Всі статті Новини Пошук роботи Увійти в ІТ Кар'єра Історії Розвиток Happy HR Спецпроєкти

Платформа Happy Monday стала ще зручнішою: корисні оновлення

27.06.23 Новини 7 хв читання

Продуктова команда Happy Monday постійно працює над тим, щоб зробити взаємодію з нашою платформою ще зручнішою. Зібрали корисні оновлення для пошукачів, читачів і компаній, які ви могли пропустити.


Що нового для пошукачів


Оновлені картки вакансій. Щоб поліпшити ваш користувацький досвід і зробити пошук роботи ефективнішим, ми оновили дизайн карток вакансій. Тепер краще видно, як довго вакансія вже на сайті, та зручніше зберігати її собі в обране. 

вакансія візуального дизайнера

Шукайте актуальні пропозиції від роботодавців у розділі «Вакансії»

Переглянути

Сповіщення про вакансії в Telegram. Нагадуємо, що в нас є телеграм-бот Агент Happy Monday. Підписатися можна за посиланням нижче або знайти кнопку підписки поруч із фільтрами в мобільній версії сторінки з вакансіями. Розкажіть боту, які вакансії вас цікавлять, і щодня отримуйте актуальні пропозиції прямо на телефон.

вакансія сеньор сео

Отримуйте нові вакансії щоранку на телефон

Перейти в телеграм-бот

Оновлений пошук компаній. Можливо, ви раніше не помічали, але на сторінці «Компанії» є фільтри пошуку за сферою діяльності та локацією компанії. Для ефективнішого пошуку ви можете обрати конкретне місто чи цікаву вам сферу. Також ви можете більше дізнатися про роботу в конкретній компанії, прочитавши її профіль. 

пошук компаній

Дізнавайтесь більше про роботу в компаніях

Переглянути компанії


Що нового для читачів


Стрічка новин. Поступово оновлюємо дизайн медіа: тепер на головній сторінці ви можете бачити також стрічку новин. Раніше новини міксувалися з редакційними матеріалами, а тепер вони зібрані окремо. Погодьтеся, так їх зручніше переглядати й бути в курсі останніх інфоприводів зі світу кар’єри, бізнесу, саморозвитку й технологій.

новини

Будьте в курсі останніх новин про кар’єру й саморозвиток

Читати новини

Онлайн-тести. А ще в нашому медіа відтепер буде ще більше інтерактивного контенту й нових форматів. Адже ми інтегрували в платформу систему для створення квізів. Почали й уже не змогли зупинитися: зараз на сайті є три тести:

Проходьте їх і діліться результатами, а ми охоче підтримаємо вподобайками 😉


Що нового для компаній


Гарячі вакансії, що завжди в топі. Ми запустили нову послугу для просування вакансій. Роботодавці можуть закріпити своє оголошення вгорі списку, додати наліпку «Гаряча вакансія» — і кількість переглядів зросте в середньому втричі. Увімкнути послугу можна через особистий кабінет компанії.

гарячі вакансії

Закріпіть вакансію в топі, щоб збільшити охоплення

Налаштувати

Зміни в кабінеті компанії. Щоб зробити зручнішою взаємодію з нашою платформою, ми спростили реєстрацію компаній та надання доступу. Тепер зареєструвати нову компанію або надати доступ до наявного кабінету новому представнику можна в одному вікні входу для компаній за допомогою кнопки «Створити акаунт». Заповнюйте форму онлайн, а ми переглянемо ваш запит та оперативно відкриємо доступ.

кабінет компанії


Ми також допрацювали відновлення доступу до кабінету компанії. Тепер пароль можна відновити у вікні входу в акаунт або скинути в особистому кабінеті.

Оновлена навігація налаштуваннями. Тепер у кабінеті компанії є дві окремі вкладки:

  • Профіль — тут можна керувати інформацією про компанію, яка відображається на сторінці публічного профілю та під час пошуку вакансій.
  • Налаштування — тут можна знайти загальні дані про акаунт, контакти й функцію зміни пароля. 

Ми не зупиняємось і вже готуємо новий апгрейд особистих кабінетів та мобільної версії, удосконалюємо пошук по сайту та плануємо ще більше структурних покращень на платформі. Будемо раді вашому зворотному зв’язку щодо оновлень — як поточних, так і бажаних для вас.

Публікуйте вакансії на Happy Monday — тут їх побачать саме ті люди, які вам потрібні

Розмістити вакансію
Розсилка, що розвиває вашу кар'єру

Підписуйтесь на щотижневу розсилку від головної редакторки Happy Monday з підбіркою найцікавішого контенту тижня, новин та кар'єрних можливостей.

Більше
Більше Більше для компаній
Пошукачу
Для компаній
Увійти
Є ідея!

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: