Всі статті Новини Пошук роботи Увійти в ІТ Кар'єра Історії Розвиток Happy HR Спецпроєкти

10 найпопулярніших вакансій та стажувань тижня

14.01.22 Новини 7 хв читання

Які наші вакансії та стажування в Києві та віддалено виявилися найпопулярнішими цього тижня? Зібрали 10 крутих пропозицій, на які варто відгукнутися, поки це не зробили інші 🙂


1. Стажування Aequo Friends


Юридична фірма Aequo шукає стажерів. Розраховують на студентів 3-5 курсів юридичних факультетів українських університетів, а також на студентів, які навчаються за кордоном, але планують повернутися на роботу в Україну.


2. Startup Project Manager до UNIT.City


UNIT.City шукає Startup Project Manager. Ідеальний кандидат має досвід скаутингу, знайомий з культурою стартапів, добре володіє усною та письмовою англійською.


3. Дизайнер до Гуня Проджект


Бренд виняткових речей Gunia Project шукає дизайнера. Важливо відмінно володіти графічними редакторами, знати основи класичного малюнку, бути креативним та оперативним.


4. Менеджер проєктів до MDF


Media Development Foundation шукає менеджера для керування східними проєктами. Ідеальний кандидат володіє англійською на рівні В2+, має відмінні організаційні навички та досвід роботи в медіа. Робота в офісі в Києві.


5. SMM-спеціаліст до WeKnowHow / Badoev ID


Агентства We Know How / Badoev ID шукають SMM-спеціаліста — ініціативну людину, яка не боїться відповідальності, реалізує ідеї, аргументує дії, йде на діалог та ефективно взаємодіє з командою.


6. Program Coordinator до Sigma Software


Sigma Software шукає Program Coordinator. Потрібно мати сильні комунікативні, аналітичні та організаційні навички, писати та розмовляти англійською на рівні В2.

Sigma Software входить у сотню найкращих у світі провайдерів ІТ-послуг за рейтингом «The Global Outsourcing 100»

Чому ще тут класно працювати? Розповідаємо тут→

Читати


7. SMM/PR Specialist до ENGin


ENGin шукає SMM/PR Specialist. Важливо вільно володіти українською — як усно, так і письмово, мати успішній досвід роботи на аналогічній посаді.


8. Менеджер по роботі із закордонними партнерами до DEC Education


Агенція DEC education шукає менеджера по роботі із закордонними партнерами. Ідеальний кандидат має від одного року досвіду роботи з клієнтами, вищу освіту, знає англійську на рівні від В2. Робота в офісі в Києві.

Цінності DEC — любов, веселощі, турбота та досконалість

Як працюється у компанії? Дізнайтеся найцікавіші факти з вуст працівників тут→

Читати


9. SMM-менеджер до Освіторії


ГС «Освіторія» шукає SMM-менеджера — приборкувача пабліків, сторінок і спільнот. Потрібно мати від двох років досвіду роботи в SMM та портфоліо, чудову українську, інтерес до освіти. Робота в офісі в Києві.


10. SMM-спеціаліст до Frank Wines


Frank Wines шукає SMM-спеціаліст. Потрібно буде розробляти стратегії для соцмереж, реалізовувати їх та генерувати контент.

Щодня постимо нові вакансії в Києві та інших містах України у нашому Telegram-каналі Happy Monday, підписуйтеся! 

Усі вакансії Happy Monday:
https://happymonday.ua/jobs-search/ 
Усі стажування Happy Monday: 
https://happymonday.ua/internships

Розсилка, що розвиває вашу кар'єру

Підписуйтесь на щотижневу розсилку від головної редакторки Happy Monday з підбіркою найцікавішого контенту тижня, новин та кар'єрних можливостей.

Більше
Відгук

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: