Всі статті Новини Пошук роботи Увійти в ІТ Кар'єра Історії Розвиток Happy HR Спецпроєкти

10 найпопулярніших вакансій тижня

19.11.21 Новини 6 хв читання

Які наші вакансії в Києві та віддалено виявилися найпопулярнішими цього тижня? Зібрали 10 крутих пропозицій, на які варто відгукнутися, поки це не зробили інші 🙂


1. Junior Presentation Designer до WaveUp


Венчурна агенція WaveUp шукає дизайнера, який не любить купу тексту, нудні bullet points та знає, як зробити презентації, від яких важко відірвати погляд. Важливо вміти працювати в PowerPoint, Keynote, Figma, розумітися в основах типографіки, композиції і мудборда.


2. Помічник керівника до «Домашній Сервіс»


Група компаній «Домашній Сервіс» шукає помічника керівника. Ідеальний кандидат має досвід роботи в сфері комунікацій чи обслуговування.


3. Courses Manager до Projector


Projector шукає менеджерів, що візьмуть на себе усі організаційні питання та значно полегшать процес навчання як для студентів, так і для кураторів. Важливо вміти знайти підхід до будь-якої людини, бути відповідальним та організованим.

Як працюється у компанії, мета якої — «полагодити» освіту, щоб вона сама створювала нові проєкти і нові професії?

Розпитали про це команду Projector →

Про Projector


4. Office Manager до Roosh


Tech-компанія Roosh шукає офіс-менеджера. Потрібно володіти англійською на рівні В1+, бути проактивним та комунікабельним, не боятись брати на себе відповідальність. Робота в офісі в Києві.


5. Менеджер освітніх проєктів до ГО «ЕдКемп Україна»


ГО «ЕдКемп Україна» шукає менеджера освітніх проєктів. Ідеальний кандидат має досвід роботи на аналогічній посаді від одного року, вільно володіє українською.


6. SMM-менеджер до SKVOT


Онлайн-школа креативних індустрій SKVOT шукає SMM-менеджера. Важливо мати досвід роботи в SMM, грамотно писати, нормально сприймати критику. Робота в офісі в Києві.


7. Education Project Manager до robot_dreams


Школа для айтішників та аналітиків robot_dreams шукає Education Project Manager, який не боїться розібратися в складних темах, на кшталт SQL, NLP, ML, вміє керувати проєктами і командами. Робота в офісі в Києві.


8. Teaching Centre Operations Coordinator до British Council in Ukraine


Британська Рада в Україні шукає Teaching Centre Operations Coordinator. Важливо володіти англійською на рівні С1, а українською та російською — вільно, мати досвід роботи в команді та з адміністративною документацією.


9. Marketing manager до Lemon.io


Lemon.io шукає маркетинг-менеджера. Потрібно вільно володіти англійською, мати від двох років досвіду роботи в маркетингу.


10. Senior Social Media Assistant до OSCE Special Monitoring Mission to Ukraine


OSCE Special Monitoring Mission to Ukraine шукає Senior Social Media Assistant. Ідеальний кандидат має від 6 місяців досвіду роботи в журналістиці, медіа чи комунікаціях, вільно володіє англійською, українською, російською.

Щодня постимо нові вакансії в Києві та інших містах України у нашому Telegram-каналі Happy Monday, підписуйтеся! 

Усі вакансії Happy Monday: https://happymonday.ua/jobs-search/ 

Розсилка, що розвиває вашу кар'єру

Підписуйтесь на щотижневу розсилку від головної редакторки Happy Monday з підбіркою найцікавішого контенту тижня, новин та кар'єрних можливостей.

Більше
Відгук

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: