Всі статті Новини Пошук роботи Увійти в ІТ Кар'єра Історії Розвиток Happy HR Спецпроєкти

Найпопулярніші вакансії тижня на Happy Monday: 10 пропозицій від крутих роботодавців

06.07.23 Новини 8 хв читання

Цього тижня до добірки найпопулярніших вакансій потрапили пропозиції від прогресивних компаній із класним продуктом, свідомим ставленням до бізнесу й команди. Відгукуйтесь на вакансії та дізнавайтесь більше про роботодавців з їхніх профілів на Happy Monday.


1. Junior HR-Administrator до Laba Group


Laba Group шукає Junior HR-Administrator, який ефективно організує робоче середовище команди в Україні. Зокрема, потрібно буде адмініструвати систему обліку персоналу, складати індивідуальні плани розвитку працівників, брати участь в HR-проєктах. Компанія пропонує гібридний формат роботи, вільний доступ до усіх своїх курсів, безлімітну відпустку. 

За 7 років існування компанія запустила понад 410 онлайн-курсів

Дізнайтеся більше, як тут працюється

Читати


2. Students interviewer до Mate academy


Mate academy шукає Students interviewer для проведення відеоінтерв’ю з абітурієнтами та відбору кандидатів. Для цієї роботи важливо мати добре розвинені комунікаційні навички, вміти «читати» людей, розуміти їх мотивацію. З переваг роботи в Mate academy: корпоративна культура, як у Google, безплатна англійська двічі на тиждень та обіди коштом компанії. 


3. UI/UX Designer (Web) до BetterMe


BetterMe шукає UI/UX Designer (Web). Він/вона буде створювати лендинги для продукту, одягу, челенджів та промокампаній бренду; поліпшувати UI/UX рішення. Ви майже в команді, якщо маєте досвід роботи в креативному агентстві чи дизайн-студії та портфоліо, що вражає сучасними естетичними роботами. З бонусів компанія пропонує офіс у центрі Києва з безплатними сніданками та обідами, медстрахування, можливість навчатися на внутрішніх та зовнішніх курсах. 

BetterMe — українська компанія, що дбає про фізичне й ментальне здоров’я

Дізнайтеся більше, як тут працюється

Читати


4. Помічник/ця візуальної лідерки (Head of Design) / Молодший/а дизайнер/ка до Клубу Добродіїв


Клуб Добродіїв шукає молодшого/у дизайнера/ку, що володіє програмами пакета Adobe Creative Suite, вміє працювати з гайдлайнами та дотримуватися цілісності й системи айдентики, прагне створювати дизайн про людей та для людей. Молодший дизайнер працюватиме під керівництвом візуальної лідерки, тож зможе отримувати професійну підтримку, вільно просити про допомогу в роботі та висловлювати свої ідеї.

За роки діяльності Клубу Добродіїв допомогу отримали понад 15 000 дітей

Дізнайтеся більше, як працюється в компанії

Читати


5. Проджект-менеджер/ка до креативної агенції Drama Queen


Drama Queen шукає проджект-менеджера/ку. Його/її завданнями буде аналізувати бриф, допомагати клієнту з формулюванням завдань та KPI кампанії, оцінювати ризики, планувати й організовувати роботу команди, оформлювати презентації та звітність. Серед вимог — рівень middle account/project manager і вище на попередньому місці роботи, знання основних рекламних digital-інструментів та метрик.


6. Administrative Assistant до Roosh


Roosh шукає Administrative Assistant. Він/вона виконуватиме різноманітні адміністративні завдання, як-от організація зустрічей та подій, підготовка документів; комунікуватиме зі службами підтримки та сервісу; вестиме фінансову звітність. Серед вимог — вільне володіння українською та англійською мовами, грамотна письмова та усна комунікація. У Roosh компенсують витрати на професійні курси та обіцяють фінансову підтримку в різних життєвих ситуаціях.


7. Менеджер контентної команди до EarnDriver


EarnDriver шукає менеджера/ку контентної команди, який готовий працювати над створенням якісного текстового контенту англійською мовою разом із командою райтерів та редакторів. Це віддалена робота part-time (20 годин/тиждень) з перспективою збільшення до повної зайнятості.


8.  Junior Customer Success Manager до Precoro


Precoro шукає Junior Customer Success Manager. Ідеальний кандидат має хороші організаторські здібності, вміє піклуватися про клієнтів. Фахівець на цій посаді керуватиме акаунтами, допомагатиме клієнтам із початковим налаштуванням продукту, повідомлятиме про нові послуги; підтримуватиме довгострокові відносини з ключовими зацікавленими сторонами та особами, які ухвалюють рішення. Компанія має офіси в Києві та Варшаві.

Продуктом Precoro користуються у 67 країнах світу

Дізнайтеся більше, як працюється в компанії

Читати


9. Content Writer (Journalist) to Interface design faculty до Projector


Projector шукає Content Writer (Journalist), який буде створювати крутий контент для факультету і комʼюніті в різних форматах та для різних каналів. Ідеальний кандидат пише легко, зрозуміло та творчо, вміє перетворити купу різних лінків, джерел та статей на класний та корисний контент. Перевагою буде досвід запуску чи адміністрування телеграм-каналів.

За 8 років роботи Projector зі школи переріс в онлайн-інститут

Дізнайтеся більше, як працюється в компанії

Читати


10. SMM-менеджер/ка до Сіріусу


Притулок для тварин «Сіріус» шукає SMM-менеджера/ку. Він чи вона буде розвивати наявні формати взаємодії з аудиторією у соцмережах та пропонувати нові, генеруватиме візуальний контент, відповідатиме на коментарі та повідомлення в діректі. Це чудова можливість для молодого фахівця, який хотів би попрактикувати свої навички в SMM.

Не знайшли свою вакансію?

Маємо десятки інших пропозицій від топових компаній з різних сфер. Для зручності пошуку користуйтесь фільтрами

Вакансії
Розсилка, що розвиває вашу кар'єру

Підписуйтесь на щотижневу розсилку від головної редакторки Happy Monday з підбіркою найцікавішого контенту тижня, новин та кар'єрних можливостей.

Більше
Більше Більше для компаній
Пошукачу
Для компаній
Увійти
Відгук

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: