Всі статті Новини Пошук роботи Увійти в ІТ Кар'єра Історії Розвиток Happy HR Спецпроєкти

10 найпопулярніших вакансій тижня

12.11.21 Новини 7 хв читання

Які наші вакансії в Києві та віддалено виявилися найпопулярнішими цього тижня? Зібрали 10 крутих пропозицій, на які варто відгукнутися, поки це не зробили інші 🙂


1. Project Manager до Unit School of Business


Школа бізнесу для підприємців та їхніх команд Unit School of Business шукає менеджерів, з якими зможе покращувати існуючі і запускати нові освітні проєкти. Важливо мати досвід управління процесом розробки продуктів та розуміти специфіку сфери бізнес-освіти. Робота в київському офісі.

Якою є команда Unit School of Business зараз?

Розказуємо тут →

Про USB


2. Асистент до команди підтримки реформ МОН


Команда підтримки реформ (RST) Міністерства освіти і науки України шукає асистента. Важливо добре знатися на етичних стандартах, ідеально володіти українською та англійською, мати ступінь бакалавра в будь-якій галузі. Робота в офісі в Києві.


3. Помічник керівника до Fashion Atlas Group


Fashion Atlas Group шукає помічника керівника. Ідеальний кандидат є відповідальним, організованим, вміє самостійно вирішувати задачі і грамотно спілкується. Робота в офісі в Києві.


4. Project Manager до SeoProfy


SeoProfy шукає Project Manager з високою клієнтоорієнтованністю, вмінням визначати очікування клієнтів та управляти ними, підлаштовуватись під ту чи іншу ситуацію. Потрібно мати успішний досвід роботи на аналогічній посаді в клієнтському SEO від двох років, бути просунутим користувачем Google Analytics, Search Console, Ahrefs. Робота в офісі в Києві.


5. Асистент у комунікаційний відділ до Klitschko Foundation


Klitschko Foundation шукає асистента в комунікаційний відділ. Ідеальний кандидат має досвід роботи з соціальними мережами, володіє англійською на рівні В1-В2, знається на тонкощах української мови.


6. Комунікаційний менеджер до Центру Інноваційної Освіти «Про.Світ»


Центр Інноваційної освіти «Про.Світ» шукає гуру комунікацій — людину, яка готова просто та цікаво розповідати усьому світу про зміни у шкільній освіті та вміє це робити стратегічно, орієнтуючись на результат. Робота в офісі в Києві.


7. SMM-менеджер до Vertigo


Креативне агентство з власним відеопродакшном Vertigo шукає SMM-менеджера. Це має бути Діджитальний Шива, який має досвід роботи в соцмережах від одного року, вміє складати зрозумілі ТЗ дизайнеру, знається на правилах граматики. Робота в офісі в Києві.


8. Graphic designer до Havas Village Ukraine


Havas Village Ukraine шукає графічного дизайнера. Важливо мати вищу освіту, близьку до сфери дизайну, досвід роботи на аналогічній позіції від трьох років.


9. Recruitment Coordinator до Jooble


Jooble шукає Recruitment Coordinator, що допоможе в організації роботи відділу рекрутингу, а також буде приймати участь у формуванні максимально позитивного HR-бренду компанії. Робота в офісі в Києві.

Працівники Jooble стверджують, що працюють в команді, з якою хочеться проводити час навіть поза роботою

Чому? Розповідаємо тут →

Про Jooble


10. Education Project Manager до robot_dreams


Школа для айтішників та аналітиків robot_dreams шукає Education Project Manager. Важливо не боятися розібратися в складних темах, на кшталт SQL, NLP, ML, вміти керувати проєктами і командами. Робота в офісі в Києві.

Щодня постимо нові вакансії в Києві та інших містах України у нашому Telegram-каналі Happy Monday, підписуйтеся! 

Усі вакансії Happy Monday: https://happymonday.ua/jobs-search/ 

Розсилка, що розвиває вашу кар'єру

Підписуйтесь на щотижневу розсилку від головної редакторки Happy Monday з підбіркою найцікавішого контенту тижня, новин та кар'єрних можливостей.

Більше
Відгук

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: