Всі статті Новини Пошук роботи Увійти в ІТ Кар'єра Історії Розвиток Happy HR Спецпроєкти

Найпопулярніші вакансії тижня на Happy Monday: 10 пропозицій від крутих роботодавців

19.09.24 Новини 6 хв читання

Цього тижня користувачі Happy Monday виявили найбільший інтерес до вакансій, що не потребують значного досвіду роботи: івент-менеджерів, асистентів, менеджерів спільноти тощо. А також в організаціях, що сприяють позитивним змінам у суспільстві: UNITED24, Superhumans Center, Big City Lab, Повернись живим, Prometheus, Ukrainian Legal Advisory Group. Якщо ви також хочете долучитися до соціально-значущої роботи, перегляньте ці вакансії — можливо, там чекають саме на вас. 


1. Копірайтер/ка (англомовний/а) до UNITED24 Media


Медіаплатформа UNITED24 розширює SMM-відділ та шукає англомовну людину, яка буде створювати разом з командою контент для Instagram та Facebook. В обовʼязки входить: пошук ідей для контенту, створення ТЗ для дизайнерів та відеомонтажерів, написання титрів та субтитрів до відео, заголовків тощо. Серед вимог: письмова англійська рівня С1/С2, навички написання та редагування текстів, розуміння подій в Україні та суспільно-політичного контексту. Робота віддалена, але ті, хто проживає в Києві, будуть щотижня долучатися до командної зустрічі в офісі.


2. Консультант/ка з навчання та працевлаштування ветеранів до Superhumans Center


Медичний центр з протезування та реабілітації ветеранів шукає амбасадорів на консультаційно-навчальний проєкт Go2AGRO, який сприятиме започаткуванню ветеранами власної справи в аграрній сфері. До участі запрошують мешканців міст Вінниця, Дніпро, Полтава, Харків, Чернігів, Одеса, Київ, Черкаси, Хмельницький, які хочуть долучитися до соціально-значущої роботи — реінтеграції ветеранів в цивільне життя. Пропонують проєктну співпрацю (10 місяців), гнучкий графік, дистанційний формат та навчання від HR-експертів щодо кар’єрного консультування ветеранів. Серед вимог: володіння MS Office (Excel, Word), відмінні комунікативні та організаційні навички. 


3. Молодший/а асистент/ка з диджитал маркетингу до Forvis Mazars


Глобальне партнерство, що спеціалізується на аудиторських, податкових і консалтингових послугах, пропонують роботу для студентів 4-6 курсу або випускників університетів, що мають досвід написання текстів, базове розуміння основ дизайну (композиція, баланс, контраст) і володіють PowerPoint та графічними редакторами. Серед завдань буде створення публікацій для соцмереж, оформлення презентацій, участь в організації подій. Пропонують медстрахування з першого робочого дня, гібридний формат роботи, доступ до внутрішньої освітньої платформи з курсами та тренінгами, family-friendly офіс для близьких майбутнього фахівця та ще чимало бенефітів.

Читайте більше про бенефіти у Forvis Mazars, а також як проходить відбір кандидатів у компанію

Читати


4. Асистент/ка дизайнера до DVE


Група компаній, що об’єднує бренди Bagland, Konstar, Have A Rest, Born, Home Rest, шукає асистента дизайнера. Кандидат має володіти знаннями Adobe Photoshop, Illustrator, Figma; розуміти основи шрифтів, композиції, пропорцій та кольорових схем. Можуть розглянути початківця без досвіду роботи, якщо людина має портфоліо, що демонструє навички й творчі здібності. Серед обов’язків: підготовка ескізів, макетів та прототипів для дизайнера; створення чорнових варіантів дизайну. Пропонують гібридний графік роботи, офіс у Києві, 50% компенсації на обіди та навчання. Вакансія передбачає виконання тестового.


5. Івент-менеджер/ка до Українського Бізнес-Братства


Об’єднання підприємців шукає в команду спеціаліста, що виконуватиме одночасно дві ролі: івент-менеджер, що буде займатися організацією закритих та відкритих подій спільноти, та клієнт-менеджера, який комунікуватиме з учасниками Братства та  вирішуватиме їхні запити. Вимог до кандидата нема, але буде перевагою світа у сфері менеджменту чи маркетингу, досвід організації подій та комунікації з підприємцями. Умови праці доволі стандартні: гнучкий графік, гібридний формат. Оплата праці: ставка + бонус за чіткими КРІ.


6. Junior Project Manager до Big City Lab


Українське урбан-бюро, що розвиває міста та громади, шукає людину, яка буде вести проєкти в напрямку урбаністики. Від кандидата очікують: досвіду управління проєктами від 6 місяців, володіння англійською на рівні upper-intermediate. Фахівець буде вести проєкти, управляти командами архітекторів, аналітиків та підрядників. Пропонують роботу з топовими стейкхолдерами в країні, що приймають рішення про зміни в системі, компенсацію 50% вартості профільного навчання та курсів, офіс на Золотих Воротах в Києві. 


7. Головний/а редактор/ка сайту до Повернись живим


Благодійний фонд компетентної допомоги армії шукає редактора, який відповідатиме за покращення досвіду користувачів сайту Фонду «Повернись живим». На цій посаді бачать людину, яка має від 2 років досвіду на аналогічній посаді, базові знання SEO, лідерські навички; володіє англійською від рівня Intermediate і вище. Перевагою буде досвід служби в ЗСУ. Пропонують комфортну «бульбашку своїх», можливість прокачати свої навички і здобути знання у різних військових сферах, гнучкий графік роботи, медичне страхування.

Дізнавайтеся більше про роботу у Фонді, команду, цінності і кар’єрний розвиток.

Читати


8. Менеджер/ка спільноти «Клуб УП» до Української правди


Українське суспільно-політичне інтернет-ЗМІ шукає кандидата на посаду менеджера спільноти Клубу УП, що об’єднує читачів та партнерів видання. Менеджер відповідатиме за весь напрям стратегічних та операційних завдань, що пов’язані з функціонуванням та розвитком Клубу УП. Зокрема, комунікуватиме з учасниками за допомогою всіх платформ (email-розсилка, соціальні мережі) та на подіях, братиме участь в організації подій Клубу тощо. Серед вимог: відмінні комунікаційні та організаційні навички, навички фінансового планування тощо. 


9. Фандрайзер/ка до Prometheus


Платформа онлайн-навчання шукає фандрайзера, що допоможе команді реалізувати амбітні освітні проєкти. Вакансія передбачає повну зайнятість, віддалену роботу. Потрібно буде моніторити грантові можливості та тендери, писати заявки, готувати супровідну документацію та взаємодіяти зі проєктними командами та бухгалтерією при підготовці звітності. Ідеальний кандидат/ка розуміє принципи роботи міжнародних донорів, має досвід написання грантових заявок, впевнено володіє українською та англійською мовами. Пропонують високу ЗП, яку доповнюватиме відсоток від залучених коштів, персональне менторство від досвідченого фандрайзера, безкоштовні корпоративні курси англійської та доступ до платних курсів Prometheus+.


10. Legal Analyst at Ukrainian Legal Advisory Group


Громадська організація шукає юриста-аналітика для роботи з темою правосуддя за наслідками російської агресії, аналізом державної політики щодо деокупації та реінтеграції. Вимоги до кандидата: вища освіта (право, політологія та суміжні напрямки); вміння працювати з нормативно-правовими актами; досвід написання аналітичних  матеріалів. Пропонують гнучкий графік роботи, можливість зробити свій внесок у подолання наслідків російської агресії, смачну каву та офіс на Подолі.

Не знайшли свою вакансію?

Маємо десятки інших пропозицій від топових компаній з різних сфер. Для зручного пошуку користуйтеся фільтрами

Вакансії
Розсилка, що розвиває вашу кар'єру

Підписуйтесь на щотижневу розсилку від головної редакторки Happy Monday з підбіркою найцікавішого контенту тижня, новин та кар'єрних можливостей.

Більше
Більше Більше для компаній
Пошукачу
Для компаній
Увійти
Є ідея!

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: