Всі статті Новини Пошук роботи Увійти в ІТ Кар'єра Історії Розвиток Happy HR Спецпроєкти

Найпопулярніші вакансії тижня на Happy Monday: 10 пропозицій від крутих роботодавців

30.11.23 Новини 7 хв читання

Ми зібрали в один список вакансії, які кандидати найчастіше переглядали за останній тиждень. Серед них пропозиції для SMM-менеджерів та дизайнерів, проджект-менеджерів, кураторів освітніх курсів і не тільки. А ви вже бачили ці пропозиції?


1. Спеціаліст/ка з надання IT-послуг до USAID/Ukraine


Агентство США з міжнародного розвитку (USAID) шукає спеціаліста/ку з надання IT-послуг. Разом із системним менеджером на цій посаді ви будете консультувати вище керівництво щодо вибору, закупівлі та розподілу обладнання та програмного забезпечення, що використовується в регіональній місії; взаємодіяти з місцевими постачальниками. Необхідно мати щонайменше 5 років досвіду роботи з мережами, комп’ютерами, комп’ютерною підтримкою та програмуванням, володіти англійською на рівні Fluent.


2. SMM менеджер до МХП


Міжнародна компанія у сфері харчових та агротехнологій «МХП» шукає SMM менеджера. Обов’язки: розроблення стратегії; створення контент-планів; ведення сторінок мережі холдингу в соцмережах; написання текстів для постів; комунікація в діректі. Перевагою буде досвід роботи з корпоративним SMM, вміння забрифувати дизайнера і зробити класний контент, креативність та ініціативність.


3. Менеджер з продажів до УЛІС


Компанія Dream Family, що створює простори для відпочинку в Україні, шукає менеджера з продажів до УЛІС. Необхідно мати успішний досвід продажів об’єктів нерухомості; знати техніки продажів та роботи із запереченнями; вміти чітко та грамотно проводити презентації під час телефонних розмов та живих зустрічей. Ключові обов’язки: оброблення нових контактів та проведення презентацій потенційним клієнтам; консультування та супровід інвесторів на всіх етапах реалізації угоди; системне ведення історії взаємодії з клієнтами у CRM-системі.


4. SMM-manager до Happy Monday


Платформа з розвитку карʼєри Happy Monday шукає SMM-manager, який вміє комунікувати в соцмережах так, аби користувачі не могли пройти повз публікацію, не залишивши лайк чи комент. Ми на 99,9% підходимо одне одному, якщо ви: маєте досвід роботи в SMM від 2 років, можете показати портфоліо або реалізовані кейси; відповідальні та завжди орієнтовані на результат; знайомі з усім функціоналом соцмереж; знаєте, як налагоджувати зв’язки з цільовою аудиторією, враховуючи поведінкові особливості людей на різних майданчиках.

Як працюється в Happy Monday?

Дізнайтеся більше про нашу місію та цінності в команді

Читати


5. Куратор курсів до Laba Group


EdTech-компанія Laba Group шукає двох кураторів курсів на проєкти Laba та Vocabulaba. Вони будуть допомагати лекторам в організації навчання, стежити за розкладом курсів, моніторити прогрес студентів, контролювати перевірку домашніх завдань лектором, інформувати й мотивувати в чатах, допомагати студентам в розв’язанні питань, що виникають. Ідеальний кандидат вміє працювати з великим обсягом інформації, генерувати ідеї і впроваджувати їх у роботу, самостійно організовувати свій робочий день. Перевагою буде досвід роботи в онлайн-освіті / у сфері комунікацій.


6. Project Manager до robot_dreams


EdTech-компанія Laba Group шукає Project Manager в IT-школу robot_dreams. Майбутні задачі: поліпшувати наявні курси та розробляти нові; шукати теми, які потрібні ринку, та лекторів-експертів у своїх сферах; курувати просування продукту на всіх етапах розробки та запуску рекламної кампанії; аналізувати результати маркетингу та продажів; відповідати за фінансові показники продукту та прямо впливати на бізнес. Перевагою буде досвід роботи від 1 року продюсером, проджект-менеджером іншого освітнього проєкту, менеджером, аккаунт-менеджером. 

Як працюється в Laba Group?

Дізнайтеся про цінності компанії й роботу в команді

Читати


7. SMM-дизайнер до Дії


Diia Company шукає енергійного та послідовного SMM-дизайнера. Він чи вона буде створювати віжуали для соціальних медіа, генерувати креативні ідеї, розробляти інфографіки, створювати презентації. Вимоги до кандидата: від 1 року досвіду; володіння Figma, Adobe Photoshop та Illustrator; уважність до деталей; чітке дотримання дедлайнів; вміння чітко слідувати гайдам; вища освіта.


8. Junior HR Manager до Solidgate


B2B-продукт у сфері онлайн-платежів Solidgate шукає Junior HR Manager. Обов’язки: вдосконалення процесів та адміністрування змін у HR-задачах; координація L&D напряму; організація онбордингу; поліпшення процесу проведення performance review; участь в Employer Branding та HR активностях; контроль за процесом страхування працівників та за іншою внутрішньою звітністю, що стосується HR напряму. Серед вимог: досвід роботи в HR або суміжних напрямах від 6 місяців; досвід роботи з Excel та CRM-системами; вміння працювати з даними, метриками та dashboards.


9. Маркетинг-менеджер до GxBar Global


Українська міжнародна мережа б’юті-барів G.Bar шукає маркетинг-менеджера. Основні обов’язки: адаптувати й реалізовувати маркетинг-стратегії запуску нових франчайзі; розробляти й тримати на контролі маркетинг-стратегії залучення на утримання клієнтів мережі; планувати, організовувати, запускати та аналізувати маркетинг-активності для всіх G.Bar мережі в співпраці з креативною командою та локальними маркетинг спеціалістами. Що потрібно вміти: презентувати свою ідею; стежити за трендами, розвивати й проявляти ініціативу; сильно любити те, чим займаєшся.


10. Менеджер онлайн-курсів для ІТ підприємців до Growth Factory


Освітній проєкт для управлінців та власників ІТ-компаній Growth Factory шукає куратора дистанційного навчання/бізнес-менеджера. Ідеальний кандидат має 1-2 роки досвіду на посаді куратора онлайн-курсів, менеджера по роботі з клієнтами, бізнес-координатора; досвід роботи в ІТ чи в сфері освіти; досвід організації та проведення офлайн- і онлайн-подій.

Не знайшли свою вакансію?

Маємо десятки інших пропозицій від топових компаній з різних сфер. Для зручного пошуку користуйтеся фільтрами

Читати
Розсилка, що розвиває вашу кар'єру

Підписуйтесь на щотижневу розсилку від головної редакторки Happy Monday з підбіркою найцікавішого контенту тижня, новин та кар'єрних можливостей.

Більше
Більше Більше для компаній
Пошукачу
Для компаній
Увійти
Відгук

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: