Всі статті Новини Пошук роботи Увійти в ІТ Кар'єра Історії Розвиток Happy HR Спецпроєкти

Найпопулярніші вакансії тижня на Happy Monday: 10 пропозицій від крутих роботодавців

11.01.24 Новини 7 хв читання

Цього тижня у фокусі уваги пошукачів були вакансії від IREX, Projector, Laba, Belkins Group та Postmen. Дивіться, кого вони шукають — цілком імовірно, що саме вас.


1. Youth Centers Manager at IREX

Компанія IREX шукає Youth Centers Manager. Він чи вона будуть розробляти та організовувати навчальні програми й різні заходи, наглядати за інфраструктурою Молодіжного центру та керувати розробкою й впровадженням системи управління даними для молодіжних центрів. Кандидату потрібно мати щонайменше 5 років досвіду на аналогічний посаді та досвід керування командою. Це посада на 1 рік з можливістю продовження.


2. Фахівець з кадрового адміністрування до EBS

Консалтингова компанія EBS шукає фахівця з кадрового адміністрування. Головними завданнями на цій посаді буде організація та ведення кадрового діловодства компанії; надання консультацій з питань трудового законодавства та взаємодія із державними органами. Аби отримати цю посаду, потрібно мати, окрім досвіду роботи у відділі кадрів від двох років, гарні знання кадрового діловодства, доскональне знання нормативної бази та досвід роботи з 1С.


3. Event Manager до Projector

Онлайн-інститут Projector шукає Event Manager. Він чи вона буде відповідати за процес організації подій та конференцій від етапу підготовки до постпродакшену, а також генерувати ідеї для івентів, пропонувати нові формати та варіанти колаборацій. Окрім того, потрібно буде знаходити крутих спікерів, сапортити їх до та під час заходу, а також працювати з креативною та маркетинговою командами для підсилення бренду факультетів. Кандидату потрібно вміти ефективно менеджерити свій та чужий час і бути готовим до відряджень.

Як працюється в Projector?

Дізнайтеся про цінності компанії і роботу в команді

Читати


4. Operations Associate до ENGin

Компанія шукає спеціаліста/спеціалістку з операцій програми ENGin. На цій посаді потрібно буде відповідати за підтримку команди в усіх аспектах роботи програми: проведення онлайн інтерв’ю з майбутніми студентами та волонтерами, надання відповідей на електронні листи та повідомлення учасників, проведення волонтерських тренінгів та зустрічей-знайомств з програмою для студентів. Окрім того, потрібно буде надсилати учасникам листи з різними нагадуваннями, виконувати завдання для залучення нових волонтерів та проводити сертифікацією волонтерських годин. Серед головних вимог: вік 18+, високий рівень володіння англійською, С1 та велика гнучкість.


5. Junior Marketing Specialist до Laba

Компанія Laba шукає у свою команду Junior Marketing Specialist. Він чи вона будуть запускати та оптимізувати рекламні кампанії в програмах від Meta, стежити за вартістю ліда та тримати її в межах KPI. Окрім того, потрібно буде стежити за якістю ліда, комунікувати з продюсерами, копірайтерами та дизайнерами, давати їм фідбек щодо якості РК та генерувати ідеї для покращення реклами, лендів. Серед головних вимог — потрібно мати досвід запуску конверсійних кампаній та мати досвід роботи з Facebook Ads Manager, Google Analytics. Це робота на повний день, але у зручному для кандидата форматі — можна працювати з офісу чи з дому.

Як працюється в Laba?

Дізнайтеся про цінності компанії і роботу в команді

Читати


6. Community Manager до Mate academy

Компанія Mate academy шукає у свою команду Community Manager. Нова людина в команді буде створювати стратегію розвитку громади; складатиме та підтримуватиме план заходів у громаді; володітиме та керуватиме спілкуванням, що відбувається всередині спільноти й організовуватиме онлайн та офлайн заходи. Для цього потрібно мати понад 2 роки релевантного досвіду, навички антикризового управління та розв’язання проблем; знання інструментів і платформ для управління подіями; відмінне усне та письмове спілкування, а також високі навички ведення переговорів і англійська не нижче Upper-Intermediate.


7. Email Marketing Specialist до Belkins Group

Belkins Group шукають Email Marketing Specialist. Серед обов’язків нового члена команди буде контроль електронного календаря, підготовку та виконання регулярних Email-кампаній та проведення A/B-тестування для покращення ефективності Email-кампаній. Для цього необхідно мати досвід роботи з HubSpot і мінімум 3 роки релевантного досвіду за плечима, а також гарні знання англійської.

Як працюється в Belkins Group?

Дізнайтеся про цінності компанії і роботу в команді

Читати


8. Менеджер/Менеджерка проєктів до Postmen

Компанія Postmen шукає у свою команду менеджера/менеджерку проєктів. Серед обов’язків на цій посаді буде супровід клієнтських проєктів і кампаній — від опрацювання брифу до звітності й підготовки кейсів; глибоке занурення в розуміння бізнесу клієнта, відстеження нових можливостей для зростання брендів і проєктів клієнта; ведення усної та письмової комунікації з клієнтами, партнерами й підрядниками. Важливо мати понад 2 роки досвіду керування проєктами, хороші аналітичні й презентаційні здібності та проактивний підхід до роботи.


9. Office manager до PETSTAR

В команду PETSTAR шукають Office manager, який чи яка буде забезпечувати життєдіяльність офісу, контролювати чистоту та порядок в ньому, контролювати офісні витрати. Тим, хто подається на цю вакансію, потрібно мати організаторські здібності та вміти проявляти ініціативність; бути самостійним, вміти ставити пріоритети та бути уважними до деталей.


10. Графічний дизайнер до Design PUB

Design PUB шукають у свою команду графічного дизайнера. Новий член команди буде брати участь у розробці ідеї, концепту, комунікаційного ядра кампанії, займатиметься розробкою айдентики з нуля або розвитком наявної, промальовуватиме сторі-борди для фільму/ролика, історії, та займатиметься створенням мудбордів під сценарій промо кампанії/івенту/активації бренду, продукту тощо. Вам знадобляться вміння працювати зі шрифтами, версткою та типографікою. А також розуміння базових форматів та вимог для створення візуального контенту й коректного виведення на «екрани».

Не знайшли свою вакансію?

Маємо десятки інших пропозицій від топових компаній з різних сфер. Для зручного пошуку користуйтеся фільтрами

Переглянути
Розсилка, що розвиває вашу кар'єру

Підписуйтесь на щотижневу розсилку від головної редакторки Happy Monday з підбіркою найцікавішого контенту тижня, новин та кар'єрних можливостей.

Більше
Більше Більше для компаній
Пошукачу
Для компаній
Увійти
Є ідея!

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: