Всі статті Новини Пошук роботи Увійти в ІТ Кар'єра Історії Розвиток Happy HR Спецпроєкти

Найпопулярніші вакансії тижня на Happy Monday: 10 пропозицій від крутих роботодавців

26.10.23 Новини 6 хв читання

Цього тижня пошукачі роботи найбільше цікавились вакансіями від BetterMe, Української Волонтерської Служби, Суспільного мовлення, видавництва «Бородатий Тамарин». Погляньте, яких фахівців шукають ці компанії. 


1. SMM менеджер/ка до Видавництва «Бородатий Тамарин»


Видавництво «Бородатий Тамарин» шукає SMM менеджера/ку. Вакансія для вас, якщо ви цікавитесь науковою фантастикою та наукпопом; хочете розповідати про книжки та шукати нестандартні шляхи промоції читання й науки; вам подобається спілкування, а літературні фестивалі й інші активності захоплюють. Що потрібно робити: розповідати про видавництво у соцмережах, продумувати рекламні кампанії з блогерами та лідерами думок; продумувати ідеї дописів, креативів, знімати й монтувати відео.


2. Happiness Manager до BetterMe


Компанія BetterMe, яка розробляє IT-продукти у категорії здоров’я та дозвілля, шукає Happiness Manager. Його основні задачі: забезпечення життєдіяльності офісу, пошук нових креативних рішень щодо офісних бенефітів, зустріч гостей компанії; ведення офісних витрат; робота з кур’єрськими службами; виконання доручень керівників. Необхідно мати досвід від 1 року на аналогічній позиції (happiness manager, офіс-менеджер, адміністратор), вміти працювати в режимі багатозадачності.

Як працюється в BetterMe?

Дізнайтеся більше про цінності й ключові принципи роботи в команді

Читати


3. Менеджер/ка проєктів до ГО Fight For Right


Правозахисна громадська організація людей з інвалідністю Fight For Right у пошуках менеджера/ки проєктів. Він чи вона братиме участь у написанні грантових заявок; координуватиме проєкти; комунікуватиме з виконавцями проєкту, підрядниками, партнерами, донорами; буде організовувати заходи. Основні вимоги: досвід ведення проєктів, зокрема грантових, від 1 року; володіння англійською (В2 й вище). Перевагою буде знання та досвід роботи у сфері прав людини.


4. Project Manager до Whitepage


Американська студія дизайну презентацій Whitepage шукає Project Manager. Він чи вона керуватиме проєктами — від створення концепції до затвердження презентацій; діятиме як сполучна ланка між баченням клієнта та командою дизайнерів; уважно стежитиме за перебігом проєктів та розв’зуватиме проблеми, що виникають. Серед вимог — досвід управління проєктами та знання англійської мови для спілкування з клієнтами.


5. PR-менеджер/менеджерка до мережі «Гончаренко центрів»


Мережа освітньо-культурних просторів «Гончаренко центр» шукає PR-менеджера. Його ключовим завданням буде збільшувати медійну впізнаваність мережі, залучати нових відвідувачів та розвивати бренд. Обов’язки: створювати інформаційні матеріали про роботу мережі (анонси, новини, статті, репортажі); розміщувати готові матеріали у локальних та всеукраїнських ЗМІ; комунікувати з представниками медіа; генерувати інфоприводи, допомагати локальним командам зі створенням та організацією цікавих для медіа подій. Основні вимоги: досвід роботи в медіа та (або) PR від 2 років; вміння писати просто і зрозуміло.


6. Junior Analyst до CIVITTA


Міжнародна компанія у сфері управлінського консалтингу CIVITTA шукає  молодшого аналітика для надання консультацій у державному секторі. Його обов’язками буде: проводити дослідження та аналізувати кількісні та якісні дані; працювати зі статистичними базами даних в MS Excel; складати звіти й презентації на різні теми державної політики національного та місцевого рівнів; брати участь у зустрічах з представниками бізнесу та влади. Необхідно мати базове розуміння проблем сучасної економічної державної політики в Україні; добре володіти англійською та MS Excel/ PowerPoint; ступінь бакалавра економіки або суміжних галузей буде перевагою.


7. Комунікаційний асистент/ка до Української Волонтерської Служби


Українська Волонтерська Служба шукає комунікаційного асистента/ку, який буде підтримувати та висвітлювати програми підтримки волонтерів на прифронтових територіях. Ідеальний кандидат/ка має досвід волонтерства або роботи в громадському секторі від 1 року; вміє якісно висвітлювати проєкти та офлайн-події; постійно генерує нові ідеї та не боїться експериментувати; професійно працює з текстами, візуалами та відео; маєш любов до волонтерства та постійне прагнення саморозвитку.


8. Реєстратор/ка бази даних до БФ «Право на захист» (Одеса)


БФ «Право на захист» шукає реєстратора/ку бази даних. Основні обов’язки: реєстрація внутрішньо переміщених осіб на отримання фінансової допомоги; надання консультацій; робота з конфліктними ситуаціями; ведення звітності. Необхідні навички/кваліфікація: вища освіта; обізнаність з гуманітарними принципами та стандартами прав людини; відмінні комунікаційні навички. Фонд пропонує успішному кандидату контракт до 29 грудня 2023 року з можливістю продовження.


9. Менеджер/ка проєкту до SR MDO «Підтримка регіоналізації Суспільного мовлення в Україні»


«Суспільне мовлення» шукає менеджера/ку проєкту. Ця посада передбачає планування, розробку, впровадження, документування, а також нагляд за прогресом реалізації проєкту. Менеджер відповідатиме за взаємодію всередині Суспільного та з третіми сторонами/постачальниками, а також за мережеве спілкування з іншими учасниками проєкту. Необхідні кваліфікації: досвід роботи менеджером проєктів; вільне володіння українською та англійською мовами.


10. PR manager до BetterMe


Компанія BetterMe, яка розробляє IT-продукти у категорії здоров’я та дозвілля, шукає PR manager. Його ключовим обов’язком буде розробляти й реалізовувати ефективні PR-стратегії для підвищення впізнаваності бренду та створення позитивного іміджу в ЗМІ насамперед для бренду BetterMe Store, а також інших продуктів BetterMe; регулярне ведення комунікації зі ЗМІ, інфлюенсерами; написання пресрелізів та інших PR-матеріалів для ефективного запуску продуктів. Серед вимог: 2+ років досвіду роботи PR-менеджером; рівень англійської Upper-Intermediate та вище; потужна мережа контактів у сфері медіа.

Не знайшли свою вакансію?

Маємо десятки інших пропозицій від топових компаній з різних сфер. Для зручного пошуку користуйтеся фільтрами

Шукати
Розсилка, що розвиває вашу кар'єру

Підписуйтесь на щотижневу розсилку від головної редакторки Happy Monday з підбіркою найцікавішого контенту тижня, новин та кар'єрних можливостей.

Більше
Більше Більше для компаній
Пошукачу
Для компаній
Увійти
Є ідея!

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: