Всі статті Новини Пошук роботи Увійти в ІТ Кар'єра Історії Розвиток Happy HR Спецпроєкти

Найпопулярніші вакансії тижня на Happy Monday: 10 пропозицій від крутих роботодавців

29.02.24 Новини 7 хв читання

Цього тижня наших читачів приваблювали пропозиції від українських компаній та НГО. Серед популярних вакансій — позиції асистента керівника, координатора навчальних курсів, операційного директора, менеджера з комплектації, райтера новин і редактора.

1. Асистент/ка керівника до Reprezent (часткова зайнятість)

Reprezent, компанія з дизайну презентацій, шукає асистента керівника. Майбутній співробітник займатиметься пошуком інформації, допомагатиме з рутинними та креативними завданнями для внутрішніх потреб команди. Вимоги до кандидата: аналітичне мислення, вміння знаходити та аналізувати потрібну інформацію, вміння працювати над проєктами «з нуля», готовність брати на себе відповідальність, просунуті комунікативні навички, посидючість та терплячість у виконанні рутинних завдань, знання англійської мови на рівні не нижче за Upper Intermediate. Вакансія передбачає часткову зайнятість у віддаленому форматі. 

Як працюється в компанії Reprezent?

Розповідаємо про це детально в профілі компанії

Читати

2. Координатор/ка навчальних курсів до Ampli

Підлітковий акселератор Ampli шукає координатора з навчання. Людина працюватиме у команді професіоналів і буде залучена у навчання підлітків IT та дизайну. Вимоги до кандидата: проактивність і комунікабельність, оптимістичний майндсет, стресостійкість, відповідальність, навички роботи з Google Docs, проживання у Києві та готовність працювати офлайн. Вакансія передбачає повну зайнятість та гнучкий графік роботи. 

3. Операційний директор/ка до UMIND 

Громадська організація UMIND, що реалізує освітні проєкти для української молоді, шукає операційного директора. Його обов’язками буде: управління бюджетом, координація фінансово-юридичної команди, координація та менторство проєктних лідів та інших команд, контроль за відповідністю діяльності ГО законодавчим нормам і донорським вимогам, розробка та втілення операційного плану, моніторинг і оцінка ефективності виконання цілей проєктів, розробка внутрішніх політик, погодження грантових заявок, розробка та впровадження системи внутрішньої та публічної звітності. Шукають людину, яка має підтверджений досвід роботи на операційних керівних посадах, має стратегічне мислення, готова шукати та ухвалювати нестандартні рішення й нести за них відповідальність.

4. Менеджер/ка з комплектації до «УЛІС» 

«УЛІС», ​​комплекс будинків на природі від команди Dream Family, шукає менеджера з комплектації. Майбутній працівник буде опікуватися такими процесами: пошук, вибір і закупівля меблів, декору, текстилю та інших речей для комплектування будинків;  організація логістики від постачальників; планування фінансів для закупівель; облік і звітність щодо всіх матеріальних цінностей, придбаних у межах процесу комплектації; готовність до регулярних відряджень на локацію, що на Заході України. Від кандидата очікують розвинені організаційні навички, досвід онлайн-закупівель і ведення переговорів із постачальниками, фінансову грамотність.

5. Стажер/ка департаменту закупівель до «Vodafone Україна»

«Vodafone Україна» шукає стажерів у межах програми стажування Vodafone Career Way 2024. Ідеальні кандидати — студенти 4–6 курсів або випускники 2021–2023 років з розвиненими аналітичними здібностями та знанням англійської на рівні Intermediate. Стажування оплачуване й триватиме 6 місяців офлайн в офісі в центрі Києва. Серед обов’язків: підготовка тендерної документації, проведення закупівельних процедур, аналіз результатів тендерів, моніторинг ринку, проведення перемовин, робота з договорами. Це чудова можливість трансформувати теоретичні знання в реальні бізнес-кейси.

6. Вожатий/а (джедай) до KМDШ 

Мережа ліцензованих приватних шкіл КМDШ шукає вожатого — запального джедая, який долучиться до таборової команди та проведе яскраві канікули в галасливому товаристві дітей 6−10 років. Завдання до кандидата: створити феєричний світ радості та взаєморозуміння; розкрити та розвинути унікальні таланти кожного маленького кемпера; бути невичерпним джерелом підтримки та відданості. Табір відбуватиметься у Києві в березні та червні 2024 року. 

7. Військовий/а редактор/ка до talentC

TalentC, рекрутингова агенція з екосистеми Genesis, шукає у команду свого партнера військового редактора, який займатиметься пошуком і аналізом інформації на різних ресурсах, а також написанням, редагуванням та публікацією текстів на суспільно-політичну тематику. Вакансія тільки для військових, що перебувають на реабілітації, або цивільних, які хотіли б долучитись до лав ЗСУ. Обов’язки: моніторинг новинних каналів та ЗМІ; рерайт і публікація матеріалів на каналах у різних соціальних мережах (Facebook, Telegram, TikTok тощо); написання технічних завдань для дизайнера і відеомонтажера з подальшим розміщенням готових матеріалів на новинних ресурсах; участь у реалізації інформаційних кампаній. Позиція передбачає повну зайнятість в офісі в Києві.  

Як працюється в компанії Genesis?

Дізнайтеся найцікавіше про роботодавця

Читати

8. Райтер/ка новин до «Дії»

«Дія», перша офіційна IT-компанія Мінцифри, шукає райтера новин. Обов’язки: писати новини, коментарі, релізи, статті, колонки, кейси, інтерв’ю; долучатися до написання спецпроєктів; шукати та аналізувати інформацію; готувати тези для спікерів; редагувати матеріали згідно з гайдами та здоровим глуздом; інтерв’ювати проджектів та експертів Мінцифри тощо. Потрібна людина з вищою освітою, яка має досвід роботи журналістом чи копірайтером у ділових виданнях від 2 років, а також відповідне портфоліо. 

9. Mенеджер/ка з продажу IT-курсів до GoITeens

Інноваційна IT-спільнота та освітня платформа для підлітків GoITeens шукає менеджера з продажу навчальних курсів. Майбутній співробітник проводитиме онлайн-консультації по продукту, надаватиме рекомендації клієнтам, працюватиме з платіжними документами, заповнюватиме звітності щодо статусу клієнтів, працюватиме в CRM та Excel-таблицях; братиме участь в командних зустрічах і корпоративних заходах. Чекають на людину, яка вміє легко порозумітися з незнайомими людьми; має грамотне усне та письмове мовлення; має комп’ютер з хорошою вебкамерою та доступ до стабільного, швидкого інтернету; вміє працювати з великими обсягами інформації тощо.

10. Рекрутер/ка до «Vodafone Україна»

«Vodafone Україна» шукає в команду рекрутера. Обов’язки: пошук та підбір талантів на експертні та управлінські позиції, участь в організації корпоративних Assessment & Development Centers, участь в проєктах та заходах з оцінки компетенцій, супроводження HR-проєктів з розвитку бренду роботодавця, участь у створенні корисного контенту для корпоративного сайту роботодавця та SMM-сторінок. Від кандидата очікують успішний досвід закриття вакансій різного рівня, досвід роботи на аналогічній посаді від одного року, розвинені комунікативні навички, знання англійської на рівні від Intermediate, знання аналітичних інструментів тощо. 

Не знайшли свою вакансію?

Маємо десятки інших пропозицій від топових компаній з різних сфер. Для зручного пошуку користуйтеся фільтрами

Вакансії

Розсилка, що розвиває вашу кар'єру

Підписуйтесь на щотижневу розсилку від головної редакторки Happy Monday з підбіркою найцікавішого контенту тижня, новин та кар'єрних можливостей.

Більше
Відгук

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: