Всі статті Новини Пошук роботи Увійти в ІТ Кар'єра Історії Розвиток Happy HR Спецпроєкти

10 найпопулярніших вакансій тижня

26.11.21 Новини 7 хв читання

Які наші вакансії в Києві та віддалено виявилися найпопулярнішими цього тижня? Зібрали 10 крутих пропозицій, на які варто відгукнутися, поки це не зробили інші 🙂


1. Куратор освітніх проєктів (Junior Project Manager) до Unit School of Business


Школа бізнесу для підприємців та їхніх команд Unit School of Business шукає куратора освітніх проєктів. Потрібен спеціаліст, який готовий комунікувати з великою кількістю людей та допомагати вирішувати їх запити, працювати автономно, виконувати задачі в потрібні терміни. Робота в офісі в Києві.

Хотіли б працювати у команді, де однією з головних цінностей є пряма комунікація?

У Unit School of Business саме так!

Про USB


2. Координатор проєкту до Фонду ім. Фрідріха Еберта


Фонд ім. Фрідріха Еберта шукає проєктного координатора у свій проєкт «Білорусь». Потрібно мати хоча б п’ять років досвіду роботи у плануванні, координації та реалізації проєктів, бути зацікавленим у соціально-політичних подіях у Білорусі та готовим до регулярних відряджень (кілька разів на рік).


3. Контент-менеджер до UFuture


Холдингова компанія UFuture шукає контент-менеджера. Важливо бути відповідальним, добре володіти українською та англійською мовами й писати тексти без помилок, які хочеться читати. Робота в офісі в Києві.


4. Персональний асистент для CEO до WaveUp


Венчурна агенція WaveUp шукає персонального асистента для CEO. Потрібно мати вміння комунікувати складні речі простою мовою та високий рівень відповідальності.


5. Junior HR manager до Laba


Laba шукає Junior HR manager. Важливо бути самоорганізованим, мати бажання будувати кар’єру в HR, вміти швидко реагувати на зміни та приймати рішення.


6. Менеджер онлайн-програм до Української Соціальної Академії


Українська Соціальна Академія шукає менеджера онлайн-програм. Ідеальний кандидат має досвід роботи на адміністративній позиції від одного року та зі стартапами, бізнесом чи громадським сектором.


7. Creative Copywriter до Projector


Projector шукає креативного копірайтера з незамиленим оком та пристрастю до постійного пошуку. Важливо мати два роки досвіду роботи в креативному/рекламному агентстві, вміти працювати з рекламою та генерувати ідеї так, щоб втілити їх в парі з дизайнером.

У Projector є власний внутрішній кодекс!

Цікаво дізнатися, про що в ньому йдеться? Маємо кілька підказок тут →

Про Projector


8. SMM-спеціаліст до Frank Wines


Frank Wines шукає SMM-спеціаліста. Важливо мати високий рівень самоорганізації, вміти генерувати контент, розробляти SMM-стратегії.


9. Social Media Manager (paid internship) до Petcube


Petcube шукає Social Media Manager. Потрібно мати навички сторітелінгу, ефективної комунікації та володіти англійською на високому рівні.


10. Менеджер по роботі з клієнтами до LOOKIE ATELIER


LOOKIE ATELIER шукає менеджера по роботі з клієнтами. Головна вимога до кандидата — вміння грамотно формулювати думки, висловлюватися і писати. Робота в офісі в Києві.

Щодня постимо нові вакансії в Києві та інших містах України у нашому Telegram-каналі Happy Monday, підписуйтеся! 

Усі вакансії Happy Monday: https://happymonday.ua/jobs-search/ 

Розсилка, що розвиває вашу кар'єру

Підписуйтесь на щотижневу розсилку від головної редакторки Happy Monday з підбіркою найцікавішого контенту тижня, новин та кар'єрних можливостей.

Більше
Відгук

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: