Всі статті Новини Пошук роботи Увійти в ІТ Кар'єра Історії Розвиток Happy HR Спецпроєкти

Найпопулярніші вакансії тижня на Happy Monday: 10 пропозицій від крутих роботодавців

21.12.23 Новини 8 хв читання

Цього тижня пошукачі роботи найбільше цікавились вакансіями від Genesis, IREX, Uklon, Englishdom, KSEP. Дивіться, кого шукають ці та інші компанії.


1. Communications Specialist, Veterans Reintegration Program до IREX


IREX шукає Communications Specialist. Він чи вона розроблятиме й упроваджуватиме комплексні комунікаційні стратегії, які відповідають цілям і завданням VRP; тісно співпрацюватиме з командою програми VRP для збору інформації, історій успіху та даних, які можна використати для комунікаційних зусиль; створювати цікавий та інформативний контент. Необхідні вміння й навички: ступінь бакалавра в галузі комунікацій, журналістики, зв’язків з громадськістю або суміжної галузі; 3+ роки підтвердженого відповідного досвіду у сфері комунікацій, зв’язків з громадськістю або маркетингу, зокрема в некомерційному секторі; відмінне знання англійської та української мов.


2. Education Project Specialist до Genesis


Українська кофаундингова ІТ-компанія Genesis шукає Education Project Specialist. Завданнями буде: створення нових та поліпшення вже розроблених командою освітніх продуктів для університетів; розроблення навчальних програм та методичних матеріалів для курсів; написання текстів для лекцій; координація відеопродакшну. Необхідно мати понад 1 рік досвіду координації освітніх проєктів, онлайн-курсів або досвід роботи з освітніми продуктами. Перевагою буде досвід співпраці з громадськими організаціями чи у студентському самоврядуванні.

Як працюється в Genesis?

Дізнайтеся про цінності компанії і роботу в команді

Читати


3. Junior Internal Communications Specialist до Uklon


Продуктова IT-компанія Uklon шукає Junior Internal Communications Specialist. Що потрібно робити: писати й корегувати комунікації для HR потреб або на запит інших відділів для розповсюдження меседжів у різних каналах комунікації. Для успішного виконання завдань необхідно мати досвід від 1 року в напрямі внутрішніх/зовнішніх комунікацій або піар-спеціалістом із досвідом написання статей; знати Excel, вміти працювати з формулами, метриками, побудовою діаграм.

Як працюється в Uklon?

Дізнайтеся про цінності компанії і роботу в команді

Читати


4. Адміністраторка до громадської організації Fight For Right


Громадська організація Fight for Right шукає адміністратора/ку зі знанням англійської мови. Завдання та обов’язки: адміністрування офіційної пошти організації; впорядкування документів, адміністрування сервісів онлайн-зустрічей, менеджера задач тощо; публікація, відстеження вакансій та участь в онбордингу нових людей у команді; комунікація з підрядниками, партнерами; організація закупівель, підготовка документів. Вимоги: досвід роботи на посаді адміністраторки не менше 1 року; володіння англійською мовою на рівні, що дасть змогу працювати з проєктною документацією та спілкуватися під час зустрічей із партнерами.


5. Office Manager / Junior Happiness Manager до BetterMe


Компанія BetterMe, що розробляє IT-продукти у категорії здоров’я та дозвілля, шукає Junior Marketing Specialist. Він чи вона допомагатиме маркетинговій команді в операційних завданнях; проводитиме дослідження маркетингової діяльності конкурентів; буде налаштовувати й запускати рекламні кампанії на Meta/Google тощо, відстежувати ефективність маркетингових кампаній. Кандидат повинен мати мінімальний досвід на позиції Junior Marketing Specialist або бути випускником університету за релевантною спеціальністю; розуміти базові метрики маркетингу; знати англійську на рівні Intermediate і вище.

Як працюється в BetterMe?

Дізнайтеся про цінності компанії і роботу в команді

Читати


6. Product Manager до robot_dreams


EdTech-компанія Laba Group шукає продакт-менеджера (продюсера) на проєкт robot_dreams з досвідом роботи від одного року. Майбутні таски: поліпшувати наявні курси та розробляти нові; шукати теми, які потрібні ринку, та лекторів-експертів у своїх сферах; керувати просуванням продукту на всіх етапах розробки та запуску рекламної кампанії; аналізувати результати маркетингу та продажів; відповідати за фінансові показники продукту та прямо впливати на бізнес. Від кандидата очікують готовності розбиратися в диджитал-маркетингу, аналітиці та продажах, не боятися складних тем.


7. User Acquisition Manager до Englishdom


Школа англійської Englishdom шукає User Acquisition Manager. Що потрібно робити: налаштовувати й оптимізувати рекламні кампанії; аналізувати креативи, вести звітність. Ідеальний кандидат: має досвід роботи від 3 років з таргетованою рекламою Meta; працював з бюджетами від 300 000 грн; вміє розуміти й аналізувати воронки продажів; вміє працювати з Google Analytics і пікселями соцмереж.


8. Асистент/ка проєктної команди до KSEP


Громадська організація «ДІКСІ ГРУП» шукає асистента/ку проєктної команди. Обов’язки: координація студентів та випускників навчальних програм KSEP; координація висвітлення діяльності організації в медіа; підготовка представницьких подій KSEP; підготовка звітних документів за результатами проведення навчальних подій; загальна консультативна й технічна підтримка навчальних продуктів KSEP. Необхідно мати досвід імплементації навчальних програм та просування їх у медіа від 2 років; навички роботи з освітніми середовищами.


9. Програмний асистент/ка до ГО Common Sense Communications


Громадська організація Common Sense Communications шукає програмного асистента/ку. Обов’язки: брати активну участь у плануванні, розробленні та виконанні проєктів ГО; сприяти ефективній комунікації з партнерами, субпідрядниками та іншими зацікавленими сторонами; надавати підтримку у сфері моніторингу й оцінки виконання проєкту, забезпечуючи узгодженість зі встановленими цілями та часовими межами. Необхідний досвід та кваліфікації: ступінь бакалавра і вище у релевантних сферах (адміністрування, бізнес, соціальні науки, фінанси, міжнародні відносини); досвід координації проєктної діяльності; досвід роботи в НУО буде перевагою.


10. Графічний дизайнер до Національного агентства з питань запобігання корупції (НАЗК)


НАЗК шукає графічного дизайнера. Основні обов’язки: розробка візуальних капсул онлайн-курсів та навчальних проєктів і матеріалів для їх наповнення; розробка дизайну та верстка матеріалів глобального значення; підготовка презентацій та роздаткових матеріалів для навчальних і просвітницьких проєктів; підтримка дизайн-ведення соцмереж. Вимоги: вища освіта (перевагою буде у напрямку творчих мистецтв, дизайну, ілюстрацій); досвід створення друкованої та електронної реклами, паперової продукції, верстки книжок і журналів, дизайну сайтів, блогів, навчальних програм, мультимедіа та інших електронних ресурсів.

Не знайшли свою вакансію?

Маємо десятки інших пропозицій від топових компаній з різних сфер. Для зручного пошуку користуйтеся фільтрами

Переглянути
Розсилка, що розвиває вашу кар'єру

Підписуйтесь на щотижневу розсилку від головної редакторки Happy Monday з підбіркою найцікавішого контенту тижня, новин та кар'єрних можливостей.

Більше
Більше Більше для компаній
Пошукачу
Для компаній
Увійти
Відгук

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: