Всі статті Новини Пошук роботи Увійти в ІТ Кар'єра Історії Розвиток Happy HR Спецпроєкти

Найпопулярніші вакансії тижня на Happy Monday: 10 пропозицій від крутих роботодавців

10.08.23 Новини 8 хв читання

Сьогоднішня добірка буде корисною багатьом, оскільки містить пропозиції для фахівців з дуже різних сфер. Компанії шукають рекрутерів, менеджерів проєктів, аутріч-спеціалістів, графічних дизайнерів і не тільки. Встигніть відгукнутися на свою ідеальну вакансію.


1. Молодший рекрутер/ка до DMP Development GROUP


Українсько-швейцарська аутсорсингова компанія DMP Development GROUP шукає молодшого рекрутера/ку. Його чи її завданнями буде пошук та аналіз резюме кандидатів, первинні співбесіди/телефонний скринінг та комунікація з кандидатами, амбасадорство компанії на заходах/платформах/подіях. Ідеальний кандидат має бути комунікабельним, уміти чути й відчувати співрозмовника навіть на відстані, активно й професійно комунікувати в соцмережах.


2. Продюсер освітніх проєктів до Skvot


Laba Group шукає продюсера освітніх проєктів до онлайн-школи креативних індустрій Skvot. Ця людина буде поліпшувати наявні курси та розробляти нові, шукати теми, які потрібні ринку, та лекторів-експертів, курувати просування продукту на всіх етапах розробки та запуску рекламної кампанії. Бажано мати досвід роботи від 2 років на позиціях продюсера освітнього проєкту, менеджера, акаунт-менеджера. Компанія пропонує безлімітну оплачувану відпустку, безоплатний доступ до всіх курсів Laba Group, компенсацію 50% на освіту поза курсами компанії, спорт і заняття англійською. 

SKVOT — онлайн-школа для представників креативної сфери від Laba Group

Дізнайтеся, як тут працюється

Читати


3. Графічний дизайнер до Okay Monday Agency


Okay Monday Agency шукає графічного дизайнера, який буде створювати дизайн-матерiали, пропонувати й реалізовувати креативні ідеї, презентувати свої ідеї клієнту (разом з командою). Кандидат повинен мати професійне портфоліо, досвід роботи від 1 року, інтерес до трендів дизайну, реклами, володіти навичками роботи з графічними редакторами. 


4. Менеджер/ка проєкту Mental Help до Глобального договору ООН в Україні


Глобальний договір ООН в Україні шукає менеджера/ку. Він чи вона буде опікуватися напрямом проєкту, що зосереджений на ментальному здоров’ї в громадах; комунікуватиме з користувачами сайту, створюватиме статистичні звіти за результатами роботи проєкту; вестиме бізнес-комунікації з партнерами. Для цієї роботи необхідний досвід у проєктному менеджменті від 1 року, повна вища освіта, рівень володіння англійською — не нижче В2.


5. Автор/ка статей до BRAND UKRAINE


Громадська організація BRAND UKRAINE шукає автора/ку статей. Основні обов’язки: написання новин, експлейнерів, інтерв’ю та матеріалів інших форматів для сайту war.ukraine.ua, підбір зображень і верстка матеріалів на сайті, пошук інформаційних приводів і тем, залученість до формування редакційних планів та організації редакційної роботи, комунікація з державними органами, правозахисними організаціями, експертами. Тривалість контракту: серпень-грудень 2023 року з можливістю продовження.


6. Customer Support Representative (German B2+) до WOW24-7


Аутсорсингова компанія WOW24-7 шукає Customer Support Representative. Після успішного навчання фахівець працюватиме в команді замовника. Запити можуть надходити через чати та імейли або телефоном. Також будуть додаткові таски на платформах Shopify та Jetti. Для успішного виконання роботи необхідно володіти німецькою від рівня B2 як усно, так і письмово. Формат роботи — віддалений. 

WOW24-7 — аутсорсингова компанія, що надає бізнесу послуги з підтримки клієнтів

Дізнайтеся, як тут працюється

Читати


7. Marketing Manager до Universe


Продуктова ІТ-компанія Universe шукає Marketing Manager. Він буде створювати й оптимізувати маркетингові кампанії на платформах Meta, Google, Twitter, TikTok, аналізувати й відстежувати ефективність рекламних кампаній, шукати й утілювати методи масштабування трафіку, генерувати нові ідеї та гіпотези на основі даних. Кандидат повинен мати від 1 року досвіду у FMCG. Перевагою буде розуміння performance marketing та його відмінностей від brand marketing. Компанія пропонує гнучкий графік, all-inclusive харчування в офісі, соціальний пакет та компенсації на навчання.

Universe — продуктова ІТ-компанія, що створює додатки для iOS і Android

Дізнайтеся, як тут працюється

Читати


8. Chief Operating Officer at Teach For Ukraine


Громадська організація Teach For Ukraine шукає Chief Operating Officer, який керуватиме безперебійним функціонуванням внутрішніх процесів компанії, надаючи необхідну підтримку командам для досягнення їхніх цілей. Кандидат повинен мати п’ять років досвіду роботи з операційною відповідальністю в приватному, некомерційному чи державному секторах, вільно володіти англійською та українською мовами.

«Навчай для України» з 2017 року залучає молодих спеціалістів з різних галузей до вчителювання в сільських школах

Дізнайтеся, як тут працюється

Читати


9. Linkbuilder/Outreach Specialist (English) до Jooble


Продуктова ІТ-компанія Jooble шукає Linkbuilder/Outreach Specialist. Завданнями буде пошук та аналіз вебмайстрів (сайтів) за допомогою SEO-інструментів, листування з партнерами за допомогою різних сервісів (Email, Linkedln тощо) та проведення переговорів з власниками сайтів щодо розміщення посилань. Ідеальний кандидат володіє англійською на рівні С1+, має досвід робочої комунікації з native-спікерами, знає, як знайти підхід до кожного та вміє пояснювати складне простими словами. Компанія покриває 50% витрат на навчання, підтримує фізичне й ментальне здоров’я працівників. 

Jooble — українська IT-компанія, основним продуктом якої є сайт з пошуку роботи

Дізнайтеся, як тут працюється

Читати


10. Комунікаційний менеджер/ка до Української Волонтерської Служби (УВС)


Українська Волонтерська Служба (Ukrainian Volunteer Service) шукає комунікаційного менеджера/ку. Він чи вона буде висвітлювати проєкти та діяльність волонтерів УВС у регіонах. Ідеальний кандидат має досвід волонтерства або роботи у громадському секторі від 1 року, вміє якісно висвітлювати проєкти та офлайн-події, професійно працює з текстами, візуалом та відео. Компанія пропонує корпоративне навчання та доступ до бази знань, безоплатну психологічну підтримку за потреби.

Не знайшли свою вакансію?

Маємо десятки інших пропозицій від топових компаній з різних сфер. Для зручного пошуку користуйтеся фільтрами

Переглянути
Розсилка, що розвиває вашу кар'єру

Підписуйтесь на щотижневу розсилку від головної редакторки Happy Monday з підбіркою найцікавішого контенту тижня, новин та кар'єрних можливостей.

Більше
Відгук

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: