Всі статті Новини Пошук роботи Увійти в ІТ Кар'єра Історії Розвиток Happy HR Спецпроєкти

10 найпопулярніших вакансій та стажувань тижня

03.12.21 Новини 7 хв читання

Які наші вакансії та стажування в Києві та віддалено виявилися найпопулярнішими цього тижня? Зібрали 10 крутих пропозицій, на які варто відгукнутися, поки це не зробили інші 🙂


1. Cтажерська програма «Vodafone Career Way 2021» від Vodafone


Одна з найбільших світових телекомунікаційних компаній Vodafone шукає стажерів на програму Vodafone Career Way 2021 за такими напрямами: маркетинг, телекомунікації, фінанси та аудит, продажі, ІТ, інновації. Чекають на студентів 4-6 курсу та випускників ЗВО 2020-2021 року, які мають просунутий рівень володіння MS Excel, знають англійську на рівні Intermediate та вище. Дедлайн подачі заявки — 31 грудня 2021.


2. Конференц-менеджер до UNIT.City


UNIT.City шукає конференц-менеджера — людину, яка буде забезпечувати функціонування та постійну зайнятість локацій для заходів на території інноваційного парку. Важливо бути системним, комунікабельним, мати досвід роботи на аналогічній посаді від трьох років. Робота в київському офісі.


3. Контент-менеджер/адміністратор сайту до Wine Bureau


Wine Bureau шукає контент-менеджера до інтернет-магазину Home by goodwine. Важливо ідеально володіти українською та російською, мати навички копірайтингу, досвід роботи з адміністрування сайту та підрядниками.

Wine Bureau — місце самореалізації

Що це означає та які можливості для кар’єрного розвитку пропонує компанія? Розповідаємо тут →

Про Wine Bureau


4. Personal Assistant to CEO/Co-founder до Sleeper


Бренд домашнього одягу Sleeper шукає Personal Assistant to CEO/Co-founder. Ідеальний кандидат має досвід роботи на позиціях CEO чи C-level Manager Assistant від двох років, володіє англійською на рівні В2, вміє вести переговори, організовувати подорожі.


5. Адміністратор проєктів до ГО Fight for Right


ГО Fight for Right шукає для адміністратора для роботи над грантовими проєктами у правозахисній сфері. Важливо мати аналогічний досвід роботи, володіти англійською мовою на рівні, що дозволяє працювати з проєктною документацією та листуванням, дотримуватись дедлайнів.


6. Асистент освітніх програм до Центру стратегічних комунікацій та інформаційної безпеки при МКІП


Центр демократії та верховенства права (ЦЕДЕМ) шукає асистента освітніх програм для підтримки реалізації тренінгової програми з протидії дезінформації ЦСК МКІП. Ідеальний кандидат має вищу освіту, досвід роботи на аналогічній посаді від двох років, вміє працювати із великими масивами даних.


7. Арт-директор до Patsany Agency


Patsany Agency шукає арт-директора. Важливо мати досвід роботи в рекламній агенції від двох років, перфектний візуальний та естетичний смак, круті кейси.


8. Старший менеджер по роботі з корпоративними партнерами до БФ «Таблеточки»


БФ «Таблеточки» шукає старшого менеджера по роботі з корпоративними партнерами. Ідеальний кандидат має досвід у сфері продажів, акаунт- чи проджект-менеджменті, фандрейзингу, володіє відмінними комунікативними навичками, впевнено керує багатьма проєктами.


9. Junior Content Manager до Cpamatica


Cpamatica шукає Junior Content Manager. Потрібно володіти російською та англійською на рівні С1, бути системним, вміти вести переговори.


10. Куратор освітніх проєктів (Junior Project Manager) до Unit School of Business


Школа бізнесу для підприємців та їхніх команд Unit School of Business шукає куратора освітніх проєктів, який готовий комунікувати з великою кількістю людей та допомагати вирішувати їх запити. Робота в офісі в Києві.

Якою є команда Unit School of Business зараз?

Розказуємо тут →

Про USB

Щодня постимо нові вакансії в Києві та інших містах України у нашому Telegram-каналі Happy Monday, підписуйтеся! 

Усі вакансії Happy Monday:
https://happymonday.ua/jobs-search/ 
Усі стажування Happy Monday: 
https://happymonday.ua/internships

Розсилка, що розвиває вашу кар'єру

Підписуйтесь на щотижневу розсилку від головної редакторки Happy Monday з підбіркою найцікавішого контенту тижня, новин та кар'єрних можливостей.

Більше
Відгук

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: