Всі статті Новини Пошук роботи Увійти в ІТ Кар'єра Історії Розвиток Happy HR Спецпроєкти

10 найпопулярніших вакансій тижня

18.02.22 Новини 5 хв читання

Які наші вакансії в Києві та віддалено виявилися найпопулярнішими цього тижня? Зібрали 10 крутих пропозицій, на які варто відгукнутися, поки це не зробили інші 🙂


1. Happiness Manager до Gres Todorchuk


Комунікаційна агенція Gres Todorchuk шукає Happiness Manager — людину, яка буде працювати над підтриманням здорової та дружньої атмосфери, заснованої на задоволеності співробітників. Робота в київському офісі.


2. Амбасадор проєктів до Малої академії наук


Мала академія наук шукає амбасадора проєктів. Ідеальний кандидат шукає індивідуальний шлях до кожного клієнта, вміє слухати, розуміти цінності і потреби клієнта, формувати цікаві пропозиції.


3. Менеджер до освітнього онлайн-клубу Teachers’ Business Club


Закрита спільнота для викладачів та власників мовних шкіл Teachers’ Business Club шукає менеджера. Важливо мати досвід роботи від одного року, бути відповідальним, любити комунікувати з людьми.


4. Junior PR Manager до Cpamatica


Cpamatica шукає Junior PR Manager, який має логіку та здоровий глузд, володіє російською та англійською на рівні Advanced, вміє вести переговори та брати на себе відповідальність. Робота в київському офісі.


5. Менеджер освітніх проєктів до SKVOT


Онлайн-школа креативних індустрій SKVOT шукає продюсера. Важливо бути готовим розбиратись в діджитал-маркетингу, аналітиці, продажу, включитись в роботу одразу.


6. Регіональний комунікаційний координатор до проєктів Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні


Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) в Україні шукає регіональних комунікаційних координаторів для реалізації проєктів у Сумах, Кропивницькому, Львові. Важливо мати вищу освіту, від двох років досвіду роботи на посаді середньої ланки, аналітичні навички, вміти співпрацювати з місцевими органами влади.


7. Контент-менеджер (SMM) до Promodo


Агентство диджитал-маркетингу Promodo шукає контент-менеджера (SMM). Ідеальний кандидат має гострий розум, швидкі руки та не засинає, поки не покращить свою ідею.

Одна з причин працювати в Promodo — можливість робити світ кращим

Чому ще варто обрати цю компанію як місце роботи? Розповідаємо про 9 інших причин-аргументів тут →

Читати


8. PR-директор до ЕБШ


Мережа спортивних хабів ЕБШ шукає PR-директора. Важливо мати не менше трьох років досвіду, знатися на каналах комунікації, мати організаторські здібності.


9. Communications Specialist до DAI Global


DAI шукає Communications Specialist. Потрібно мати профільну вищу освіту, від одного до трьох років досвіду роботи в комунікаціях чи ЗМІ та в плануванні івентів.


10. Менеджер з обліку до Gunia Project


Бренд виняткових речей Gunia Project шукає менеджера з обліку. Ідеальний кандидат має досвід роботи з бухгалтерією та любить точні значення.

Щодня постимо добірки вакансій по сферах в Києві та інших містах України у нашому Telegram-каналі Happy Monday, підписуйтеся! 

Усі вакансії Happy Monday: https://happymonday.ua/jobs-search/ 

Розсилка, що розвиває вашу кар'єру

Підписуйтесь на щотижневу розсилку від головної редакторки Happy Monday з підбіркою найцікавішого контенту тижня, новин та кар'єрних можливостей.

Більше
Більше Більше для компаній
Пошукачу
Для компаній
Увійти
Відгук

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: