Всі статті Новини Пошук роботи Увійти в ІТ Кар'єра Історії Розвиток Happy HR Спецпроєкти

Найпопулярніші вакансії тижня на Happy Monday: 10 пропозицій від крутих роботодавців

30.05.24 Новини 8 хв читання

Літо на порозі, і багато хто перемикається на режим відпусток. Але є й ті, хто якраз збирається розвивати кар’єру та змінювати роботу. Якщо це про вас, придивіться до нашої добірки найпопулярніших вакансій: цікаві пропозиції на позиції проджект-менеджера, менеджера з продажів та підтримки, контент-кріейтора, організатора подій, асистента керівника та фахівця з маркетингу. Можливо, саме вони змінять ваше життя.


1. Project Manager до Public Diplomacy Platform


Некомерційна організація Public Diplomacy Platform шукає Project Manager. Пропонують контракт на рік із можливістю продовження на одному із проєктів, що фінансуються за підтримки USAID. Людина допомагатиме у розробці стратегічних документів для громад та областей; розроблятиме програму стажування у державних органах влади; сприятиме роботі аналітичної команди; формуватиме звітність по проєкту. Від кандидата очікують: письмовий та усний рівень володіння англійської від B2; готовність працювати на результат; досвід роботи від 1-го року (у громадському/державному/донорському секторах).


2. Sales&Support Manager до Projector


Онлайн-інститут Projector шукає Sales&Support Manager. Таски майбутнього працівника: опрацювання лідів телефоном та консультування майбутніх студентів; робота з CRM, телефонією, месенджерами; тісна співпраця з продуктовою командою. Потрібно: досвід роботи у продажах та бажання розвиватися у цьому напрямі; зацікавлення у темах освіти та саморозвитку; просунуті комунікативні навички; уміння працювати в команді.

Все ще вагаєтеся?

Читайте про підтримку та розвиток працівників у компанії Projector

Дивитися


3. Контент-кріейтор/ка до The Ukrainians Media


Компанія The Ukrainians Media шукає контент-кріейтора. Потрібно перепаковувати текстові, візуальні та аудіоісторії у формати для соцмереж; генерувати ідеї, писати сценарії та монтувати відео; робити різноформатні сторіз; добре знімати відео та фотографувати на смартфон; брати участь у формуванні та впровадженні контент-плану; орієнтуватися в алгоритмах Instagram, TikTok, Facebook, YouTube. Від кандидатів очікують: досвід роботи із соцмережами від 1-го року; наявність візуального смаку; грамотність; розуміння ідеї, підходів та цілей компанії тощо.


4. Маркетинг-менеджер/ка із розвитку ресторанного напрямку до Loko


Сервіс доставки готової їжі Loko шукає маркетинг-менеджера. Зона відповідальності майбутнього працівника: втілення в життя креативних ідей; розробляння (разом із командою) комунікаційних матеріалів для промоакцій та партнерських програм; ведення та аналіз бюджету напряму; співпраця з креативними агенціями у межах створення контенту та комунікацій тощо. Вимоги: релевантний досвід від 1-го року; розуміння принципів створення контенту (креатив, реалізація, адаптація під різні носії); вміння структурувати інформацію та викладати її у презентаціях; ініціативність та вміння аргументовано пояснювати свою позицію.


5. Організатор/ка подій до The Ukrainians Media


Компанія The Ukrainians Media шукає організатора подій. Завдання майбутнього працівника: формувати та впроваджувати івент-стратегію; організовувати й модерувати онлайн- та офлайн-події різних форматів; взаємодіяти зі спікерами, партнерами та рекламодавцями; реалізовувати маркетингові активності; брати участь у стратегічному розвитку компанії. Від кандидата очікують: досвід організації подій, зокрема вміння користуватися технічними інструментами організації онлайн-подій та розуміння технічних нюансів організації трансляцій; стратегічне мислення; людиноорієнтованість та розвинений емоційний інтелект.


6. Education Project Manager до SKVOT


Школа популярної культури SKVOT, що є частиною Laba Group, шукає Education Project Manager. Людина шукатиме потрібні на ринку теми та лекторів-експертів у своїх сферах; покращуватиме наявні курси та розробляти нові; вестиме перемовини з потенційними лекторами; аналізуватиме результати маркетингу та продажів тощо. Від кандидата очікують: релевантний досвід роботи; інтерес до диджитал-маркетингу, аналітики та продажів; системність, готовність працювати в команді, емпатійність.


7. Асистент/ка керівника до MK:translations


Компанія MK:translations шукає асистента керівника. Зона відповідальності працівника: ведення особистих соцмереж керівника та створення контенту для них; планування часу та ведення календаря; комунікація щодо співпраці, партнерств тощо. Потрібно: вміти писати коротко, змістовно і без помилок; дотримуватися дедлайнів і не запізнюватись на зустрічі; бути креативним та мислити out of the box; знати англійську на рівні від Intermediate; вміти працювати з великими обсягами інформації.


8. Junior Performance Marketing Specialist до Laba


Українська EdTech-компанія Laba Group шукає Junior Performance Marketing Specialist. Що буде робити працівник: створювати кампанії (Meta Ads), управляти ними та оптимізувати їх; стежити за якістю та вартістю ліда — тримати її в межах KPI; комунікувати з продюсерами, копірайтерами та дизайнерами, давати їм фідбек; генерувати ідеї для покращення рекламних матеріалів. Потрібно: свідоме бажання розвиватися у сфері маркетингу; досвід запуску конверсійних кампаній; досвід роботи з Facebook Ads Manager, Google Analytics (буде перевагою); аналітичні здібності та вміння працювати з даними; знання маркетингових метрик.

Цікаво, як працювати в Laba Group?

Дізнавайтеся в профілі про цінності компанії та дивіться фото з корпоративів

Дивитися


9. Молодший/а асистент/ка з диджитал-маркетингу до Mazars


Міжнародна компанія Mazars шукає молодшого асистента з диджитал-маркетингу. Людина вестиме контент-план для соціальних мереж; братиме участь у створенні комунікаційних кампаній; готуватиме та публікуватиме дописи; складатиме презентації; збиратиме дані для аналітики тощо. Від кандидата очікують: досвід написання текстів (пости в соціальних мережах, статті) та базове розуміння основ дизайну (композиція, баланс, контраст); англійська від Intermediate; навички роботи з PowerPoint, а також з відео- та графічними редакторами (Figma, програми з пакета Adobe).

Хочете дізнатися, як працюється у компанії?

Читайте про її історію, цінності та робочі будні у профілі Mazars

Дивитися


10. Асистент/ка з комунікацій до ReThink


Некомерційна організація ReThink шукає асистента з комунікацій. Обов’язки: написання текстів до розсилок та створення дизайнів на основі шаблонів; аналіз результатів розсилок, пошук рішень для покращень; створення та публікація контенту; комунікація з користувачами. Від кандидата очікують: бажання розвиватися у напрямі SMM чи email-маркетингу; розуміння принципів економіки замкненого циклу (чи готовність у цьому розібратися); англійська від B1; уміння просто пояснювати складні речі; базові навички роботи з графічними редакторами та платформами email-маркетингу (досвід роботи з Figma та MailChimp буде перевагою).

Не знайшли свою вакансію?

Маємо десятки інших пропозицій від топових компаній з різних сфер. Для зручного пошуку користуйтеся фільтрами

Вакансії
Розсилка, що розвиває вашу кар'єру

Підписуйтесь на щотижневу розсилку від головної редакторки Happy Monday з підбіркою найцікавішого контенту тижня, новин та кар'єрних можливостей.

Більше
Більше Більше для компаній
Пошукачу
Для компаній
Увійти
Є ідея!

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: