Всі статті Новини Пошук роботи Увійти в ІТ Кар'єра Історії Розвиток Happy HR Спецпроєкти

Найпопулярніші вакансії тижня на Happy Monday: 10 пропозицій від крутих роботодавців

14.03.24 Новини 6 хв читання

Цього тижня пошукачі найбільше цікавилися вакансіями проєктних та комунікаційних менеджерів, рекрутерів, SMM-ників та графічного дизайнера. Серед роботодавців — компанії Uklon, Image Factory, EPAM Anywhere, а також благодійні фонди й громадські організації. 


1. Менеджер/ка проєктів до студії 3D-візуалізації Image Factory


Студія 3D-візуалізації Image Factory шукає менеджера проєктів. Серед обов’язків майбутнього працівника: систематизація та оптимізація процесів для досягнення максимальної продуктивності та якості роботи, співпраця з художниками та дизайнерами, відстеження прогресу проєктів. Вимоги до кандидата: досвід у 3D-візуалізації та бажання розвиватися у цій сфері; знання англійської на рівні не нижчому, ніж В1; уміння організовувати та систематизувати робочі процеси; готовність вивчати нові інструменти та робочі методики; відповідальність та відмінні комунікативні навички.


2. Асистент/ка керівника до Reprezent (часткова зайнятість)


Reprezent, компанія з дизайну презентацій, шукає асистента керівника. Майбутній співробітник займатиметься пошуком інформації, допомагатиме з рутинними та креативними завданнями для внутрішніх потреб команди. Вимоги до кандидата: аналітичне мислення, вміння знаходити та аналізувати потрібну інформацію, вміння працювати над проєктами «з нуля», готовність брати на себе відповідальність, просунуті комунікативні навички, посидючість та терплячість у виконанні рутинних завдань, знання англійської мови на рівні не нижче за Upper Intermediate. Вакансія передбачає часткову зайнятість у віддаленому форматі. 


3. Операційний/а спеціаліст/ка з рекрутингу до EPAM Anywhere


EPAM Anywhere, що є частиною EPAM Systems, шукає операційного спеціаліста з рекрутингу. Людина оцінюватиме профілі кандидатів і виявлятиме ІТ-таланти, працюватиме з внутрішніми інструментами, системами та документацією, розвиватиме HR-бренд компанії тощо. Чекають на фахівця зі знанням англійської мови на рівні B2+, який має щонайменше пів року досвіду в адміністративній роботі, продажах, HR, рекрутингу чи іншій суміжній сфері. Крім цього, потрібні досконале володіння MS Office, відмінні комунікативні навички, аналітичне мислення, здатність приймати самостійні рішення на основі попередніх кейсів, готовність до мультизадачності.


4. Асистент/ка рекрутера у проєктний відділ рекрутингу ЮНІСЕФ в Україні


Міжнародна організація Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) в Україні шукає асистента рекрутера. Основним завданням позиції (70% робочого часу) буде якісний первинний чекап кандидатів — скринінг резюме та телефонні співбесіди з кандидатами. Інші 30% — це асистування підготовки до рекрутингу, тобто розшифровка брифу, створення описів вакансій та тестових завдань, поширення вакансій, створення бази потенційних кандидатів тощо. Вимоги до кандидата: 1–2 роки досвіду на релевантних джуніор-позиціях, гарне знання української мови, впевнене володіння пакетом Google Workspace, знання Canva, Trello, Notion буде перевагою. Також тут цінують відповідальність, самостійність і гнучкість. 


5. Community Manager до спільноти дизайнерів інтер’єру DAH 


Спільнота DAH, що обʼєднує професійних дизайнерів і декораторів інтер’єру, шукає Community Manager. Потрібна людина, яка розуміє, як розвивати ком’юніті, вибудовувати горизонтальні звʼязки між людьми, організовувати події, досліджувати аудиторію, відстежувати тренди, привносити ідеї, створювати контент-план, модерувати зустрічі тощо. Її обов’язками буде: організація заходів, залучення нових учасників та підтримка наявних, розбудова стратегії з розвитку спільноти, виконання операційних завдань.


6. Операційний/а директор/ка до UMIND


Громадська організація UMIND, що реалізує освітні проєкти для української молоді, шукає операційного директора. Його обов’язками буде: управління бюджетом, координація фінансово-юридичної та інших команд, контроль за відповідністю діяльності ГО законодавчим нормам і донорським вимогам, розробка та втілення операційного плану, моніторинг і оцінка ефективності виконання цілей проєктів тощо. Шукають людину, яка має підтверджений досвід роботи на операційних керівних посадах, стратегічно мислить, готова шукати та ухвалювати нестандартні рішення і нести за них відповідальність.


7. Проєктний/а менеджер/ка з формування спроможностей дітей та молоді до БФ «СпівДія»


Благодійний фонд «СпівДія» шукає проєктного менеджера. Майбутній співробітник розроблятиме та впроваджуватиме освітні програми для дітей та молоді; організовуватиме тренінги, семінари та інші заходи; взаємодіятиме з партнерами та іншими стейкхолдерам. Шукають людину, яка має досвід роботи у межах соціальних проєктів чи програм, а також в організації навчальних заходів для дітей та молоді. Потрібно розуміти психосоціальні та освітні потреби дітей та молоді, бути емпатичним, адаптивним, готовим до інновації у роботі. 


8. SMM Specialist Trainee до Uklon 


Продуктова IT-компанія Uklon шукає SMM Specialist Trainee. Що потрібно робити: відстежувати активності конкурентів, тренди, настрої цільової аудиторії; залучатись до розробки креативного контенту для соціальних мереж; допомагати з розробкою ситуативних комунікацій; разом з SMM-командою формувати tone of voice в комунікаціях; брати участь в інших проєктах команди. Потрібна грамотна людина, що любить соціальні мережі та прагне розвиватися в маркетингу.

Як працюється в компанії Uklon

Дізнайтеся найцікавіше про роботодавця

Читати


9. Графічний/а дизайнер/ка до благодійного фонду Rescue Now


Благодійний фонд Rescue Now шукає графічного дизайнера. Ідеальний кандидат має сильне портфоліо, дотримується дедлайнів, приємний у спілкуванні, відкритий до нових ідей, уважний до деталей, має гарний смак, володіє навичками відеомонтажу. Пропонують віддалену роботу з гнучким графіком. 


10. SMMник/ця до психологічного простору «Дах»


Психологічний простір «Дах» шукає SMM-спеціаліста. Людина працюватиме разом із маркетологом, створюватиме дописи відповідно до контент-плану, писатиме сценарії для сторіз, працюватиме над рекламними креативами, ставитиме ТЗ таргетологу, замовлятиме рекламу у блогерів тощо. Вимоги до кандидата: грамотна письмова та розмовна українська, досвід ведення сторінок в Instagram та TikTok (комерційної чи експертної), досвід написання текстів (художніх, рекламних, інформаційних), навички зйомки та монтажу відео, знання основних маркетингових принципів.

Не знайшли свою вакансію?

Маємо десятки інших пропозицій від топових компаній з різних сфер. Для зручного пошуку користуйтеся фільтрами

Вакансії
Розсилка, що розвиває вашу кар'єру

Підписуйтесь на щотижневу розсилку від головної редакторки Happy Monday з підбіркою найцікавішого контенту тижня, новин та кар'єрних можливостей.

Більше
Відгук

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: