Всі статті Новини Пошук роботи Увійти в ІТ Кар'єра Історії Розвиток Happy HR Спецпроєкти

Вакансії для дизайнерів: до Universe, Genesis, Rescue Now, Projector

23.10.23 Новини 9 хв читання

Зібрали круті пропозиції роботи для дизайнерів у продуктові компанії, агенції та дизайн-бюро. Зіставляйте вимоги зі своїм досвідом, обирайте найцікавіше для себе — і гайда подаватися.


1. Graphic Designer до SKVOT


EdTech-компанія Laba Group шукає Graphic Designer на свій проєкт SKVOT для роботи на ринку Чехії. Його завданнями буде: розробка статичних інформерів та презентацій в Figma; створення анімованих рекламних матеріалів та відеозапрошень; брейнштормінг з командою щодо нових креативних рішень; підтримка ідентичності та стилю бренду. Перевагами буде: досвід роботи в графічному дизайні 2+ роки; досвід роботи з анімацією, штучним інтелектом; англійська Intermediate+. Компанія пропонує безлімітну відпустку, компенсацію 50% на спорт та англійську.

Як працюється в Laba Group

Дізнайтеся про цінності компанії та правила взаємодії в команді

Читати


2. Motion Designer до Universe


Продуктова ІТ-компанія Universe шукає Motion Designer для роботи над такими задачами: анімація інтерфейсів; створення анімованих 2D роликів; нескладна мобільна відеозйомка; монтаж та озвучування відео; взаємодія з креативними маркетологами та активна участь в обговоренні ідей. Вимоги: від 1 року релевантного досвіду; навички роботи з After Effects та графічними редакторами; володіння інструментами у сфері відеомонтажу (бажано Adobe Premiere PRO). Перевагою буде знання основ композингу, кеінгу, трекінг TrackMotion. Компанія пропонує All-inclusive офіс, карʼєрне зростання.

Як працюється в Universe?

Дізнайтеся про цінності компанії та правила взаємодії в команді

Читати


3. Графічний дизайнер до Design PUB


Кросдисциплінарне бюро Design PUB, що створює комунікації у площині комерційного та соціального маркетингу, шукає графічного дизайнера. Обов’язки: органічна взаємодія в команді з метою створення висококласного продукту; ескізування від руки з доведенням ескізу до рівня комерційного продукту за допомогою графічних програм (Adobe Illustrator+); підготовка макетів до друку за потреби. Необхідні також бажання і вміння працювати зі шрифтами; добре розвинена уява, спостережливість, здатність помічати «непомітне».


4. UI/UX Mentor до Mate academy

EdTech стартап Mate academy шукає UI/UX Mentor для роботи у part-time форматі погодинно. Основна задача ролі — допомагати студентам ефективно засвоювати матеріал у процесі навчання, щоб кожен зміг працевлаштуватись після проходження курсу. Вимоги до кандидата: 1 рік комерційного досвіду як UI/UX Designer; вміння комунікувати з людьми та допомагати їм у розв’язуванні різних питань; вміння якісно планувати свій час та самостійно систематизувати власний графік. Основні задачі: перевіряти домашні завдання студентів, відповідати на запитання в чаті та на zoom дзвінках; проводити пробні технічні інтерв’ю.


5. Графічний дизайнер до благодійного фонду Rescue Now


Благодійний фонд Rescue Now шукає графічного дизайнера. Ідеальний кандидат має сильне портфоліо, що демонструє найкращі навички графічного дизайну; має можливість швидко включатися в задачі і дотримуватися термінів виконання; легкий у спілкуванні, відкритий до будь-яких ідей; уважний до деталей та має естетичне чуття. Фонд пропонує гнучкий зручний графік, віддалену роботу, гідну оплату праці.


6. Graphic designer to Сreative faculty до Projector


Онлайн-інститут Projector шукає Graphic designer. Основні завдання: створювати рекламні кампанії для креативного факультету, працювати над стилем для проєктів та івентів; моушн-дизайн та базова 3D-анімація; генерація ідей у форматі брейнштормів разом з командою. Необхідно володіти Figma, Illustrator, Photoshop, After Effects, Midjourney (бажано Cinema 4D). Компанія пропонує безлімітну відпустку, знижки на всі освітні продукти Projector.

Як працюється в Projector?

Дізнайтеся про цінності компанії та правила взаємодії в команді

Читати


7. Графічний дизайнер до PwC


Міжнародна компанія PwC шукає графічного дизайнера. Основні обов’язки: оформлення матеріалів у фірмовому стилі (презентації, документи Word, маркетингові матеріали); розроблення айдентики для кампаній під брендом PwC; управління складними дизайн-проєктами та спілкування з клієнтами. Ключові вимоги: досвід роботи від 2 років; впевнене володіння Microsoft PowerPoint, Microsoft Word, Adobe Illustrator, Adobe Photoshop; рівень англійської вище середнього (В2).


8. Graphic Designer до Genesis Accelerator


IT-компанія Genesis Accelerator шукає Graphic Designer. Основні задачі: створення статичних креативів для просування продуктів соцмережах; пошук референсів та генерація нових ідей разом із креативним та маркетинговим відділом; аналіз конкурентів; генерація креативів. Очікування від кандидата: від 1 року на аналогічній позиції, досвід роботи на продукті або в агенції: IT/Gamedev та досвід в performance marketing буде перевагою; досконале володіння Photoshop, Illustrator, Figma; базові знання принципів дизайну та колористики.

Як працюється в Genesis?

Дізнайтеся про цінності компанії та правила взаємодії в команді

Читати


9. Presentation Designer до Waveup


Глобальна консалтингова компанія з фокусом на венчурному сегменті Waveup шукає дизайнера презентацій, який не любить купу тексту та нудні bullet points та знає, як зробити презентації, від яких важко відірвати погляд. Його завданнями буде: створення інвестиційних презентацій для компаній у сотні різноманітних індустрій; допомога зі створенням банерів для рекламних постів компанії; оформлення робіт в портфоліо. Необхідно вміти працювати в PowerPoint, Keynote, Figma, Photoshop (знання Illustrator буде перевагою).


10. Graphic Designer до Profit Whales


Маркетингове агентство Profit Whales шукає Graphic Designer. Обов’язки: створювати візуально привабливі концепції для розвитку та просування продукції на онлайн-майданчиках; розробляти та впроваджувати нові формати візуальної реклами; працювати з графікою та ілюстраціями; створювати дизайн-матеріали з розумінням цілей та аудиторії. Серед вимог: наявність актуального портфоліо; від 2 років професійного досвіду роботи дизайнером в e-commerce.

Не знайшли свою вакансію?

Маємо десятки інших пропозицій від топових компаній з різних сфер. Для зручного пошуку користуйтеся фільтрами

Шукати
Розсилка, що розвиває вашу кар'єру

Підписуйтесь на щотижневу розсилку від головної редакторки Happy Monday з підбіркою найцікавішого контенту тижня, новин та кар'єрних можливостей.

Більше
Більше Більше для компаній
Пошукачу
Для компаній
Увійти
Відгук

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: