Всі статті Новини Пошук роботи Увійти в ІТ Кар'єра Історії Розвиток Happy HR Спецпроєкти

10 вакансій для фахівців із маркетингу та PR на Happy Monday

26.06.23 Новини 7 хв читання

Відомі компанії, громадські організації та благодійні фонди шукають талановитих маркетологів та піарників. Ми підготували добірку вакансій для фахівців з різним досвідом та в різних напрямах маркетингу — можливо, серед них є саме те, що ви шукаєте.


1. Growth Marketing Manager до Promodo


Promodo шукає Growth Marketing Manager з досвідом роботи на подібній посаді. Кандидат має володіти сильними аналітичними навичками для інтерпретації даних, визначення тенденцій та ухвалення рішень; розуміти динаміку ринку та поведінку споживачів. У команді Promodo на вас чекає прозора комунікація, розвиток, стабільність та безпека.

Три роки поспіль Promodo — агенція №1 з перформанс-маркетингу

Дізнайтеся більше про роботу в компанії

Читати

2. Інтернет-маркетолог до ГО «Будуємо Україну Разом»


ГО «Будуємо Україну Разом» шукає інтернет-маркетолога у Львові. Його завданням буде залучити більшу кількість молоді до волонтерських та інших програм організації. Перевагою для кандидата буде досвід розроблення та імплементації диджитал-стратегій, впевнене володіння Google Analytics та сервісами e-mail-розсилок.

3. Chief Marketing Officer до Alterra Group


Alterra Group шукає Chief Marketing Officer для роботи з ринком комерційної нерухомості та сервісних послуг. Ідеальний кандидат має досвід запуску й управління одночасно кількома великими маркетинговими проєктами та досвід успішного управління командою. Компанія обіцяє високий рівень свободи дій та відсутність бюрократизму.

4. Middle SEO-Specialist at Boosta


Boosta шукає Middle SEO-Specialist, який забезпечить органічне зростання вебсайтів компанії в iGaming та відповідатиме за запуск нових проєктів з повним циклом SEO. Серед вимог — глибоке розуміння алгоритмів пошукових систем та чинників ранжування, знання onpage та offpage технік, англійська на рівні Intermediate. Компанія пропонує гнучкий графік, програму підтримки ментального здоров’я й інші бенефіти.

У портфоліо Boosta багато успішних проєктів з performance-маркетингу

Дізнайтеся більше про роботу в компанії

Читати

5. Influencer manager до Berlinzo


Українсько-американська e-commerce компанія Berlinzo шукає Influencer manager віддалено, робочий графік — з 13:00 до 22:00. Перевагою для кандидата буде досвід роботи в SMM та з англомовним ринком. Фахівець буде встановлювати зв’язки з інфлюенсерами, проводити інтеграції та аналізувати їх ефективність.

6. PR-директор/ка до CSR Ukraine


Центр «Розвиток КСВ» (CSR Ukraine) шукає PR-директора/ку. Основні вимоги: досвід роботи у сфері PR від 4 років, навички управління командою та реалізації комунікаційних стратегій; вільне володіння усною та письмовою англійською. Компанія гарантує творчу свободу й довіру в генеруванні креативних ідей для комунікацій.

7. Producer до Skvot


Laba Group шукає Producer в онлайн-школу креативних індустрій Skvot. Skill pack для якісного виконання завдань: досвід роботи від 2 років на подібних посадах, готовність розбиратися в диджитал-маркетингу, аналітиці та продажах, відчувати й розуміти людей. Компанія пропонує безлімітну оплачувану відпустку, безплатний доступ до всіх курсів Laba Group, компенсацію 50% на освіту поза курсами компанії, спорт і заняття англійською.

Laba Group — міжнародна EdTech-компанія, яка за 7 років запустила 410 онлайн-курсів

Дізнайтеся більше про роботу в компанії

Читати

8. PR-менеджер до агенції комунікацій «ВАРТО»


Агенція комунікацій «ВАРТО» шукає PR-менеджера з можливістю швидкого зростання до керівника відділу зв’язків із громадськістю. Перевагою для кандидата буде наявність власної бази контактів ЗМІ та лідерів думок, досвід управління командою (наприклад, райтер + дизайнер), знання англійської на рівні B2. Компанія пропонує офіційне працевлаштування, доступ до освітніх платформ, попереднє стажування тривалістю 5 робочих днів для знайомства з командою та остаточного ухвалення рішення про співпрацю.

9. Маркетолог/иню до «Повернись живим»


Фонд компетентної допомоги армії «Повернись живим» шукає маркетолог/иню. Важливим є досвід у сфері маркетингу від 3 років, наявність кейсів розвитку бренду, формування tone of voice, навички проєктного менеджменту. Буде перевагою розуміння принципів роботи громадських організацій та благодійних фондів. Фонд пропонує гнучкий робочий графік та можливості для навчання.

10. Менеджер соціальних мереж Фонду (SММ) до Клубу Добродіїв


Клуб Добродіїв шукає SММ. Фахівець на цій посаді має бачити болі цільової аудиторії та невпинно комунікувати з нею; генерувати ідеї для поліпшення комунікації та полегшення стилів та засобів комунікації. Фонд пропонує конкурентну винагороду, а головне — причетність до важливої роботи задля добробуту дітей та підлітків.

Не знайшли свою вакансію?

Маємо десятки інших пропозицій від топових компаній з різних сфер. Для зручності пошуку користуйтесь фільтрами

Переглянути
Розсилка, що розвиває вашу кар'єру

Підписуйтесь на щотижневу розсилку від головної редакторки Happy Monday з підбіркою найцікавішого контенту тижня, новин та кар'єрних можливостей.

Більше
Більше Більше для компаній
Пошукачу
Для компаній
Увійти
Відгук

Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: