують аналітичні здібності, 2–3 роки релевантного досвіду, навички написання формул та створення таблиць в Excel, знання англійської на рівні Upper-Intermediate+.


10. Адміністративний менеджер/ка до Mudra 


Освітня компанія Mudra шукає адміністративного менеджера. Майбутній співробітник оброблятиме вхідні клієнтські запити, готуватиме договори за шаблоном, забезпечуватиме життєдіяльність офісу. Потрібна людина з відмінними комунікативними навичками, що вміє швидко вчитися та опрацьовувати інформацію. Крім цього, очікують знання англійської на рівні від B1 та самоорганізованість.

Не знайшли свою вакансію?

Маємо десятки інших пропозицій від топових компаній з різних сфер. Для зручного пошуку користуйтеся фільтрами

Вакансії
Розсилка, що розвиває вашу кар'єру

Підписуйтесь на щотижневу розсилку від головної редакторки Happy Monday з підбіркою найцікавішого контенту тижня, новин та кар'єрних можливостей.

Більше
Відгук

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: