Всі статті Новини Пошук роботи Увійти в ІТ Кар'єра Історії Розвиток Happy HR Спецпроєкти

Добірка вакансій у сфері e-commerce та retail: до Fozzy Group, Прозорро.Продажі, GUNIA project і не тільки

06.11.23 Новини 6 хв читання

Підготували добірку вакансій для роботи у сфері e-commerce та retail. Компанії шукають трейд-маркетологів, СМО, менеджерів по роботі з клієнтами, акаунт-менеджерів та інших фахівців, що допомагають просувати товари й послуги на ринку.


1. Менеджер по роботі з клієнтами, account manager (експорт) до BeaverCraft


Український бренд у сфері хобі BeaverCraft шукає менеджера по роботі з наявними клієнтами. Серед завдань: підтримка постійних відносин з клієнтами (дилерами) компанії; оброблення замовлень; troubleshooting замовлень. Вимоги: англійська intermediate (B1) і вище, досвід ділового листування та живого спілкування; розуміння процесу продажу-відвантаження замовлень клієнтів; орієнтація на результат та доведення кожного питання до логічного завершення.


2. Marketing manager до GUNIA project


Бренд GUNIA project, що створює речі в етнічному стилі, шукає Marketing manager. Основний функціонал: розробка маркетингової стратегії, зокрема визначення цільових сегментів, планування подій, контент-план та візуальний стиль; керування зовнішніми підрядниками; управління бюджетом маркетингу; створення та управління контентом для сайту та каталогів, зокрема організація зйомок та каталогізація контенту. Вимоги до кандидата: досвід роботи на аналогічній посаді від 2 років; високий рівень знання маркетингових та PR інструментів та стратегій; навички роботи із соцмережами та рекламними платформами.


3. Трейд-маркетолог до ТОВ «ВІК-А»


Національна торгово-промислова компанія ТОВ «ВІК-А» шукає трейд-маркетолога. Основні обов’язки: планування, розробка, реалізація, координація та контроль національних та локальних трейд-маркетингових активностей; управління процесом імплементації трейд-маркетингових активностей на території України; контроль та розрахунок ефективності бюджетів трейд-маркетингових заходів; аналіз ефективності промозаходів. Які вміння й навички знадобляться: досвід роботи в трейд-маркетингу або продажах у міжнародній чи національній компанії; навички використання аналітичних інструментів; вміння вести переговори.


4. Менеджер з обробки електронних замовлень до ТОВ «ВІК-А»


Національна торгово-промислова компанія ТОВ «ВІК-А» шукає менеджера з обробки електронних замовлень. Що потрібно буде робити: опрацьовувати вхідні заявки та проводити холодний пошук клієнтів; забезпечувати підтримку наявних клієнтів; вести контрагентів на платформі Rozetka за категорією Makeup, зокрема це робота з асортиментом, специфікаціями, організацію промоакцій та оновлення карток товарів; підключення нових інтернет-магазинів. Необхідні навички: впевнене володіння Microsoft Office; досвід роботи з CMS, CRM.


5. Керівник/ця відділу маркетингу до «Прозорро.Продажі»


Державна електронна система онлайн-аукціонів «Прозорро.Продажі» шукає досвідченого Head of Marketing. Що потрібно буде робити: формувати й реалізовувати маркетингову стратегію; бути лідером в реалізації календарного маркетингового плану компанії; ставити цілі, наймати нових працівників; проводити дослідження та шукати нові гіпотези для покращення роботи системи онлайн аукціонів. Вимоги до кандидата: досвід в ролі Head of marketing від 2-х років (B2B/e-commerce буде перевагою); практичний досвід у розробці й реалізації маркетингової стратегії; вміння працювати в швидкому ритмі та змінному середовищі.


6. Комунікаційний менеджер до «Прозорро.Продажі»


Державна електронна система онлайн-аукціонів «Прозорро.Продажі» шукає комунікаційного менеджера. Обов’язки: реалізація комунікаційної стратегії; підготовка та реалізація контент-плану; ведення персональних сторінок в соцмережах; організація публічних івентів та підготовка спікерів до участі в них; підготовка статей, пресрелізів та інших матеріалів для медіа. Вимоги до кандидата: досвід роботи у комунікаціях від 2 років; вища освіта за напрямом журналістика, PR, філологія, звʼязки з громадськістю або в суміжних сферах; розуміння українського медіапростору та досвід співпраці з медіа.


7. Data Analyst до Fozzy Group


Fozzy Group шукає Data Analyst. Обов’язки: розробка аналітичних звітів/візуалів для обґрунтування рішень щодо ланцюжка поставок; створення та підтримка інтерактивних дашбордів з використанням інструментів візуалізації даних; тісна співпраця з міжфункціональними командами для збору вимог, максимально ефективного використання даних та підтримки ініціатив у галузі ланцюжка постачання. Для роботи знадобиться: досвід роботи на аналогічній посаді від 3 років; досвід у ритейлі/виробництві продуктів харчування/виробництві ТНС/ FMCG; знання Python, SQL, Power BI (на рівні досвідченого користувача); досвід роботи з Excel.

Як працюється у Fozzy Group?

Дізнайтеся більше про цінності й ключові принципи роботи в команді

Читати


8. Graphic Designer до Profit Whales


Маркетингове агентство Profit Whales, що допомагає брендам розвивати свій бізнес і масштабувати його на Amazon, шукає графічного дизайнера. Обов’язки: створювати візуально привабливі концепції для розвитку та просування продукції на онлайн-майданчиках; розробляти та впроваджувати нові формати візуальної реклами; працювати з графікою та ілюстраціями; розробляти нові рекламні шаблони, макети для заходів, вебсайтів, соцмереж. Вимоги: наявність портфоліо; 2+ роки професійного досвіду роботи дизайнером в e-commerce; досвід роботи з Adobe (Photoshop, Illustrator, InDesign) та Figma.


9. CMO до Western Bid


Рекрутингова агенція Digital Hiring, що наймає працівників до найбільших торговельних мереж, шукає CMO для Western Bid. Компанія є єдиною платформою міжнародної електронної комерції повного циклу для українських бізнесів, що працюють на Amazon та інших міжнародних маркетплейсах. Ідеальний кандидат має 5+ років досвіду в digital-маркетингу, з них 3+ роки на керівних позиціях; глибокі знання у сфері PPC, SEO, Email-маркетингу, SMM; досвід роботи з інструментами аналітики. 


10. HR-generalist до Numo


Компанія, що спеціалізується на продажу дерев’яної тари, шукає HR-Generalist. Обов’язками буде: розроблення та імплементація гайдів та політик; відстеження основних HR-метрик та моніторинг прогресу; тісна співпраця з усіма департаментами; розуміння того, як організувати повний життєвий цикл співробітника; розуміння українського трудового законодавства. Вимоги: 3+ роки на посаді HRG/керівник відділу персоналу; сильний commercial acumen, з глибоким розумінням бізнес операцій; розуміння специфіки роботи на виробництві (досвід роботи з виробничим персоналом, а також масового найму робітників).

Не знайшли свою вакансію?

Маємо десятки інших пропозицій від топових компаній з різних сфер. Для зручного пошуку користуйтеся фільтрами

Шукати
Розсилка, що розвиває вашу кар'єру

Підписуйтесь на щотижневу розсилку від головної редакторки Happy Monday з підбіркою найцікавішого контенту тижня, новин та кар'єрних можливостей.

Більше
Більше Більше для компаній
Пошукачу
Для компаній
Увійти
Відгук

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: