Всі статті Новини Пошук роботи Увійти в ІТ Кар'єра Історії Розвиток Happy HR Спецпроєкти

10 найпопулярніших вакансій тижня

21.01.22 Новини 6 хв читання

Які наші вакансії в Києві та віддалено виявилися найпопулярнішими цього тижня? Зібрали 10 крутих пропозицій, на які варто відгукнутися, поки це не зробили інші 🙂


1. Клієнт-менеджер до НЕОН — ЗНОшний клуб


НЕОН — ЗНОшний клуб шукає клієнт-менеджера. Потрібно мати досвід роботи на подібній позиції, високий рівень емпатії, знати різні методики продажу.


2. Регіональний комунікаційний координатор до проєктів Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні


Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) в Україні шукає регіональних координаторів для реалізації проєктів в Луцьку, Чернігові, Кропивницькому, Львові. Ідеальний кандидат має вищу освіту, від двох років досвіду роботи на посаді середньої ланки, аналітичні навички, вміє співпрацювати з місцевими органами влади.


3. Менеджер з розвитку спільноти Гостей «Сільпо» до Fozzy Group


Fozzy Group шукає менеджера з розвитку спільноти Гостей «Сільпо». Потрібно мати досвід побудови активної спільноти бренду в соціальних мережах, любити креатив, аби знайти можливості перетворити буденність на «вау». Робота в київському офісі.

У Fozzy Group приділяють особливу увагу піклуванню про співробітників

Як це проявляється? Розповідаємо на сторінці компанії →

Читати


4. Менеджер освітніх проєктів до Laba


Laba шукає менеджера освітніх проєктів, який готовий розбиратись в діджитал-маркетингу та аналітиці, включається в роботу одразу, драйвить зміни і дивиться на речі глобально. Робота в київському офісі.


5. Customer support manager до Sleeper


Sleeper шукає Customer support manager. Важливо вільно володіти письмовою англійською, бути профі в комунікації, мати досвід роботи в клієнт-сервісі в будь-якій сфері. Робота в київському офісі.


6. Продюсер, контент-продюсер до TTSWTRS


TTSWTRS шукає контент-продюсера, який має досвід роботи на позиціях івент-менеджера, продюсера, фотографа, організатора фешн-зйомок чи ретушера.


7. Finance Ninja (Venture Capital) до WaveUp


WaveUp шукає Finance Ninja (Venture Capital). Важливо мати досвід роботи в корпоративних фінансах від одного року, розумітися на ключових бізнес-моделях, вільно володіти англійською. Робота в київському офісі.


8. Редактор до Superludi


Superludi шукає редактора. Ідеальний кандидат вміє створювати контент різних форматів, розуміє мотиви читачів, знає, як працювати з підрядниками, легко розбирається з новим.


9. Контент-менеджер/адміністратор сайту до Wine Bureau


Wine Bureau шукає контент-менеджера/адміністратора сайту. Важливо вільно володіти українською та російською, мати навички копірайтингу, обробки фото та досвід роботи з підрядниками.

У Wine Bureau офіційно працевлаштовують, платять білу зарплату й дотримуються всіх норм законодавства

Які ще є переваги роботи в компанії? Розповідаємо тут →

Читати


10. Illustrator/Graphic Designer до ORIL


ORIL шукає Illustrator/Graphic Designer. Важливо мати 1-2 роки досвіду роботи графічним дизайнером, володіти англійською на рівні В1+, вміти працювати у Figma та Adobe Creative Suite.

Щодня постимо добірки вакансій по сферах в Києві та інших містах України у нашому Telegram-каналі Happy Monday, підписуйтеся! 

Усі вакансії Happy Monday: https://happymonday.ua/jobs-search/ 

Розсилка, що розвиває вашу кар'єру

Підписуйтесь на щотижневу розсилку від головної редакторки Happy Monday з підбіркою найцікавішого контенту тижня, новин та кар'єрних можливостей.

Більше
Відгук

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: