Всі статті Новини Пошук роботи Увійти в ІТ Кар'єра Історії Розвиток Happy HR Спецпроєкти

Найпопулярніші вакансії тижня на Happy Monday: 10 пропозицій від крутих роботодавців

05.09.24 Новини 8 хв читання

Пропонуємо добірку вакансій, на які минулого тижня відгукнулося найбільше наших користувачів. Серед них вакансії до Mate academy, Projector, BetterMe, Laba та America House. Багато пропозицій роботи для початківців — інтернів та джуніорів, також шукають асистентів на програми та персональних помічників для керівників. Радимо придивитися до цієї «гарячої десятки» — можливо, роботодавці чекають саме на ваше резюме. 


1. Junior Blog Editor до BetterMe


Компанія, що розробляє продукти для фізичного та ментального здоров’я, шукає Junior Blog Editor. Цей фахівець буде завантажувати нові статті на блог, обирати до них зображення, оновлювати старі тексти, вносити незначні правки до текстів для покращення читабельності, розміщувати піни у Pinterest для просування статей. Для цього людина має володіти середнім рівнем англійської, мати попередній досвід роботи з WordPress та базове розуміння принципів SEO-копірайтингу.

А що по умовах роботи?

Дізнайтеся більше про це в розгорнутому профілі компанії BetterMe 👉

Читати


2. Асистент/ка координатора з навчання до Mate academy


EdTech стартап, який допомагає людям вивчати спеціальності в IT, шукає Assistant Coordinator. Основне завдання ролі — допомагати студентам у процесі навчання та відповідати у чаті на їх поширенні запитання. Від кандидата очікують вміння комунікувати з людьми та допомагати їм розв’язувати проблеми; знання англійської на рівні B1 і вище. Майбутньому колезі обіцяють безлімітну оплачувану відпустку, затишний офіс у центрі Києва з власним бомбосховищем та безкоштовними обідами, безплатні уроки англійської, обладнання Apple для комфортної роботи, можливість зростання до інших позицій.


3. Sales&Support Manager до Projector


Український онлайн-інститут шукає досвідченого Sales manager для освітнього проєкту. Потрібно буде консультувати майбутніх студентів; працювати з CRM, телефонією, месенджерами, а також продуктовою командою. Розраховують, що кандидат має досвід роботи у продажу, цікавиться освітою та саморозвитком, вміє працювати в команді та управляти власним часом. Пропонують віддалений формат роботи, безлімітну відпустку, повну компенсацію лікарняних, знижки на всі освітні продукти Projector.

Як працюється в Projector?

Дізнайтеся більше про цінності компанії, команду, робочі процеси та відбір кандидатів 👉

Читати


4. HR-інтерн/ка (навчання та розвиток персоналу & велнес) до EY


Компанія з «Великої четвірки» шукає HR-інтерна, що надаватиме підтримку команді в напрямах навчання та велнес. Зокрема, буде займатися організацією відповідних заходів, вести документацію, комунікувати зі співробітниками, допомагати іншим колегам з HR у разі потреби. Попередній досвід роботи в HR для кандидата є перевагою, але не обов’язковий. Але потрібно вільно володіти англійською та українською мовами та інструментами Microsoft Office (MS Word, Excel, PowerPoint). Серед переваг роботи в EY — 35 календарних днів відпустки, можливість працювати віддалено або у комфортному офісі, гнучкий графік, конкурентна зарплата та система премій, медичне страхування, внутрішні та зовнішні тренінги.

Які ще переваги роботи в EY?

Про те, як роботодавець турбується про ментальне та фізичне здоров’я працівників та сприяє їх кар’єрному розвитку, читайте в профілі компанії 👉

Читати


5. Графічний/а дизайнер/ка до агенції Киїфорнія


Креативна агенція, що входить у п’ятірку найкращих агенцій України, чекає у команду дизайнера, щоб творити айдентику, придумувати креативні візуальні концепції, створювати талановиті віжуали та ще багато чого. Щоб претендувати на позицію, потрібно мати релевантний досвід 3+ роки та портфоліо; бути «на ти» з усіма дизайнерськими програмами та тулзами: від Adobe Photoshop, Adobe Illustrator, Figma до After Effects; вміти розробляти брендинги, лого та айдентики; бачити-чути-відчувати композицію, колористику, типографіку. Пропонують конкурентну ЗП, відпустку, дей-офи, державні вихідні та систему бонусів, а також дистанційну роботу з будь-якої точки світу.


6. Менеджер/ка з проєктів до Mobihunter


Міжнародна агенція з мобільного маркетингу шукає проджект-менеджера, який буде ефективним медіатором між командою та клієнтами. Обов’язковим для кандидата є досвід роботи проджектом, знання англійської не нижче Upper Intermediate, вміння аналізувати інформацію і володіння Excel/Google Sheets. Роботодавець пропонує повністю віддалений формат роботи й гнучкий графік, зарплату зі змінною частиною, що залежить від виконання KPI, компенсацію занять з англійської мови, роботи з психологом, профільного навчання. Вакансія передбачає обов’язкове виконання тестового.


7. Продюсер/ка освітніх проєктів до Laba


Компанія-лідерка у сферах EdTech і бізнес-освіти в Україні й за кордоном у пошуку Education Project Manager (продюсера/ки освітніх проєктів). Серед завдань, які чекають на фахівця: покращувати наявні та розробляти нові курси; шукати теми, які потрібні ринку, та лекторів-експертів у своїх сферах; керувати просуванням продукту на всіх етапах; аналізувати результати маркетингу та продажів. Від кандидата очікують досвіду роботи на аналогічній або схожій позиціях (наприклад, в акаунт-менеджменті), готовності розбиратися в диджитал-маркетингу, аналітиці та продажах. Серед переваг роботи в компанії акцентують на віддаленій роботі або з будь-якого офісу в Європі (Київ, Бухарест, Прага, Варшава, Будапешт, Стамбул); безлімітній оплачуваній відпустці; безкоштовному доступі до всіх курсів Laba.

Як працюється в Laba Global?

Читайте більше про умови роботи в компанії, бенефіти, офіс та команду 👉

Читати


8. Program Assistant до America House


Мережа просторів, які сприяють дискусіям та заохочують творчість і співпрацю навколо спільних українських та американських цінностей, шукають асистента/ку програм у Києві. Цей фахівець відповідає за прийом відвідувачів і партнерів, надає інформацію про програми, ресурси та можливості, які пропонуються, допомагає в організації заходів America House. Щоб долучитися до команди, необхідно мати ступінь бакалавра або вище; відповідний досвід не менше 1 року; відмінне знання англійської та української та розвинуті комунікативні навички.


9. Program Assistant до Українського фонду швидкого реагування


Глобальна організація розвитку та освіти IREX шукає кваліфікованого фахівця на посаду програмного асистента для свого Фонду швидкого реагування в Україні (URRF). Мета Фонду  — вирішення нагальних потреб і підвищення стійкості уряду України, громадянського суспільства та цивільного населення в умовах російського вторгнення. Очікують заявок від кандидатів зі ступенем бакалавра соціальних наук, міжнародних відносин або подібної дисципліни, мінімум рік відповідного досвіду, відмінне знання англійської та української мов, поглиблене знання програм MS Office.  Обов’язків багато, середи них: складання та переклад проєктної документації, координація навчальних та інших заходів, проведення онлайн-презентацій та дискусій з міжнародними експертами тощо. Працювати потрібно повний робочий день, в деякі дні можна віддалено. Серед переваг роботи: медичне страхування, різноманітне та інклюзивне робоче середовище та багато інших.


10. Персональний/а асистент/ка до TRUMAN


Українська компанія з розробки стратегій та розвитку бізнесів шукає персонального асистента для одного з керівників. Робота передбачає постійну присутність в офісі (біля метро Золоті Ворота). Серед обов’язків фахівця: організація та координація розкладу та бізнес-поїздок керівника, підготовка та обробка ділової кореспонденції, проведення досліджень та підготовка звітів, за потреби — виконання особистих завдань керівника. Ідеальний кандидат має мати досвід роботи в подібній ролі від двох років, відмінні комунікативні навички, високий рівень відповідальності, знання стандартних офісних програм. Роботодавець пропонує гібридний формат роботи, щорічний чекап в клініці «Добробут», компенсацію навчання, офіс у центрі столиці зі снеками та кавою на рослинному.

Не знайшли свою вакансію?

Маємо десятки інших пропозицій від топових компаній з різних сфер. Для зручного пошуку користуйтеся фільтрами

Вакансії
Розсилка, що розвиває вашу кар'єру

Підписуйтесь на щотижневу розсилку від головної редакторки Happy Monday з підбіркою найцікавішого контенту тижня, новин та кар'єрних можливостей.

Більше
Більше Більше для компаній
Пошукачу
Для компаній
Увійти
Є ідея!

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: