Всі статті Новини Пошук роботи Увійти в ІТ Кар'єра Історії Розвиток Happy HR Спецпроєкти

10 найпопулярніших вакансій та стажувань тижня

08.10.21 Новини 7 хв читання

Які наші вакансії та стажування в Києві та віддалено виявилися найпопулярнішими цього тижня? Зібрали 10 крутих пропозицій, на які варто відгукнутися, поки це не зробили інші 🙂


1. Cтажерська програма «Vodafone Career Way 2021» від Vodafone


Одна з найбільших світових телекомунікаційних компаній Vodafone шукає стажерів на програму Vodafone Career Way 2021 за такими напрямами: маркетинг, телекомунікації, фінанси та аудит, продажі, ІТ, інновації. Чекають на студентів 4-6 курсу та випускників ЗВО 2020-2021 року, які мають просунутий рівень володіння MS Excel, знають англійську на рівні Intermediate та вище. Дедлайн подачі заявки — 15 жовтня 2021.


2. Копірайтер до Reprezent


Компанія з дизайну презентацій Reprezent шукає копірайтера. Потрібно допомагати зі структурою презентацій та покращенням текстів для слайдів. Важливо володіти англійською на рівні В2+, поважати дедлайни. Робота проєктна та віддалена.

Як працюється у Reprezent?

Розповідаємо тут →

Про Reprezent


3. Personal Assistant для CEO до Humans&Robots


Стартап із Нью-Йорка Humans&Robots шукає персонального асистента для генерального директора компанії, який локально знаходиться в Києві. Потрібно мати сильні комунікативні та організаторські навички, вміти працювати ефективно та володіти англійською.


4. English Language Specialist (Scoring English Speaking Assessments) до ENGin


ENGin шукає спеціаліста, який зможе оцінювати розмовну англійську в онлайн-форматі відповідно до списку критеріїв. Ідеальний кандидат повинен мати аналогічний досвід або досвід викладання англійської, володіти цією мовою на високому рівні.


5. PR-менеджер до Фундації Дарини Жолдак


Фундація Дарини Жолдак шукає піарника, який стане голосом таланту підлітків у медіа, не буде боятися брати ініціативу в свої руки та працюватиме на якісний результат. Ідеальний кандидат вміє домовлятися з будь-яким та має досвід роботи у піарі. Працювати потрібно в київському офісі.


6. Копірайтер, контент-спеціаліст до «Френдлік»


Дитяча клініка «Френдлік» шукає копірайтера. Потрібно писати класні тексти для внутрішньої і зовнішньої комунікації відповідно до тональності бренду. Ідеальний кандидат вміє працювати натхненно і з душею, дотримуючись дедлайнів, та цікавиться медициною, педіатрією, материнством.


7. Project Manager до League Design Agency


League Design Agency шукає проєктного менеджера. Ідеальний кандидат володіє англійською на рівні В2+, має креативне мислення, вміє планувати діяльність, любить спілкуватися з людьми. Робота в київському офісі.


8. Project Manager до Unit School of Business


Школа бізнесу для підприємців та їхніх команд Unit School of Business шукає менеджерів, з якими зможе покращувати існуючі і запускати нові освітні продукти. Важливо мати від 6 місяців досвіду на аналогічній посаді та бути готовим координувати кілька проєктів одночасно. Робота в київському офісі.

Якою є команда Unit School of Business зараз?

Розказуємо тут →

Про USB


9. Junior marketing manager, SMM-менеджер (Facebook, YouTube, LinkedIn) до Partner Trade


Partner Trade шукає SMM-менеджера для ведення сторінок компанії в соцмережах. Важливо відмінно знати англійську, швидко виконувати задачі, бути ініціативним, відповідальним та грамотним. Робота в київському офісі.


10. Менеджер з продажу до Культурного Проєкту


Культурний Проєкт шукає менеджера з продажу навчальних програм, курсів та лекцій. Важливо вільно володіти українською, не боятися продавати, базово знати програми MS Office та СРМ.

Щодня постимо нові вакансії в Києві та інших містах України у нашому Telegram-каналі Happy Monday, підписуйтеся! 

Усі вакансії Happy Monday:
https://happymonday.ua/jobs-search/ 
Усі стажування Happy Monday: 
https://happymonday.ua/internships

Розсилка, що розвиває вашу кар'єру

Підписуйтесь на щотижневу розсилку від головної редакторки Happy Monday з підбіркою найцікавішого контенту тижня, новин та кар'єрних можливостей.

Більше
Відгук

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: