Всі статті Новини Пошук роботи Увійти в ІТ Кар'єра Історії Розвиток Happy HR Спецпроєкти

Найпопулярніші вакансії тижня на Happy Monday: 10 пропозицій від крутих роботодавців

18.01.24 Новини 4 хв читання

Цього тижня у фокусі уваги пошукачів були вакансії від Big City Lab, Redwerk, Design PUB та ENGin. Дивіться, кого вони шукають — цілком імовірно, що саме вас.


1. Асистент/асистентка до Big City Lab

Big City Lab шукають відповідальну та активну людину на позицію Асистента/асистентки. Тут потрібно буде організовувати адміністративну роботу офісу та потреб команди, відправляти та отримувати кореспонденцію, підготовлювати презентації та документи, організовувати відрядження та зустрічі й вносити їх у гугл-календар. Зайнятість — part time в офісі на Золотих Воротах у Києві.


2. Project Manager at Redwerk

Компанія Redwerk шукає у свою команду Project Manager. На цій позиції потрібно буде планувати розробки цілих проєктів і окремих функціоналів, проводити оцінку проєктів для нових клієнтів. Позиція передбачає спілкування з представниками клієнтів, управління очікуваннями клієнтів, управління ризиками та змінами. Кандидата чекають цікаві та нестандартні проєкти з Німеччини, США, Африки та навіть Нової Зеландії. Позиція передбачає віддалений формат роботи.


3. Customer Support Specialist (German-speaking) до BPO Nextdoor

BPO Nextdoor шукають Customer Support Specialist зі знанням німецької мови. На цій позиції потрібно буде опрацювати дані про замовлення товарів з використанням спеціального програмного забезпечення, а також складати перелік товарів, працювати зі скаргами, обробляти запити та питання стосовно даних про товари. Робота передбачає оплачуване відрядження (тренінг) у Гамбургу, після чого — комфортна віддалена робота.


4. Заступник головного бухгалтера до Pegasus Arms

Компанія Pegasus Arms шукає в команду Заступника головного бухгалтера. Серед основних обов’язків буде ведення бухгалтерського обліку відповідно до чинного законодавства та внутрішніх стандартів компанії, підготовка та подання податкової й статистичної звітності, формування податкових зобов’язань, реєстрація податкових накладних, відшкодування ПДФ і розрахунок заробітної плати. Працювати потрібно з офісу, передбачено 1 місяць випробувального терміну.


5. Графічний дизайнер до Design PUB

DesignPUB шукає Графічного Дизайнера. Серед ваших завдань в команді буде участь у розробці ідеї, концепту, комунікаційного ядра кампанії; розробка айдентики з нуля або розвиток наявної; створення мудбордів під сценарій промо кампанії/ івенту/ активації бренду, продукту, а також дизайн сайту, лендінг, книги та інше. Робота в офісі у Львові. 


6. Business Development Representative at Whitepage

Компанія Whitepage шукає в команду Business Development Representative. На цій посаді вам потрібно буде планувати дзвінки з потенційними клієнтами, щоб побудувати надійний канал продажів, забезпечуючи постійний потік доходу. Треба бути також присутніми на демонстраціях продукту та сесіях запитань і відповідей із потенційними клієнтами, щоб написати додаткову інформацію. Керувати CRM і точно записувати всі необхідні дані про продажі в систему HubSpot CRM. Ця позиція передбачає віддалений формат роботи.


7. Operations Associate до ENGin

ENGin шукає Operations Associate. У обов’язки нового члена команди буде входити проведення онлайн інтерв’ю з майбутніми студентами та волонтерами; надання відповідей на електронні листи та повідомлення учасників; проведення волонтерських тренінгів, зустрічей-знайомств з програмою для студентів; надсилання учасникам листів з різними нагадуваннями та сертифікація волонтерських годин. Роботодавець пропонує віддалену зайнятість та гнучкі години роботи.


8. Technical Support at Netpeak Core

Компанія Netpeak Core шукає Technical Support. Від нового члена команди очікують відповідей на запитання та консультацію користувачів через Jira Service Management; обробку тікетів в рамках інструкцій; оформлення технічної та користувальницької документації й посильну допомогу при роботі з сервісами, які обслуговує департамент. Натомість кандидату пропонують гнучкий графік роботи з можливістю працювати повністю віддалено або в офісі, які є в Одесі, Києві, Харкові та Черкасах.


9. Програмний менеджер/менеджерка до EMRHP

Євразійський Рух за право на здоров’я в тюрмах (EMRHP) шукає в команду Програмного менеджера/менеджерку. В обов’язки нового колеги компанії входить впровадження програмної діяльності у сфері адвокації прав засуджених та звільнених з місць позбавлення волі, мобілізації спільноти людей, що мають досвід перебування у місцях позбавлення волі, розробки політик у сфері права на здоров’я в тюрмах; фандрейзинг, підготовка проєктних пропозицій тощо. Робота передбачає часткову зайнятість та дистанційний формат. 


10. Administrative Assistant at UNDP

UNDP шукає Administrative Assistant. Від кандидата очікують 3 роки досвіду в адмініструванні, управлінні, кадрах, фінансах, бухгалтерському обліку, закупівлях або інших суміжних сферах. Має бути також хороша загальна комп’ютерна грамотність та навички роботи з різними додатками MS Office й електронною поштою. Звертають увагу також на акуратність та професіоналізм у підготовці й редагуванні документів. Це робота на повний день в офісі.

Не знайшли свою вакансію?

Маємо десятки інших пропозицій від топових компаній з різних сфер. Для зручного пошуку користуйтеся фільтрами

Переглянути
Розсилка, що розвиває вашу кар'єру

Підписуйтесь на щотижневу розсилку від головної редакторки Happy Monday з підбіркою найцікавішого контенту тижня, новин та кар'єрних можливостей.

Більше
Більше Більше для компаній
Пошукачу
Для компаній
Увійти
Є ідея!

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: