Всі статті Новини Пошук роботи Увійти в ІТ Кар'єра Історії Розвиток Happy HR Спецпроєкти

Найпопулярніші вакансії тижня на Happy Monday: 10 пропозицій від крутих роботодавців

29.06.23 Новини 8 хв читання

Цього тижня в добірці найпопулярніших вакансій — пропозиції для дизайнерів та відеографів, фахівців зі створення контенту, комунікаційників і не тільки. Одні з найкращих українських компаній чекають на ваші резюме.


1. Graphic Designer до Boosta


Boosta шукає графічного дизайнера для втілення візуальних концепцій та цікавих ідей рекламних матеріалів. Також він розроблятиме креативи для просування вебпродуктів та мобільних додатків. Компанія піклується про ментальне здоров’я працівників: організовує лекції від експертів, компенсує 5 сесій на рік із психологом тощо.

У портфоліо Boosta багато успішних IT-продуктів

Дізнайтеся, як працюється в компанії

Читати


2. Аналітик/иня до «Повернись живим»


Фонд компетентної допомоги армії «Повернись живим» шукає аналітик/иню на воєнний напрям. Фахівець збиратиме й аналізуватиме інформацію, працюватиме з нормативно-правовими актами, проводитиме дослідження та презентуватиме їх результати вищому військово-політичному керівництву. Перевагою буде досвід участі в бойових діях та/або профільна освіта: політологія, міжнародні відносини та суміжні спеціальності.


3. Комунікаційний менеджер до RMA


Комунікаційна агенція RMA, що займається антикризовими та державними комунікаціями, шукає комунікаційного менеджера, який готовий опікуватися складними та масштабними проєктами — від підготовки бюджету до фінальної звітності. Досвід у журналістиці / державних комунікаціях буде перевагою. Необхідний рівень англійської — Advanced.


4. Junior Customer Success Manager до Precoro


Precoro шукає Junior Customer Success Manager. Ідеальний кандидат має хороші організаторські здібності, вміє піклуватися про клієнтів. Фахівець на цій посаді керуватиме акаунтами, допомогатиме клієнтам із початковим налаштуванням продукту, повідомлятиме про нові послуги; підтримуватиме довгострокові відносини з ключовими зацікавленими сторонами та особами, які ухвалюють рішення. Компанія має офіси в Києві та Варшаві.

Продуктом Precoro користуються у 67 країнах світу

Дізнайтеся, як працюється в компанії

Читати


5. Event Coordinator Manager до Freedom Business Summit


Freedom Business Summit шукає Event Coordinator Manager на part-time — 20-25 год. на тиждень. Він відповідатиме за організацію та розвиток мережі контактів для залучення нових клієнтів, дослідження нових ринкових можливостей, а також за спілкування з постачальниками. Кандидат має володіти досвідом організації заходів, навичками підготовки презентацій та угод. Серед вимог — вільне володіння англійською мовою.


6. SMM-дизайнер до Diia Company


Diia Company шукає енергійного та послідовного SMM-дизайнера. Він створюватиме віжуали для соціальних медіа, презентації та інфографіку, генеруватиме креативні ідеї. Серед вимог — від 1 року досвіду, володіння Figma + Adobe Photoshop та Illustrator, вміння чітко дотримуватись гайдів.


7. Junior Videographer до Universe


Universe шукає Junior Videographer, який зніматиме рекламні креативи для продуктів компанії, допомагатиме моушн-дизайнерам з монтажем відео, шукатиме реквізит та організовуватиме зйомки. Перевагою буде досвід роботи з контентом для просування в соціальних мережах (TikTok, Instagram, Facebook). Компанія пропонує, зокрема, компенсацію уроків англійської у школах-партнерах та 100% оплату лікарняних.

Продукти Universe спрощують людям життя

Дізнайтеся, як працюється в компанії

Читати


8. Content Specialist до BetterMe


BetterMe шукає Content Specialist на part-time. Ідеальний кандидат має пристрасть до написання текстів та сильні лідерські здібності. Фахівець частково братиме на себе письмові завдання, як-от електронні листи та landing page copy; за потреби редагуватиме та вдосконалюватиме контент від авторів; долучатиметься до найму кваліфікованих авторів та редакторів. Перевагою буде ступінь бакалавра з англійської мови, креативного письма, комунікацій або суміжної галузі.

BetterMe — українська компанія, що дбає про фізичне й ментальне здоров’я

Дізнайтеся, як тут працюється

Читати


9. Редактор/ка сайту до Projector


Projector шукає редактора/ку сайту. Серед завдань — коректура й літературне редагування лендингів курсів та інших сторінок сайту; редагування маркетингових текстів та освітніх матеріалів; субтитрування промороликів для сайту. Компанія пропонує безлімітну відпустку, перегляд зарплати двічі на рік, знижки на всі освітні продукти Projector та інші бонуси.

За 8 років роботи Projector зі школи переріс в онлайн-інститут

Дізнайтеся більше про шлях розвитку компанії та які проєкти вона реалізує зараз

Читати


10. People Manager/Coordinator до Mate academy


Mate academy шукає People Manager/Coordinator. Він буде онбордити нових студентів, спілкуватися та розв’язувати організаційні питання; готувати студентів до пошуку роботи: оформлювати робочі профілі й проводити пробні співбесіди; робити таблиці, діаграми та презентації. Компанія проводить performance/salary review кожні 6-12 місяців.

Не знайшли свою вакансію?

Маємо десятки інших пропозицій від топових компаній з різних сфер. Для зручності пошуку користуйтесь фільтрами

Переглянути
Розсилка, що розвиває вашу кар'єру

Підписуйтесь на щотижневу розсилку від головної редакторки Happy Monday з підбіркою найцікавішого контенту тижня, новин та кар'єрних можливостей.

Більше
Більше Більше для компаній
Пошукачу
Для компаній
Увійти
Відгук

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: