Всі статті Новини Пошук роботи Увійти в ІТ Кар'єра Історії Розвиток Happy HR Спецпроєкти

Найпопулярніші вакансії тижня на Happy Monday: 10 пропозицій від крутих роботодавців

17.10.24 Новини 8 хв читання

Цього тижня на Happy Monday було багато цікавих пропозицій від класних компаній, що шукають спеціалістів із різних сфер. Зокрема, користувачі охоче відгукувалися на вакансії в нашій команді. Переглядайте добірку, надсилайте свої резюме на позиції, що зацікавили, дізнавайтеся більше про компанії та ставайте ближчими роботи вашої мрії!


1. Журналіст/ка до Happy Monday


Редакція медіа на платформі Happy Monday шукає талановитого/у журналіста/ку, який/яка розділить наші цінності та створюватиме якісний, перевірений, актуальний контент, що закриватиме потреби читачів. У нас буде happy метч, якщо кандидат цікавиться темами кар’єри та саморозвитку, має досвід у журналістиці та приклади власних робіт, розуміє базові принципи SEO, обізнаний з новим українським правописом та любить фемінітиви. Ми пропонуємо можливість працювати віддалено за гнучким графіком.

Хочете дізнатися більше про роботу в команді?

Про наші принципи, графік роботи та майбутніх колег читайте в профілі Happy Monday.

Читати


2. Помічник/ця продакт-менеджера до Nanit Robot


Українська EdTech компанія шукає помічника продакт-менеджера. Фахівець допомагатиме у створенні навчальних матеріалів, підготовці презентацій, проведенні аналізу ринку та конкурентів, а також братиме участь у покращенні користувацького досвіду. Серед вимог до кандидата: базовий досвід у менеджменті, хороші комунікаційні навички. Це позиція на парт-тайм, робота віддалена.


3. Комунікаційний/а менеджер/ка в соціальні проєкти до Happy Monday

Ще одна вакансія до нас у команду🙂 Шукаємо комунікаційного менеджера, щоб розповідати про наші соціальні проєкти. На цій посаді потрібно буде працювати з різними каналами комунікацій, створювати контент, готувати звіти, взаємодіяти зі ЗМІ та партнерами. Основні вимоги — досвід у сфері комунікацій, проактивність, володіння українською та англійською мовами (щонайменше на рівні B1). Робота передбачає віддалений формат та гнучкий графік.


4. Експерт/ка з підтримки клієнтів до OBRIO


Українська продуктова IT-компанія з екосистеми бізнесів Genesis шукає експерта з підтримки клієнтів свого продукту Nebula (астрологічний застосунок). Основні обов’язки включають надання консультацій користувачам платформи через live chat. Кандидат має володіти відмінними комунікаційними навичками та вміти швидко набирати текст. Робота позмінна, графік можна обрати самостійно.


5. Автор/ка (фриланс) до Robot Dreams


Онлайн-школа для аналітиків та айтівців шукає автора-фрилансера для створення статей на технічну тематику. Серед завдань: дослідження ринку та написання матеріалів, пов’язаних з технологіями, програмуванням, робототехнікою та штучним інтелектом. Ідеальний кандидат повинен мати досвід у написанні технічних текстів, володіти англійською на рівні Intermediate+. Пропонують вільний графік та можливості кар’єрного зростання.


6. Event Manager до Ukrainian Digital Community


Професійна онлайн-спільнота, що об’єднує українських digital-спеціалістів та власників агенцій, шукає event-менеджера для організації онлайн-подій, спрямованих на розвиток диджитал-ринку України. Завдання включають підготовку подій, пошук спікерів, створення анонсів та банерів, формування конспектів зустрічей тощо. Кандидат повинен мати гарні комунікаційні та управлінські навички, базове вміння користуватись ШІ та промтами, а також Figma, розуміння сфери digital, досконале знання української мови. Пропонують якісний онбординг та поступове навчання, сучасні робочі інструменти, включно з трендовими АІ на ринку.


7. Junior Creative Specialist до BetterMe


Компанія, що пропонує рішення для фізичного та ментального здоров’я, шукає Junior Creative Specialist для допомоги у створенні креативних кампаній. Основні обов’язки: генерування ідей та складання сценаріїв, аналіз контенту у Health&Fitness сфері, співпраця з командами дизайнерів та маркетологів, супровід проєктів. Ідеальний кандидат має досвід створення контенту для різних соціальних мереж, включно з YouTube та TikTok, навички роботи з Adobe Photoshop/Figma/Canva та знання англійської на рівні Advanced. Компанія пропонує роботу без бюрократії та свободу у прийнятті рішень.

Як працюється у BetterMe?

Дізнайтеся більше про цінності компанії, команду, робочі процеси та відбір кандидатів

Читати


8. Education Project Manager до Laba

Українська EdTech-компанія шукає продюсера/ку освітніх проєктів. Основні обов’язки включають розробку нових курсів та покращення наявних, пошук актуальних тем та лекторів, управління просуванням продукту, аналіз результатів маркетингу та продажу. Очікують, що кандидат матиме досвід роботи на аналогічних посадах, розуміння ринку освітніх послуг, вміння працювати з командою. Пропонують віддалену роботу, безлімітну оплачувану відпустку та доступ до усіх курсів Laba.

Які переваги роботи у Laba Group?

Дізнайся про умови роботи, команду, бенефіти та етапи найму у детальному огляді компанії.

Читати


9. Account Manager до Reprezent


Компанія з дизайну презентацій шукає Account Manager для налагодження якісної комунікації між дизайнерами та з клієнтами. Основні обов’язки охоплюють комунікацію з клієнтами на всіх етапах роботи над проєктом, збір вимог та передачу контенту фахівцям компанії, контроль виконання завдань. Вимоги до кандидата: знання англійської мови на рівні не нижче Advanced (C1), досвід роботи у сфері акаунтингу або проєктного менеджменту, терплячість щодо рутинних завдань, емпатія, комунікаційні та організаційні навички.

Як працюється в компанії?

Читайте про роботу та відпочинок у Reprezent, а також як проходить відбір кандидатів.

Читати


10. Менеджер/ка по роботі з волонтерами до Батарейки, здавайтеся!


Національний екологічний рух шукає менеджера по роботі з волонтерами. Потрібно буде відповідати на дзвінки на гарячій лінії, забезпечувати якісну доставку батарейок на склад, робити відправки поліграфії, впорядковувати дані та допомагати команді з іншими завданнями, на які не вистачає рук. Кандидат має вільно почуватися в Excel/Гугл таблицях, мати досвід у віддаленому обслуговуванні клієнтів.

Не знайшли свою вакансію?

Маємо десятки інших пропозицій від топових компаній з різних сфер. Для зручного пошуку користуйтеся фільтрами

Вакансії
Розсилка, що розвиває вашу кар'єру

Підписуйтесь на щотижневу розсилку від головної редакторки Happy Monday з підбіркою найцікавішого контенту тижня, новин та кар'єрних можливостей.

Більше
Більше Більше для компаній
Пошукачу
Для компаній
Увійти
Є ідея!

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: