Всі статті Новини Пошук роботи Увійти в ІТ Кар'єра Історії Розвиток Happy HR Спецпроєкти

10 найпопулярніших вакансій тижня

29.10.21 Новини 7 хв читання

Які наші вакансії в Києві та віддалено виявилися найпопулярнішими цього тижня? Зібрали 10 крутих пропозицій, на які варто відгукнутися, поки це не зробили інші 🙂


1. Офіс-менеджер до MEGOGO


Провайдер розваг MEGOGO шукає офіс-менеджера з досвідом роботи на аналогічній посаді від одного року. Робота в офісі в Києві.


2. Менеджер по роботі з клієнтами до DEC Education


Агентство DEC education шукає менеджера по роботі з клієнтами у сфері освітніх послуг. Важливо вміти вести перемовини англійською у форматі телефонних дзвінків та переписок, бути відповідальним. Робота в офісі в Києві.

Цікаво більше дізнатися про те, яка атмосфера панує у DEC?

Тоді переходьте на сторінку компанії →

Про DEC


3. Офіс-менеджер до Міжнародного Європейського Університету


Міжнародний Європейський Університет шукає офіс-менеджера. Ідеальний кандидат є відповідальним, стресостійким та пунктуальним. Робота в офісі в Києві.


4. Project Manager до Kind Challenge


Благодійна платформа Kind Challenge шукає Project Manager. Ідеальний кандидат володіє відмінними навичками екологічного ведення переговорів (як усних, так і письмових), може знайти спільну мову будь з ким, емпатичний та розуміє специфіку, важливість благодійних проєктів. Робота в офісі в Києві.


5. Junior Recruiter до Genesis


Глобальна продуктова ІТ-компанія Genesis шукає Junior Recruiter. Важливо володіти інструментами сорсингу, мати досвід підбору персоналу в міжнародних компаніях або кадрових агентствах від 6 місяців. Робота в офісі в Києві.

У Genesis вся команда працює в офісі. Як він виглядає?

Перегляньте на сторінці компанії →

Про Genesis


6. Асистент проджект-менеджера до антикризової агенції shelupets digital


Антикризова агенція shelupets digital шукає асистента проджект-менеджера. Ідеальний кандидат має розуміння сучасних digital-інструментів та бажання шукати інноваційні рішення робочих задач.


7. Бренд-, маркетинг-дизайнер до Sleeper


Бренд домашнього одягу Sleeper шукає бренд-, маркетинг-дизайнера. Важливо мати досвід роботи в сферах дизайну чи фешн-дизайну від трьох років, відчуття стилю, вміти працювати з типографікою та фото. Робота в офісі в Києві.


8. Motion/Graphic Designer до Kyiv Post


Kyiv Post шукає Motion/Graphic Designer. Потрібно вміти працювати з такими інструментами, як After Effects, Premiere, Lightroom та Adobe Photoshop та мати від двох років досвіду роботи з анімаційною графікою чи у графічному дизайні.


9. Куратор освітніх курсів до IAMPM


Лабораторія нетехнічної IT онлайн-освіти IAMPM шукає куратора — того, хто допомагатиме студентам проходити онлайн-курси легко і з цікавістю. Ідеальний кандидат вміє та хоче дбайливо вибудовувати відносини з клієнтами, любить вирішувати проблеми, допомагаючи іншим.


10. Менеджер з продажу до CANactions


Освітня платформа CANactions шукає менеджера з продажу у видавництво. Потрібно бути організованим, наполегливим, володіти грамотною українською та мати досвід роботи у сфері збуту.

Щодня постимо нові вакансії в Києві та інших містах України у нашому Telegram-каналі Happy Monday, підписуйтеся! 

Усі вакансії Happy Monday: https://happymonday.ua/jobs-search/ 

Розсилка, що розвиває вашу кар'єру

Підписуйтесь на щотижневу розсилку від головної редакторки Happy Monday з підбіркою найцікавішого контенту тижня, новин та кар'єрних можливостей.

Більше
Відгук

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: