Всі статті Новини Пошук роботи Увійти в ІТ Кар'єра Історії Розвиток Happy HR Спецпроєкти

10 найпопулярніших вакансій тижня

15.10.21 Новини 7 хв читання

Які наші вакансії в Києві та віддалено виявилися найпопулярнішими цього тижня? Зібрали 10 крутих пропозицій, на які варто відгукнутися, поки це не зробили інші 🙂


1. Менеджер/керівник напряму Photoroom до Oh My Look!


Сервіс оренди всього гардеробу Oh My Look! шукає керівника напряму Photoroom, який буде вести цей проєкт до успіху. Важливо мати аналогічній досвід роботи від одного року, бути проактивним, любити вчитись нового, цінувати естетику. Робота в офісі в Києві.


2. Адміністратор до CANactions


Освітня платформа CANactions шукає адміністратора. Це позиція для організованої, відповідальної людини, яка добре володіє англійською та вільно почуває себе в роботі з Microsoft Office. Робота в офісі в Києві.


3. Рroject manager до ОККО


Одна з найбільших в Україні мереж автозаправних комплексів ОККО шукає проджект-менеджера з аналогічним досвідом роботи від двох років. Важливо вміти працювати за методологіями Waterfall, Agile, Kanban, мати сильні комунікативні навички.

Як працюється в компанії, що входить до списку найкращих роботодавців України?

Про все детально розповідаємо тут →

Про ОККО


4. Проєктний менеджер до Української соціальної академії


Українська соціальна академія шукає менеджера з розвитку онлайн-платформи з неформальної освіти. Важливо мати вищу освіту в сфері журналістики, PR, комунікацій або суміжних галузей, вміти тримати в фокусі кілька проєктів.


5. Методист курсу «Вступ до ІТ» до Beetroot Academy


Beetroot Academy шукає методиста грантового курсу для жінок з невеликих міст та сіл «Вступ до ІТ». Потрібно мати досвід методичної роботи чи на посаді LND-спеціаліста, вміти розробляти навчальні матеріали. Це проєктна діяльність із навантаженням парт-тайм протягом 2 місяців.


6. PR-менеджер/менеджер з комунікацій до Li’zar


Бренд натуральної косметики Li’zar шукає PR-менеджера, який вміє і любить спілкуватись, зможе донести цінності бренду та закохати в продукцію через комунікацію. Ідеальний кандидат має від двох років досвіду роботи в піарі, вміє грамотно писати тексти літературною українською мовою різних форматів та має візуальний смак. Робота в офісі в Києві.


7. Креативний райтер до TRUMAN


TRUMAN шукає креативного райтера для роботи в проєкті, пов’язаному з інвестиціями в ІТ та інші високотехнологічні галузі. Важливо бездоганно володіти українською та російською, вміти грамотно висловлювати власні та чужі думки, мати досвід в написанні текстів від двох років. Робота в офісі в Києві.


8. Event-менеджер до Fashion project


Молодий фешн-проєкт SpyFashions шукає івент-менеджера. Потрібно мати досвід роботи в сфері організації заходів від одного року, бути комунікабельним та відповідальним.


9. Копірайтер до Reprezent


Компанія з дизайну презентацій Reprezent шукає копірайтера. Потрібно допомагати зі структурою презентацій та покращенням текстів для слайдів. Важливо володіти англійською на рівні В2+, поважати дедлайни. Робота проєктна та віддалена.

Які презентації створюють у Reprezent та яка там атмосфера в команді?

Розповідаємо тут →

Про Reprezent


10. Координатор роботи зі спільнотами до proto produkciia


Агенція proto produkciia шукає координатора роботи зі спільнотами, який вибудовуватиме архітектуру та плани розвитку різних ком’юніті (в офлайні та онлайні) і реалізовуватиме їх. Важливі хороша англійська, самодисципліна, вміння вчитись, чути фідбек та перетворювати його на зміни. Робота в офісі в центрі Києва або Івано-Франківська.

Щодня постимо нові вакансії в Києві та інших містах України у нашому Telegram-каналі Happy Monday, підписуйтеся! 

Усі вакансії Happy Monday: https://happymonday.ua/jobs-search/ 

Розсилка, що розвиває вашу кар'єру

Підписуйтесь на щотижневу розсилку від головної редакторки Happy Monday з підбіркою найцікавішого контенту тижня, новин та кар'єрних можливостей.

Більше
Відгук

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: