Всі статті Новини Пошук роботи Увійти в ІТ Кар'єра Історії Розвиток Happy HR Спецпроєкти

10 найпопулярніших вакансій тижня

22.10.21 Новини 6 хв читання

Які наші вакансії в Києві та віддалено виявилися найпопулярнішими цього тижня? Зібрали 10 крутих пропозицій, на які варто відгукнутися, поки це не зробили інші 🙂


1. Куратор освітніх курсів до IAMPM


Лабораторія нетехнічної IT онлайн-освіти IAMPM шукає куратора, який допомагатиме студентам проходити онлайн-курси легко і з цікавістю. Чекають, що ідеальний кандидат вміє та хоче дбайливо вибудовувати відносини з клієнтами, любить вирішувати проблеми, допомагаючи іншим.


2. Копірайтер до Finmap


Сервіс обліку фінансів бізнесу для підприємців Finmap.online шукає копірайтера — не нудного фінансиста, а креативного фахівця, який готовий доносити тему фінобліку доступно, зрозуміло і цікаво відповідно до TOV компанії. Потрібно мати досвід роботи на аналогічній посаді.


3. Language Assistant до OSCE Special Monitoring Mission to Ukraine


Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ в Україні шукає мовного помічника. Ідеальний кандидат має від 4 років досвіду письмового та усного перекладу, професійно володіє англійською, українською та російською мовами, розуміється в питаннях гендерної чутливості.


4. Senior Marketing Specialist, expert in Facebook/Google traffic, PPC до ubdyo


Стартап-бренд undyo на платформі Amazon шукає спеціаліста, який знається на розробці ефективних маркетингових стратегій та відверто на «ти» з налаштуванням контекстної реклами Facebook Ads, Google Аds. Робота в офісі в Києві.


5. Event-менеджер до Fashion project


Молодий фешн-проєкт SpyFashions шукає івент-менеджера. Ідеальний кандидат має досвід роботи в сфері організації заходів від одного року, є комунікабельним та відповідальним.


6. Community Manager до CEO Club Ukraine


Інтелектуальний клуб для лідерів бізнесу CEO Club Ukraine шукає Community Manager. Потрібно мати досвід роботи помічником в івент-агентстві, секретарем чи адміністратором в офісі, оператором кол-центру.


7. Junior Project Manager (операціоніст) до Laba


Міжнародна бізнес-школа Laba шукає Junior Project Manager (операціоніста) — людину-систему з мінімальним досвідом в управлінні командою, яка не проти технічних та рутинних задач. Робота в офісі в Києві.


8. Асистент керівниці до Української Волонтерської Служби


Українська Волонтерська Служба шукає асистента керівниці. Ідеальний кандидат вміє організовувати свій час, комунікувати з людьми, вже має досвід у студентських або соціальних проєктах. Важливо жити в Одесі або бути готовим до переїзду в це місто.


9. Координатор роботи зі спільнотами до proto produkciia


Агенція proto produkciia шукає координатора роботи зі спільнотами, який вибудовуватиме архітектуру та плани розвитку різних ком’юніті (в офлайні та онлайні) і реалізовуватиме їх. Ідеальний кандидат має хорошу англійську, самодисципліну, вміння вчитись, чути фідбек та перетворювати його на зміни. Робота в офісі в центрі Києва або Івано-Франківська.


10. Рroject manager до ОККО


Одна з найбільших в Україні мереж автозаправних комплексів ОККО шукає проджект-менеджера з аналогічним досвідом роботи від двох років. Важливо вміти працювати за методологіями Waterfall, Agile, Kanban, мати сильні комунікативні навички.

В ОККО кожен працівник може розраховувати на «плюшки» з першого дня роботи

І це тільки один цікавий факт про компанію! Більше шукайте в профайлі →

Про ОККО

Щодня постимо нові вакансії в Києві та інших містах України у нашому Telegram-каналі Happy Monday, підписуйтеся! 

Усі вакансії Happy Monday: https://happymonday.ua/jobs-search/ 

Розсилка, що розвиває вашу кар'єру

Підписуйтесь на щотижневу розсилку від головної редакторки Happy Monday з підбіркою найцікавішого контенту тижня, новин та кар'єрних можливостей.

Більше
Відгук

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: